Nisko_Se_Mazim Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Je'l slusao neko ovaj bend? Vidim nema topika,pa..... Prilicno dobar melodic/epic black-ja nazalost imam samo jedan album pod imenom Drachenblut iliti Zmajeva krv Odlican koncept albumcic koji prica o sukobu mladog viteza sa zmajem Poslusajte Quote
Grobodan Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 (edited) Smehotresno govno! edit:dobar ti potpis Edited May 31, 2007 by Nunslaughter! Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 31, 2007 Author Report Posted May 31, 2007 Ukusi su razliciti Nisam ni sumnjao da ces prepoznati potpis-Dead Again,e? Quote
Josif Visarionovič Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Sta je ovo zlatna jabuka i 9 paunica... Bio car pa imao 3 sina... 1 Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 31, 2007 Author Report Posted May 31, 2007 Pa sta fali Skoro svi poweraski tekstovi su u tom fazonu-ali samo na mnogo losiji fazon Quote
Despot! Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Smehotresno govno! edit:dobar ti potpis mislim da imam čak dva originala od njih. U svakom slučaju nisu bili baš toliko loši. Album ''Drachenfeuer'' (ili već kako-znam da je neki zmaj u pitanju) je prilično dobar, ostalo što sam čuo (ne baš sve) i nije nešto. ili je opet jako loše. Nego, njima su intervji kruna karijere. E, to je zlo, pera mi ih je prevodio premda su svi na Nemačkom. Quote
Јарослав Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Auuu koje govno!!!!!!! Bend je nesrećan do jaja!!!!! Bolje da okopavaju baštu nego što sviraju! Njihovu muziku možeš da definišeš ovako: kada pustiš sve što se čuje je zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Kao mašinica za brijanje!!!!! Quote
Despot! Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Smehotresno govno! edit:dobar ti potpis SteelGods of the Last Apocalypse Cekam da miksujem emisiju pa moram da ti nesto ostavim. Kad mi se javi ;ika Nergal cu te obavestim. Quote
Little Butcher Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Ovaj bend treba zabraniti! Jebi ga... Quote
Despot! Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Ovaj bend treba zabraniti! Jebi ga... Neko mi reče (ili sam već negde pročitao, al' to je bilo davno) da su im na nekom festivalu u Nemačkoj valjda okrenuli svi leđa ili im se smejali. Al' treba ti da vidiš te intervjue njihove, pa crko bi od smeha kad pevač objašnjava kako oni treba da imaju 5 članova jer to kompletira 5 strana pentagrama. zanimljivo je da su danas na jednoj power metal kući (nju drži gospodar Piet S. iz Iron savior-a). Quote
Little Butcher Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Koja je to tragedija kada ti publika okrene ledja Jebi ga, onda si svestan da to sto radis nikako ne valja. Ja sam citao neki intervju, isto bese davno ako se ne varam u Rock Express-u, i nista nije bilo preterano smesno... Taj baja je delovao skroz normalno. Al ajd da ne ispadnem licemerno govno, moram priznati da sam ranije dosta slusao Drachenblut, jebi ga drugarica me navukla Quote
kuruz Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Haha, ako je ovo genijalan bend onda je i Partizan kvalitetan fudbalski tim. :) 1 Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 E sad-da sviraju lose,to bas nije tako Klavijature su super uklopljenje u celinu na albumu Drachenblut Oba vokala su odlicna(dublji i tanji) Svirka solidna,da ne kazem dobra Tekstovi dosta bolji nego bilo koji poweraski iako su slicni po tematici Sve u svemu OK bend,daleko od toga da zvuce kao masina za brijanje-zato Quote
SHUB- NIGGURATH Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Smehotresno govno! Bukvalno. Ja sam plak'o kad sam cuo onu "Kiss from my Vampire" na Final Days Of Frost kompilaciji. Sranje, al' ono gej... tesko... Quote
Josif Visarionovič Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Jao moj burazer se primio na njih,kaze da su do jaja ja ga oterao u kurac.Jebao ga mystic circle i siebenburgen Quote
SAG Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Puno su bolji "nus-produkti" MC-a, Zorn i Isegrim. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Haha, ako je ovo genijalan bend onda je i Partizan kvalitetan fudbalski tim. posle ovoga možete da ugasite forum (a ne samo ovu temu) 4 Quote
kuruz Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 (edited) Ajde bre pušite kurac više. Edited May 24, 2011 by Underkuruz Quote
lemmy sixx Posted December 7, 2021 Report Posted December 7, 2021 On 6/3/2007 at 10:13 AM, kuruz said: Haha, ako je ovo genijalan bend onda je i Partizan kvalitetan fudbalski tim. 🙂 To Radmize, ciganmala te ceka! 4 Quote
Recommended Posts