Vlaja Buraz Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 TT kabriolet odnosno Audi verzija onog VW koncepta što okačih linkove prije nekoliko strana... Opako izgleda onaj koncept... u ovoj verziji malo manje, ali opet dobro. A Insignia OPC još uvijek čuva skriven najjači adut - motor. Regularno se može poručiti V6 2.8 turbo sa 260 konja (koji je išao u Vectru OPC, a pakuje se i u Saab), a u ponudi je i 2.0 turbo sa 220 konjića. Šta li će ići u OPC, može se samo nagađati, ali biće to najjači Opel motor dosad. Prethodno je to bio 3.2 V6 sa 220 konja koji je išao u Omegu MV6 od 2001. do 2003. godine, pored spomenutog 2.8 turbo... Takođe je u planu 2.9 bi-turbo dizel sa 240 konja.
Nazzgul Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 Mozda ce kao Mercedes sklopiti deal sa BMW-om i ugradjivati njihove motore.. Inace, meni je ovo najlepsi Audi, ikad : Prava jebacka djunta!
Josif Visarionovič Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) Aj sad da me neko ubedi da Insignia nije maznula ideje za felne od Forda.Pogledajte samo A ovako ce izgledati novi lambo estoque Edited March 22, 2009 by Josif Visarionovič
Vlaja Buraz Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Inace, meni je ovo najlepsi Audi, ikad : Prava jebacka djunta! Evo onda za tebe, iz prošlog Auto Bilda, dio članka pod imenom "Da li se isplati auto dijeta?": Laguna nije imala nikakve šanse. Inače, na uporednom testu su bili još: Mercedes GLK vs BMW X5 Škoda Fabia vs VW Golf Fiat 500 vs Mini One Audi S4 vs BMW M5 A ovako, na toj sličici kad pogledam A5, ako se oduzme prednja maska, linija mu je taman između neke muscle varijante i nekog Bentley kupea...
Nazzgul Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 @ Vlaja Buraz MATORI Kako smesan clanak.. Ahahhahaa! Kako nekome uopste padne na pamet da poredi RENO sa AUDI-jem?!? Zbog glupog clanka, ocekivao sam i glupe rezultate.. tipa: Laguna je jbg jeftinija, verovatno je bolji izbor, kad ono AUDI pobedjuje na keca!! JEBI GA NEMAC JE NEMAC!! E da ono sto me je najvise iznenadilo, je to, da je ovaj audi (nemac) pobedio reno(francuza) cak i u segmentu udobnosti.. To znaci da francuzi vise nemaju ni jedan adut po kome se moze reci da su bolji od nemaca :)
Routasydän Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Ja sam nedavno probao par 307-ica i kao verovatno su udobne i te fore i bio sam neprijatno iznenadjen kad sam provalio da su tvrdje i neudobnije od Golfa
Mustang Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Pazi ranije kada su i putevi sirom evrope bili kudikamo grublji tada su francuzi bili broj jedan po udobnosti. Sada se takvi testovi vecinom kod nas mogu izvesti obzirom da su kod nas putevi bas ocajni (mozda i gori nego u Evropi sedamdesetih). Tako da to sad pretpostavljam i nije toliko bitna stavka kod njih, jer su tamo razlike manje uocljive.
Josif Visarionovič Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Francuza kupujes ako hoces avantgardan auto,nemci su zadnjih godina postali totalno bezlicni,svaki model u seriji je prakticno isti.
Routasydän Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Da, ali nemci su kvalitetni, robusni i pouzdani. Jebe mi se za avangardu, sarm, lucidnost....
Josif Visarionovič Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 jebiga,svaka roba ima svog kupca
Nazzgul Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 Hahhahahaha! Pa koji francuski auto moze da stane pored BMW 5 e60, BMW X6, BMW Z4, Audi A3, Audi A5, Audi A6,... i da izgleda bolje??
