In The Flesh Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Pricajte ljudi...ima ih toliko mnogo dobrih evo ja cu navesti nekolika ... Morbid Angel-"God of emptiness" Metallica-"Until it sleeps"," Unforgiven" Marilyn Manson-"the beautifull people" Gojira-"To Sirius","Love"(ne znam ko je reziser ovoga spota,ali nevjerovatno podsjeca na rad Darrena Aronofskog,za neupucene,rezisera filmova Requiem for a dream,Pi i Fountain) Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 ne znam sta je od muzike koju slusam definisano kao metal a sta ne, ali mi se recimo dopadaju svi spotovi meshuge koje sam video s akcentom na shed koji najvise gledam u poslednje vreme. Quote
freya Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Nema baš puno kvalitetnih spotova u metalu,nažalost.Ali recimo Metallica pravi odlične spotove,sa dobrom tematikom i pričom kao i produkcijom,naravno,al sad da ih ne nabrajam..Ipak,moji favoriti su: PARADISE LOST-Forever Failure PAIN OF SALVATION-Ashes EMPEROR-Empty NIGHTWISH-Nemo I OZZY radi dobre spotove.. Quote
Geozee Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 (edited) Aha... (dj)ozzy roka... Ozzy Osbourne - Gets Me Through Edited June 1, 2007 by Geozee Quote
Tanya Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Uh pa već sam jednom prilikom rekla svoje mišljenje o metal spotovima Pa nemam pojma možda Porcupine Tree - Fear of a blank planet, Kamelot - Ghost opera , Soulfly - Prophecy (divan predeo)... Uopšte slabo pratim spotove, tako da nemam baš neki uži izbor najboljih... E da super mi je Nocturnal Rites - Never again Quote
freya Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Uh pa već sam jednom prilikom rekla svoje mišljenje o metal spotovima Pa podijeli ga opet s nama Quote
Tanya Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Pa smešni su! Ja mislim da je bilo na temi Firewind, ne sećam se, a ne volim da se ponavljam mnogo sa postovima Da, jeste Firewind - I am the anger koliko me pamćenje služi Extra! Quote
Blathaddar Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Fintroll-Trollhammaren :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Quote
darthmoog Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Nije bash metal 100% (ustvari veoma je malo metal ali ko ga jebe)... Porcupine Tree - Fear of a Blank Planet...potpuno cool spot i odgledao sam ga bar 100 puta u poslednja 2 dana Quote
Blathaddar Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 ma,ako nije pure metal,to je za kontejner :da: :da: :P Quote
In The Flesh Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 Tool-"stinkfist",mada su im svi spotovi vrhunski.. Odgledah P.Tree spot...Nije los nimalo Quote
Tanya Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Pa rekoh ja da je Fear of a blank planet dobar Kad je izašao držala sam ga na svojoj stranici na my space-u, nema kome se nije svideo. Totalno ok uređeno u sklopu sa pesmom... A za Tool moram da se složim, to je umetnost... Od njihovih ne mogu da izdvojim omiljeni, svi su jaki! Joooj jedva čekam koncert Quote
Tanya Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ha, ha dobar si 05.09. Beograd, Hala Pionir, TOOL Quote
In The Flesh Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 Sto ce bit da u Beograd dolazi neki bend? Quote
*Nienna* Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Kamelot - Ghost Opera Threshold - Pilot In The Sky Of Dreams (vrlo jednostavan i ubjedljiv) Quote
Oske Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Metallica - One pao sam u depresiju nedelju dana kad sam ga prvi put video i preslushao ceo tekst... Quote
Josif Visarionovič Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Morbid Angel-"God of emptiness" Jedan od najboljih spotova ikada,i jedan od najbolesnijih koje sam gledao.Kad kazem najbolesniji ne u tripu da se kolju po spotovima i slicno(to je krajnje smesno i na ivici retardiranosti). Quote
StormScion Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 ColdPlay : Scientist Judas Priest : Revolution BG - Another Stranger Me Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 dream evil - the book of heavy metal Quote
darthmoog Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 @tanya overi moj spejs...album ne vadim iz cd playera od kada je izashao Quote
Geozee Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 @Oske - taj spot je rupa... pesma se uopste ne cuje od onih scena iz filmova... smooor... pesma je dobra to stoji... Quote
DaemOnizeR Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 (edited) CC-Death Walking Terror HE-I Monarch MA-Svi spotovi Carcass-Heartwork Edited June 2, 2007 by DaemOnizeR Quote
Recommended Posts