Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebote ja bas juce nesto razmisljam, kada je svima bilo do jaja meni posao skripeo, sad kad je kao opaka kriza meni do jaja, ima se para i razmisljam o novom kompu, kolima i tako to :) :) :)

Posted (edited)

Ne verujem kako ubrzava do 160km/h.. Covece za samo par sekundi!! !! Ne verujem, realno!!

Mogu da se brane, na fazon da je to bila foto montaza..

Edited by Nazzgul
Posted

Ahahahhaa! A sta, da nisu mozda heroji, sto su ugrozili svoje zivote i kompletan tunel.. Da su imali udes, zapalio bi se ceo tunel, instalacije, ljudi koji bi se trenutno nasli u istom..

Da su vozili ovako na nekom otvorenom autoputu, pa i da im oprostis, ali kroz tunel??!??!? U tunelu Sozina, uopste nije uradjen asvalt, nego betonske ploce, tako da pri naglom kocenju proklizavs milion posto..

Sta ces, kad u Crnoj Gori nema autoput.. Toliko murije imaju, a sa druge strane ne mogu da obezbede jedan tunel u kojem se divlja od kad je izgradjen.. Smesno!! I ovo ovakvo hapsenje mi je najsmesnije!!!

Posted (edited)

Znaci, mozemo se nadati tome da cemo videti jos ovakvih klipova :) Treba upozoriti raju, cim vide audi 8 da se sklanjaju sa puta

Edited by KazimKazim
Posted

Zamislite da ima S8... utripovo bi da je transporter :):lol:

A zamisli da ja prodjem elenorom kroz taj tunel :

A- nebi bilo ispod trista

B- srusio bih tunel od silne buke (neki od onih divnih tonova bi mu pogodio rezonancu) :) :) :)

Posted
Evo kao sto sam i znao, momak koji je vozio je pusten, bez ikakve kazne. Toliko o drzavi.

auu.. roditelji su mu sigurno ponosni.. blago zenskoj koja se zalijepi za njega.

Posted (edited)

Stavio sam nove kablove, svecice, platine, promenio bigzne na alnaseru, kupuio sam novi akumulator, nastelovao paljenje i nema pomoci.. :( :( Nece dvicina (benzinac) da pali ujutu u 6h.

Stvarno vise ne znam sta da radim. Ostavljo sam tri puta automobil kod mehanicara/auto elektricara.

Ono sto me najvise cudi, je sto kad ga spojimo kablovima na golf 3, pali odma, bez gasa..

Ima li neko neku, nekavu, bilo kakvu ideju, sta to moze da bude?

EDIT: Znaci vergla odlicno, samo nema varnicu..

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

Toga sam se i plasio.. :( :( Jbt, trosi ulje skoro od kad ga imam, evo vec 6 godina..

Ali cudno mi je kako pali na kablove..

Ne radi mi se generalna, jer ne bih vise da ga vozim, a ovkvog ne mogu da ga prodam :(

Ima ono ulje sto se sipa koje nabudzi karike(ostavi neki sloj na njima), i popravi kompresiju. 2 meseca motor ubija, ali posle nema generalne, moze samo da se baci..

Inace, kada sam izvadio katalizator iz auspuha, jedan komsija automehanicar mi je rekao da ce mi brzo riknuti masina.. Nisam vereovao, ali izgleda je istina. Unistio sam ga sa dodatnih 12 konja ... Ali je isao ko 1600cm3, sve koje sam vozio su se odusevljavali..

Eto nauk za ubuduce...

Edited by Nazzgul
Posted

Sta da ti kazem,u takvom stanju se ne isplati popravljati ga.Generalna ispod 1000 evra nema boga.A vrednost auta je recimo jos toliko.Ili uzmi neki dobar polovnjak,ja bih ti preporucio japanca,nissan,mazda ili toyota jer su to trenutno najkvaliteniji automobili,nemci su malo pukli.

Ili uzmi nesto na lizing,ako imas kesa za mesecne rate i ucesce...

Posted

Mozda bi me spasilo osvezenje motora(zamena karika), za 200-300e, pa da ga odma prodam... ali se to ne zna, dok se ne otvori glava..

Posted

Ja mislim da mozes ovaj problem resiti sa nekih 1000 dinara, ako ti je ono sto je meni bilo na dvici. Znaci isto, kupim sve novo, stelovali jebavali se, nece da pali. Uzas! I posle raznih zajebancija, peripetija ispostavi se banalna stvar. Kablovi koje sam kupio nisu bili namenjeni za Golfa, vec za zastavu. Drugacije hvataju svecicu. Golfovi kablovi moraju da obuhvate vrh svecice, dok zastavini imaju onu pipu koja ubode vrh svecice. Kada sam stavio prave golfove kablove automobil proradio kao sat, tih je i radi lepo, ravnomerno, ubrzava do jaja.

E sad, taj koji ti je to rekao za katalizator nije normalan!!!! Ja sam ga skinuo pre 7 godina i od tad je isao mnogo bolje i ide mnogo bolje, ne trosi ulje. Jebeni katalizator, pogotovo kod starijih masina, sluzio je samo za preciscavanje izduva, ali vremenom se zapusi i isprlja i kad ga odsceces ne dobijes ti neku dodatnu snagu, vec motor prodishe kako treba.

Za generalku davati neke silne pare je ludost, po auto otpadima mozes ceo motor da kupis za 200-300 eur. Ali ja ne verujem da ti je motor riknuo!!!!

U krajnjoj liniji, ako te je smorio taj automobil, gruni mu univerzalni modifikator, sipaj u motor malo gusce ulje, tipa 20-50, prodaj ga, a dodaj malo kesha i u Podgorici lepo kupi neku trojku ili cetvorku :pivopije:

Posted

E brate, da je to bio bih presrecan!! :) :)

Ja sam kupio bas Nemacke orginal kablove.

Nego, izggleda mi ne radi automatski saug!! Evo nasao sam neke slicne simptome na google. Znaci kaze lik da mu se gasi na ler gasu prvih 10ak minuta isto kao meni..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...