Ајлин Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) sad će da krene pljuvanje, ali alfa romeo je odgovor. edit: preskočila sam francuze i prešla na stvar. edit2: izgled gledamo. routasydan: nađoh nešto interesantno na temu toyote prius i trajanja baterije. deo članka govori u prilog NiMH baterijama (taj model se još uvek prodaje, i to kod nas): " Now to the battery issue. Toyota's Prius has been around for the last six years and is the U.S.' most-popular hybrid. While Toyota's Prius wasn't the first hybrid to be sold in the U.S. (that honor goes to the low-volume two-seat Honda Insight), it was certainly the first to sell in reasonable numbers. Introduced in the U.S. for the 2001 model year, it was redesigned for 2004, offering more room, more power, and even better fuel-economy figures. Helped by rising fuel costs, sales of the second-generation Prius took off. Toyota built about 52,000 of the first-generation cars, and so far has added more than 214,000 of the latest version. That means there have been well over a quarter-million Prius Hybrids sold in the U.S., making it by far the country's most popular hybrid. And Toyota claims that not one has required a battery replacement due to malfunction or "wearing out." The only replacement batteries sold--at the retail price of $3000--have been for cars that were involved in accidents. Toyota further claims that the nickel-metal hydride (NiMH) battery packs used in all Prius models are expected to last the life of the car with very little to no degradation in power capability. For those of us who have cell phones and other devices with NiMH batteries, that claim may sound unrealistic. Over time, the battery's charge longevity seems to wane, resulting in shorter and shorter usage between charges. Eventually, the battery becomes worthless and we buy a replacement. But in the case of most electronic devices, the batteries tend to get fully charged, then nearly fully discharged before being charged again. For the power pack in the Prius, at least, Toyota says this would greatly shorten the life span of the battery. A navigation screen converts to show the driver what type of power the Prius is using, gas or electric. To get maximum life out of the Prius battery pack, the car's computer brain does not allow the battery to fully charge or discharge. Toyota says that for the best service life, the Prius battery likes to be kept at about a 60 percent charge. In normal operation, the system usually lets the charge level vary only 10-15 percentage points. Therefore, the battery is rarely more than 75 percent charged, or less than 45 percent charged. If you're familiar with the Prius, you know there's a battery-charge indicator on the instrument panel. Toyota says this isn't the charge level per se, but rather a state-of-charge window. The top of the window represents about a 75 percent charge, the bottom about 45 percent charge. According to Toyota, the life of the Prius battery pack is determined more by mileage than by time, and it has been tested to 180,000 miles. Supporting this are first- and second-generation Prius taxis in Canada that have reportedly traveled more than 200,000 miles without suffering any battery problems. " dakle, u prilog NiMH. pošto je Li-jon tek počeo sa prodajom videćemo kako će se on ponašati. Edited March 22, 2009 by eileen
Routasydän Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Pa da ne postoje VW, Audi, BMW .... uvek bih pre kupio Alfu nego nekog francuza, fiata, toyotu.... jeste da se Alfa kvari i to sve, ali je opaki sportista, za uzivanje, a sa Toyotom, Citroenom i PEzoom mozes samo da se smoris. Jedini zanimljivi japanci su Evo svih serija i Subaru Impreza, sve ostalo je smaracina.
Nazzgul Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 Ma koja Alfa.. za mene je to mnogo fensi.. Nisam uopste u tom fazonu!! Volim hladan, gospodski/sportski nemacki dizajn..
Routasydän Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Volim hladan, gospodski/sportski nemacki dizajn.. Konacno neko ko zna sta valja
Nazzgul Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 @ Rout EVO VIII je do jaja! Mnogo mi se dja ta masina!!
Ајлин Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Pa da ne postoje VW, Audi, BMW .... uvek bih pre kupio Alfu nego nekog francuza, fiata, toyotu.... jeste da se Alfa kvari i to sve, ali je opaki sportista, za uzivanje, a sa Toyotom, Citroenom i PEzoom mozes samo da se smoris. Jedini zanimljivi japanci su Evo svih serija i Subaru Impreza, sve ostalo je smaracina. a mitsubishi? ne dopada ti se?
