ΣΟΚΙ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ало лука јави ми се на мсну кад будеш био морамо нешто да се договоримо...х) е да али ови рејзор су ми тотално фасцинантни.ај да је то неки леви бенд енго ало рејзор хаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 aaaaaa tuuuuugeee i vi ste ga ispusili znaci ko i mi!!! aaaaa!!! morao sam zbog ovoga da se registrujem na ovaj jumetal. btw, rejzor smo mi Osim što su ovi Fatalitiji neki levi bendovi, a Razor je veliko ime u treš metalu. Sad em ce ovaj Toranj morati da prepravi ime benda em ce morati da naprai novi prsluk! Prsluk ostaje, pa makar kao uspomena... E procitao sam celu temu,negde u pola teme sam krenuo da preslusavam pesme sa spejsa.Pesme su super,svidjaju mi se. najbolja je Othello's poem, a najgora 80's(muzika razbija al' tekst ni pod razno ne moze da prodje). Ove rasprave dal' je tres ili nije-koga bole kurac ako valja. Vokal mi se svidja. A kako da nabavim vase pesme?Dajte neki link ili na spejsu stavite da moze da se skine. Inace dugujes Anji pice,ona je odradila marketing,tj. preporucila vas. Mogli ste malo vise da dramatizujete(ono demoni ti dolaze u snovima,zbog toga prihvatas satanizam ) da bude skroz tr00. P.S. Sad ce da ispadne da mi je Tauer idol(imam njegov citat u personal statementu). Lol, nikom se ne sviđa text za 80s... A, baš je u tome fora. No, nije bitno. Možeš dobiti promo, poslaćemo ti poštom. Taj fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Има још једно решење. Напишите Фаталити овако, ћирилицом, и оригиналност је загарантована! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Vicha Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Има још једно решење. Напишите Фаталити овако, ћирилицом, и оригиналност је загарантована! e... dobra ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Molim Tauera da mi objasni stih "Hammering your face like a bitch in Pakistan". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Meni je bas kulj pjesma 80s,jel peva o tome da se vrati thrash 80ih godian toliko sam ja shvatio,nisam cito tekst,inace cepate. . . Jel mozes meni promo da posaljes postom? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) Meni je bas kulj pjesma 80s,jel peva o tome da se vrati thrash 80ih godian toliko sam ja shvatio,nisam cito tekst,inace cepate. . . Jel mozes meni promo da posaljes postom? xD Fala na pohvalama, inace da peva o tome da se vrate 80-e ! Promo mozes dobiti postom samo nam posalji poruku sa adresom i svim potrebnim podacima na spejs ili ovde na yu metal E sad ovako: Svirka 7.7.2008 - sutra !!! Reflection, Chill Out & Fatality @ Klub Danguba - Cirila i Metodija 2 Ulaz : 100 din. Reflection - Guano apes tribute / Nu metal (autorske) Chill Out - Rock / Pop Fatality - Thrash metal Posle ove svirke ulazimo u studio i snimamo drugi promotivni CD ! Vid mo se ! Edited July 6, 2008 by Tihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Poslo sam ti adresu u privatnoj poruci.A po meni tekst je fenomenalan,bas me opisuje jer ja najvise i volim thrash metal iz 80tih godina. . .RULA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 do jaja ste veceras odradili samo da ste se pojacali malo i da Tower malo bolje da peva ispadao si iz ritma a koja nesreca Peki jbt otisla mu zica na prvoj pesmu ali nema veze do jaja je osvirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Hvala ! Nego svaki cas se sjebavalo nesto, prvo kabl, pa zica, pa kontra cinela... bubanj nije bio ozvucen... al' prilicno su dobro zvucali svi bendovi i bila je dobra zajebancija Pozdrav svima ! Edited July 7, 2008 by Tihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ja sam bas dobro cuo bubanj inace gitare se nisu jako cule nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader 89 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 dobri su bre fataljiti! samo gurajte... ae silent i meni da das jedan promo u ateljeu tebreks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader 89 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 e dobre su vam ove pesmice skroz.... neki delovi su bas paljevina, svidja mi se... samo recimo neki detalji poput soloa u 80s malo te neke stvari zvuce nekako nezgrapno al dobro... mogao je taj solo malo drugacije da se odradi, nesto mi tu bode usi al nije tolko strasno... ok je ostalo... pohvale za vokal, tauer ga izvlaci bas dzejmsovski u mladjim danima haha... lol citadel je odlicna, ostaje u glavi dugo, to je jako dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Mislim da je ovaj bend i vise nego sposoban za 202-ku. Realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 У ком смислу? Да се пушћа на радију или да свирају са њима по Србији? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 I jedno i drugo govorim sasvim realno prosle nedelje su svirku sasvim profesionalno odradili i slusao sam ih prosla dva tri puta i ni jednom nisam nasao zamerku(lazem jesam ali to su veoma male greske) mislim da ne bi trebalo da vise budu tr00 undergraund bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 mislim da ne bi trebalo da vise budu tr00 undergraund bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 pa jbg razumes sta hocu da kazem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Jedino je tr00 undergound beskompromisan, u suprotnom će decu iskvariti lova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 jos jednom da ponovim..mrzim metaliku...sve ostalo podrzavam bubnjar vam je ok (mislim dobro pegla) ideologija-klinacka (la vej/anti fasizam/bla bla) sazrece mozda sve to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 e dobre su vam ove pesmice skroz.... neki delovi su bas paljevina, svidja mi se... samo recimo neki detalji poput soloa u 80s malo te neke stvari zvuce nekako nezgrapno al dobro... mogao je taj solo malo drugacije da se odradi, nesto mi tu bode usi al nije tolko strasno... ok je ostalo... pohvale za vokal, tauer ga izvlaci bas dzejmsovski u mladjim danima haha... lol citadel je odlicna, ostaje u glavi dugo, to je jako dobro... 'Fala na pohvalama. Mislim da je ovaj bend i vise nego sposoban za 202-ku. Realno. Prijavili smo se na 202, i zvali su nas više puta, ali kako nije bilo Pekija nismo hteli bez njega... Čim uspemo da povratimo njega u formu, javićemo se dvesta dvojci. jos jednom da ponovim..mrzim metaliku...sve ostalo podrzavam bubnjar vam je ok (mislim dobro pegla) ideologija-klinacka (la vej/anti fasizam/bla bla) sazrece mozda sve to Ma, jeb'o ideologiju, važna je muzika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
КЈО Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Ко бејаше из Fatality-ја иде у ТБГ?? Поз момци и нек' остане треш, нану им нанину. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Hvala na pohvalama ! Kosta (basista) ide u trecu beogradsku gimnaziju . Pozdrav ! Edited July 14, 2008 by Tihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
КЈО Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Поздравите КОсту и уколико познајете Буду :] ејкееј Милицу. Све нај! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts