Nazzgul Posted December 22, 2007 Author Report Share Posted December 22, 2007 Uu. Svidja mi se linija. Opako izgleda!! Podseca malo na Mercedes CLS 320. Novi dizajn petica je odvratn, slazem se. Ovo je vec mnogo monogo bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 (edited) Mene bocne strane podsecaju na CLS 500 Inace pre jedno 3 nedelju u Vrscu je bila izlozba Mercedesa,bile su moguce probne voznje.Neki likovi su uzeli ovo Vozili ga 280 i zamalo izazvali lancani sudar.Spasao ih je sigurnosni sistem koji kontrolise rastojanje izmedju automobila i usporio Edited December 22, 2007 by Steven Seagal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted December 22, 2007 Author Report Share Posted December 22, 2007 Au brate. Ne znam gde su mogli da razviju toliku brzinu, osim na aerodromu. Jos malo ce automobili sami da nas voze, posto mi ionako ne umemo da upravljamo istim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Ima ovde put prema Rumuniji,ravan je ko staklo,mozes 300 laganica da raspizdis sa autom,normalno da je neki besan kao ovaj amg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Nova serija 7 Nista spektakularno,8 brzina menjac,motor V8 3.0 Otisli i oni u kurac.Nova serija 5 je mozda cak i najjadnija od svih mogucih serija.Dizajn im je prso Meni je do jaja njihov dizajn. Mislim da su malo preterali sa 7. previshe je sportski dizajn za takvu limuzinu. Ako neko ima shit dizajn u premium klasi onda je to mercedes. Ne svidja mi se ni x3 i x1. Doduse meni ni jedan takav "terenac" nije lep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted December 23, 2007 Author Report Share Posted December 23, 2007 (edited) Ima ovde put prema Rumuniji,ravan je ko staklo,mozes 300 laganica da raspizdis sa autom,normalno da je neki besan kao ovaj amg. Da, da, da, ali kad ne bi bilo saobracaja.. Znash ti covece kako ti se suzava vidik preko 180km/h. Na autoputu ti nije sigurna voznja od 200km/h a ne na nekoj magistrali.. Nerealno. Ne verujem. P.S. U petak kad sam se vracao sa Idijota, lik je sa Meckom kidnuo muriji, tj nije se zaustavio na podizanje crvene lampe.. Profurao je nekih 160-180km/h pored njih. Isti nisu ni pokusali da ga jure. Hahaaha. Nesto su mi izgledali zbunjeno.. Sreca, pa sam se i ja izvukao zbog njega, inace bi me upecali na 120km/h. Sta se radi.. Edited December 23, 2007 by Nazzgul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Ja sam se vozio 230km/h u Passatu B6 na autoputu prema Nishu, nije bila guzva. Ali najjezivije iskustvo mi je bila na Jadranskoj magistrali u Mitsubishi evo IX sa oko 190-200 km/h u tunel na ulazu u HN.....covece krv se ledi u zilama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted December 24, 2007 Author Report Share Posted December 24, 2007 Veoma rizicno. Bilo kakvu nepredvidljivu situaciju ne mozes da iskontrolises pri toj brzini.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Mozes samo da zazmuris na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Heartbreeder, video sam ti Fiata juce ili porekjuce, ne secam se, ali odlicno izgleda, pogotovo mu felnice lepo stoje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 Ja danas sredio paljenje na dvicini. Imao sam problem sa saugom i platinama (standardno). Sad palim bez gasa, milina. Covece najgore je kad hoces negde da zapalis, i moras da razmisljas, da li ce limuzina da upali..uf.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Meni je dvojka stalno imala probleme sa platinama, stalno je lepila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Meni najjace,odem negde u diskoteku i sad fajront a napolju zapekla zima.Svi verglaju,ja upalim iz prve i vozim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 MOj prijatelj ima Ladu i samo jednom nam se desilo da nije mogao da upali zimi, ali i tad su mu bili riknuli i kablovi i platina inace bi palio na dodir. Lada cak i na plin pali na minusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Nigde ne mogu da nadjem gume za Nivu,svuda imaju po jednu ili tri Resio sam da uzmem komplet lanaca,oko 900 dinara je za 2 tocka,kad bas zagusti montiram ih i cepaj. Evo kako Chevy Niva sa lancima rastura po snegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 (edited) Heartbreeder, video sam ti Fiata juce ili porekjuce, ne secam se, ali odlicno izgleda, pogotovo mu felnice lepo stoje! tnx... danas su me cigani gurali da izadjem sa parkinga... jbga kad neam para za zimske gume pa vozim na polu-slikovima ... Edited December 26, 2007 by Hatebreeder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Ja ne pamtim kad su me zadnji put gurali.Secam se,jedno vreme smo imali neku peglicu koju sam utrapio za 500 evra.Preko noci napada sneg do guse a peglaja u garazi.Keva da krene na posao i tras.Zaglavi se u dvoristu.Cale izasao da gura,ma kakvi.A nema sajle tako da Niva nije ni kurcu posluzila da povucemo.Bilo je 5 ujutru.Izasao i ja,lopate u ruke pa kopaj,razbacuj.A to jutro smo isli u Bg,bas tad smo sleteli u kanal.Izasli sa sve letnjim gumama na sporohodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 jbga... dimezije guma 215/45/17 i 215/40/17... a shara ako ima 2mm... al vecheras ce da se driftuje na parkingu kod super vera zato... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboBoy Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 jbga... dimezije guma 215/45/17 i 215/40/17... a shara ako ima 2mm... al vecheras ce da se driftuje na parkingu kod super vera zato... Pokazi neke slike sa drifta... Budi fin pa slikaj nesto nemo samo da driftujes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 imam vec neke kilpove sa raznim kolima kad sam driftao... samo da se nakanim da okachim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 (edited) Meni je dvojka stalno imala probleme sa platinama, stalno je lepila To im je mana, i meni se razjebu svake godine. Veceras zamalo da me razbuca neka devojka sa 206-icom,.. Bilo je malo drift-a Jbt, koci na metar od mene, kao da je suvo. Eh, te zene za volanom :P :P Edited December 26, 2007 by Nazzgul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Tako su meni izleteli cigani sa ladom rivom.ja kocim al kako je bilo klizavo nista se ne desava.u zadnjem momentu sam pustio kocnicu i smotao pun desni.stao sam na 10 cm od betonske ograde bolnice. jos meni cigan iz auta nesto dobacuje.ja zgrabim bejzbolku i jurnem prema njemu.kad me je video samo iskolacio oci i legao na gas.kako nisam mogao da ga stignem gadjao sam ga palicom naocigled 50 ljudi u sred bolnicke guzve letos,vozimo se ja i ortak,ulece zena sa detetom u jednosmernu iz kontra smera i pocne kroz prozor da mi se dere OVO JE JEDNOSMERNA IDIOTE. Tako mi je doslo da izadjem i da joj razbijem glavu,ali me ortak smirivao Edited December 27, 2007 by Steven Seagal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Tako su meni izleteli cigani sa ladom rivom.ja kocim al kako je bilo klizavo nista se ne desava.u zadnjem momentu sam pustio kocnicu i smotao pun desni.stao sam na 10 cm od betonske ograde bolnice. jos meni cigan iz auta nesto dobacuje.ja zgrabim bejzbolku i jurnem prema njemu.kad me je video samo iskolacio oci i legao na gas.kako nisam mogao da ga stignem gadjao sam ga palicom naocigled 50 ljudi u sred bolnicke guzve letos,vozimo se ja i ortak,ulece zena sa detetom u jednosmernu iz kontra smera i pocne kroz prozor da mi se dere OVO JE JEDNOSMERNA IDIOTE. Tako mi je doslo da izadjem i da joj razbijem glavu,ali me ortak smirivao Svaka cast legendo, zao mi je sto ih nisi stigao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Ubedljivo mi je bio najjaci ortak sa faxa,izlete mu pijani likovi sa 128 a on vozio hjundai,ne znam koji.U kolima njih petoro,dve devojke.Jedna razbila glavom soferku a drugoj pukla jagodicna kost.Usrao se decko da nisu poginule. I sad,ode on u stanicu kao na suocavanje,odveo ga policajac u prostoriju gde je vec bio onaj sto je izazvao udes.I debili stavili ih jedan pored drugog da sede. Ortak skoci do stola,zgrabi kristalnu pepeljaru i krene da ga siba u glavu.Obe arkade mu je razbio u sred stanice.Posle dobio neku novcanu kaznu bla bla Edited December 27, 2007 by Steven Seagal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Evo jedne sveze slike Nije bio dubok sneg ali je ispod sve zaledjeno Uspentrao se na brdo Dalje se moglo samo pesaka Edited December 27, 2007 by Steven Seagal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts