kIDd Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 radite na - nu wave of emo thrash metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Одлична свирак синоћ, изненађен сам. Прави US heavy thrash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 Hahahaha ja tek sad izvaljujem pozadinu na ovom plakatu... Nego Tauere oce l' biti Tankarda i Sodoma? Biće, pravimo medli pesmu Agent Orange/Bestial Invasion/(Empty) Tankard... A, možda budemo svirali i nešto pojedninačno, videćemo. radite na - nu wave of emo thrash metal Ili ne? Одлична свирак синоћ, изненађен сам. Прави US heavy thrash. Hvala, hvala! Nego, nije to bilo ništa, falila nam jedna gitara, ček' da nas čuješ u ful sastavu! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Tower-u,vidim taj levo na avataru ti je Friedman,a ko je desno?Skolnick? Biće, pravimo medli pesmu Agent Orange/Bestial Invasion/(Empty) Tankard... A, možda budemo svirali i nešto pojedninačno, videćemo. Uuu do jaja,medley u chast nemachkog thrasha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Могу мислити, али битно ми је да и овако веома ваља. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Biće, pravimo medli pesmu Agent Orange/Bestial Invasion/(Empty) Tankard... A, možda budemo svirali i nešto pojedninačno, videćemo. E pa super, znam da si ti negde spominjao Sodom i Tankard (ili sam ja to video na spejsu nisam siguran) pa sam hteo samo da proverim. Da nece neka svirkica tamo do 1.-og? Tower-u,vidim taj levo na avataru ti je Friedman,a ko je desno?Skolnick? Aha , evo ja ti umesto njega odgovaram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 Tower-u,vidim taj levo na avataru ti je Friedman,a ko je desno?Skolnick? Uuu do jaja,medley u chast nemachkog thrasha. Skolnik, da, da. Upravo tako! Malo i mi da sviramo Nemce. Могу мислити, али битно ми је да и овако веома ваља. Hvala još jednom. E pa super, znam da si ti negde spominjao Sodom i Tankard (ili sam ja to video na spejsu nisam siguran) pa sam hteo samo da proverim. Da nece neka svirkica tamo do 1.-og? Aha , evo ja ti umesto njega odgovaram. Biće svirka, valjda, 21. neki Violent Fest, ne znam koji po redu. XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 SVIRAJTE POWER RANGERSE GLASGOW, I NARAVNO DEATH !!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 E da,rendzheri obavezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 E da,rendzheri obavezno. RENDZEERSIIIIIIIIIIIIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 SVIRAJTE POWER RANGERSE GLASGOW, I NARAVNO DEATH !!11 E da,rendzheri obavezno. Pa, ne može s jednom gitarom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Pa, ne može s jednom gitarom. evo ja ti dovedem drugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ma bre batalite obrade, samo autorkse, do jaja su! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Pa, ne može s jednom gitarom. A znachi nece biti Pekija ni 21-og?E jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 evo ja ti dovedem drugu Ne, ne, niko ne menja Pekija. ma bre batalite obrade, samo autorkse, do jaja su! Pa, sviramo jednu obradu po svirci... A znachi nece biti Pekija ni 21-og?E jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Peki je otishao na pusto ostrvo...I nikad se nece vratiti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Ja sam chuo da je Tower bi emokorovac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 Ja sam chuo da je Tower bi emokorovac... Lol, ćuti, neko će ti poverovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) Momci, jel ste vi srpski ogranak Fatalitija? http://www.ultimatefatality.com/index.htm Metal as hell :metal: Edited June 15, 2008 by Vajar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader 89 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 aaaaaa tuuuuugeee i vi ste ga ispusili znaci ko i mi!!! aaaaa!!! morao sam zbog ovoga da se registrujem na ovaj jumetal. btw, rejzor smo mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Sad em ce ovaj Toranj morati da prepravi ime benda em ce morati da naprai novi prsluk! Edited June 25, 2008 by PuPaK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader 89 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 da menjajte ime aaahahaaaaa!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) E procitao sam celu temu,negde u pola teme sam krenuo da preslusavam pesme sa spejsa.Pesme su super,svidjaju mi se. najbolja je Othello's poem, a najgora 80's(muzika razbija al' tekst ni pod razno ne moze da prodje). Ove rasprave dal' je tres ili nije-koga bole kurac ako valja. Vokal mi se svidja. A kako da nabavim vase pesme?Dajte neki link ili na spejsu stavite da moze da se skine. Inace dugujes Anji pice,ona je odradila marketing,tj. preporucila vas. хахаах, детаљ са спејса који звучи као крај састава који је писао трећак из основне: "A minor problem occurred when Tower was hospitalized, due to nose deviation operation. Something got fucked up, and Tower almost bled to death, but in the end it all turned out well." Mogli ste malo vise da dramatizujete(ono demoni ti dolaze u snovima,zbog toga prihvatas satanizam ) da bude skroz tr00. P.S. Sad ce da ispadne da mi je Tauer idol(imam njegov citat u personal statementu). Edited June 25, 2008 by El Karnisero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) Momci, jel ste vi srpski ogranak Fatalitija? http://www.ultimatefatality.com/index.htm Metal as hell :metal: Fora je shto meni na Last.fm-u kad slusham Fatality izbaci neki njujorshki hc bend. Edited June 26, 2008 by SkullKrusheR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader 89 Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts