Tower... Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 U toku je snimanje novog promo materijala, ovoga puta u mojoj kućnoj produkciji... Ako to ispadne kako treba, objavićemo ga kao nov promo, a ako ne, ućićemo u pravi studio i snimiti sve ponovo. Inače, novi promo će se zvati Destruction of the World, i imaće šest pesama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Super, jedva chekam. Prvi je bio odlichan, valjda ce ovaj biti i bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 U toku je snimanje novog promo materijala, ovoga puta u mojoj kućnoj produkciji... Ako to ispadne kako treba, objavićemo ga kao nov promo, a ako ne, ućićemo u pravi studio i snimiti sve ponovo. Inače, novi promo će se zvati Destruction of the World, i imaće šest pesama... bolje da u pravom studiju snimite 3 dobre i kvalitetne pesme nego 15 kuci...na duze staze vise se isplati da date malo kesa al da snimite ko ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ako to ispadne kako treba, objavićemo ga kao nov promo, a ako ne, ućićemo u pravi studio i snimiti sve ponovo. Inače, novi promo će se zvati Destruction of the World, i imaće šest pesama... Мрзим називе у којима има "of". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 bolje da u pravom studiju snimite 3 dobre i kvalitetne pesme nego 15 kuci...na duze staze vise se isplati da date malo kesa al da snimite ko ljudi Pa, jedina razlika je što umesto sviranog imamo kucan bubanj. Inače, kvalitet snimka je toliko bolji koliko moj učitelj producira bolje od mene. Мрзим називе у којима има "of". I ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Мрзим називе у којима има "of". Osim ''The Years Of Decay'' jel ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Не, не волим ниједан! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Pa, jedina razlika je što umesto sviranog imamo kucan bubanj. Inače, kvalitet snimka je toliko bolji koliko moj učitelj producira bolje od mene. cemu kucani bubanj kada se to sto vi svirate moze lepo i relativno precizno odsvirati u studiju ,tj odlupati u studiju..>? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Svaka chast Luka emose, zasluzhili ste:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) e brate aj meni ako neko moze da donese Dredz mjetal mrzi me vise da preko space-a slusam xaxaxa u Otelos pojem xaaxxaxa narodnjak onaj solo jbt cist narodnjak Edited July 21, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader 89 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ako, treba nekad narodnjaka malo.... cuh da je kosta uzo ono australisko trajbal sranje. respekt! to se ceni! jos vam samo fali berimbau pa da opalite soulflaj blago meni hahaha.... zajebite vishe osamdesete. ili ako ste bas tolko zaludjeni za to doba kombinujte sa tribalom malo, dajte mu malo svezine tu jeeee.... mojne samo trash cepanje metalika megadet..... konstruktivni predlozi, momci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 То аустралијско трибал срање се зове диџериду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) evo i ovde da kazem Tihi hvala za CD EDIT pozurite sa pesmama osecam nove hitove Edited July 25, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 pozurite sa pesmama osecam nove hitove Au, ko zna kad će one, s obzirom da mi je ortak zaplenio pojačalo, a sad idem na more, pa jedna još nije gotova, tako da neće to sigurno pre septembra... XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Planirate li svirke sa 202-jkom izvan BG-a? Nije sad da je meni lichno bitno,jer sam ja iz BG-a,al' reko da shirite bazu fanova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 Planirate li svirke sa 202-jkom izvan BG-a? Nije sad da je meni lichno bitno,jer sam ja iz BG-a,al' reko da shirite bazu fanova. Kad god smo u mogućnosti, gde god nas zovu, ičičemo. Imali smo dosta problema što se tiče vremena prošlih par puta kad su nas zvali, Peki upisiv'o fax, ja popravljao kečeve, i to... Fazon, danas mi osamnaesti, mogli bismo da sviramo Anthrax ~ I'm Eighteen na nekoj svirci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ^Ja sam bio ubedjen da si bar jedno 2-3 godine stariji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Pa pravi emos:))) Srecan ti rodjendan :* (sa zakashnjenjem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleaze Glammer Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Molim Tauera da mi objasni stih "Hammering your face like a bitch in Pakistan". lol a do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 Idi, bre, u qrac, sad čitam postove svoje, a i odgovore na iste s početka teme i LOL... Kakvih sve tu gluposti nema. Serem kao foka, ne znam gde se nalazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ima neka svirka u skorije vreme, mislim da sam video neki poster ali nisam siguran dal je to proslo ili ce tek biti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 e da Tower okaci ovde za onu svirku 17-og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Idi, bre, u qrac, sad čitam postove svoje, a i odgovore na iste s početka teme i LOL... Kakvih sve tu gluposti nema. Serem kao foka, ne znam gde se nalazim. Je l' vidish sada da treba sram da te bude jer nisi voleo Sodom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 Večeras svirka u Livingrumu! Ko zna na šta će to da liči imamo sutra probu jednu samo i to posle pauze zbog moreta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Cujem po komsiluk da se Herr Tower bas lepo uklopio u fensi ekipu u Herceg Novom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts