Goxy Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 nije los album. nista za odusevljavanje,ima dobrih pesama,ali najvise osrednjih. poslednja mi je najbolja. Quote
Grobodan Posted March 20, 2019 Author Report Posted March 20, 2019 “Cold Black Suns” will be unleashed upon the world on June 7th via Season Of Mist. Quote
Miilos Posted March 21, 2019 Report Posted March 21, 2019 Možda i nije loše, ali ne bih menjao Armoured Bestial Hell (ili bilo koji do Tetra Karcist) za 10 ovakvih albuma. Baš su upali u šablon, čak i omoti liče jedan na drugi, iste boje, isto sve. Quote
Miilos Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 http://www.mediafire.com/file/rn2xy9uynd6qmk8/E.-C.B.S.(2019)_metalarea.org.rar Quote
Сале Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Дал је могуће да ова група људи иступа под именом ентронд?? Ово је просто катастрофа од албума. Quote
Miilos Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Šta je baš toliko loše? Mislim ok, ne sviđa ti se, ali katastrofa nije. I meni je stari Enthroned zakon, mada volim sve ali kao što već napisa' gore, upali su u šablon. Sa ovog novog Aghoria mi se baš sviđa, jeste jedno te isto, ali ona mantra što ide kroz celu pesmu baš dobro zvuči. Kad već poredimo staro i novo, gledao sam neki intervju pre godinu-dve i pita onaj novinar Nornagest-a da li ima neku poruku za kraj, a on napriča nešto i kaže slušajte poslednja 4 albuma. Novinar pita zašto samo poslednja 4, šta fali ostalima, a ovaj odgovara nešto kao ma ok su i ostali, ali poslednja 4 su pravi Enthroned albumi. Mamlaz. Quote
HUMAN Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Ja posle ove Hosanne Satane nemam želju da skidam album.. Quote
Miilos Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 Hosanna Satana im je možda i najslabija pesma do sad. Bonus pesma Womb of Violence ubedljivo najbolja na albumu. A sredina u Vapula Omega je original Emptiness. Naravno, ko ih do sad nije slušao, neka ne preskače, nego lepo od početka, a ovaj album kad dođe na red. The Apocalypse Manifesto je na primer albumčina samo takva, a izdvajam ga sad samo zato što sam ga slušao pre neki dan. Potcenjeni su samo tako. Šalje mi drugar poruku pre par meseci, kaže povlači reč što je pričao da nisu ništa posebno. Kakvi ništa posebno, čak i ovih par slabijih albuma poslednjih godina su pojam za 90% bendova. Još kad se setim kako su moćno zvučali na Darkness Rising posle svih koji su svirali pre njih... Quote
Grobodan Posted July 9, 2019 Author Report Posted July 9, 2019 1 hour ago, Miilos said: Bonus pesma Womb of Violence ubedljivo najbolja na albumu. ima dl linka za ovu? Quote
Recommended Posts