Vlaja Buraz Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 @ Vlaja Buraz MATORI Kako smesan clanak.. Ahahhahaa! Kako nekome uopste padne na pamet da poredi RENO sa AUDI-jem?!? Zbog glupog clanka, ocekivao sam i glupe rezultate.. tipa: Laguna je jbg jeftinija, verovatno je bolji izbor, kad ono AUDI pobedjuje na keca!! JEBI GA NEMAC JE NEMAC!! E da ono sto me je najvise iznenadilo, je to, da je ovaj audi (nemac) pobedio reno(francuza) cak i u segmentu udobnosti.. To znaci da francuzi vise nemaju ni jedan adut po kome se moze reci da su bolji od nemaca :) Čuj, članak k'o članak, koliko u nekim momentima nema smisla, toliko ima smisla. Suština je da pogledaš šta se nudi u klasi ispod - cirka 5000 (ili 40000, u slučaju M5 vs S4) eura jeftinije i 20-30 cm kraće. I sad, da je Audiju bio suprotstavljen ovakav mačor: ... mislim da bi bilo puno neslaganja između nas dvojice. Ali ova Laguna kupe je fakat očajna. A što se tiče francuza, prije bih "uzeo" bilo koji francuski mali/manji auto nego A3, i to ne zato što ne volim Audi, jer jednako ne volim ni francuze. I uzeo bih ga i prije Alfa Romeo MiTo. Iako uživo nije tako očajan kao na slikama, još uvijek je to ružan mali skot. A propos Alfe, 159 i Spider (na Brera osnovi), izgledaju dobro (odlično) od trenutne ponude vozila... MiTo i GT su relativno promašen slučaj, što se mene tiče. Dalje ovo neću da komentarišem kako se razvi tema, postaje previše toplo među ljubiteljima hladnog njemačkog gospodskog/sportskog...
Josif Visarionovič Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) Hahhahahaha! Pa koji francuski auto moze da stane pored BMW 5 e60, BMW X6, BMW Z4, Audi A3, Audi A5, Audi A6,... i da izgleda bolje?? hteo to da priznas ili ne nemci su se ispucali sa dizajniranjem novih automobila.ako ne lice jedan na drugi onda su definitvno ruzni,pogledaj samo novi GT,jad i beda. Edited March 22, 2009 by Josif Visarionovič
Routasydän Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 @Eileen: pa procitaj moj post, naveo sam EVO svih generacija
Nazzgul Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 Nego ljudi, Peugeot 307, 2007 godiste, CG tablice, za 6 soma. Sta mislite?! Ja sam se primio.. Sutra saznajem vise detalja.. Jbt koliko pljujem francuze a na kraju cu da vozim francuza.. Hhahhaha! Lol*
Ајлин Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 dešava se svima pa i vama bembadžijama da vole nešto malo onako. jevtinije. lepa je 307 samo se mnogo loše pokazala po servisima kako čujem. proveri. ipak sam ja žensko ne znam da li je bilo ranije reči o astri bertone, evo pa prokomentarišite: astra bertone
Vlaja Buraz Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 ne znam da li je bilo ranije reči o astri bertone, evo pa prokomentarišite: astra bertone Nešto malo prije 6 strana, upravo sam i ja linkovao tu istu: Mada, ima ovih Bertonki (Astra G, Bertone kupe), par turbaka (Z20LET, 2.0 16V, serijski 192 konja), posebno sumnjiv iz Subotice turbak za 6,200 eura sa navedenih 90.000 km pređenih... I da je polu-mrtav, to nije loša cijena. Ako je skroz mrtav onda je loše. Ne znam kako se tebi vizuelno čini Bertone, ali recimo ovaj je zanimljiv (sem boje): http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla..._BERTONE/117585 To je posljednja godina proizvodnje tog modela, motor je unaprijeđena verzija motora kakav je kod mene, samo je zupčasti remen za obratiti pažnju (mijenja se na između 50.000 i 150.000, sve zavisi od vožnje - koliko se troši, kod mene je mijenjan na 115.000 - budući da je porodični auto, nije gažen pa je mijenjan pred samu prodaju), ako je on zamijenjen onda nema ulaganja, zapravo, ulje i filteri i vozi. Motor je relativno jak a poprilično ekonomičan, da se u gradskoj vožnji držati ispod 7,5 litara. I ovo je mačak (mada stariji, 2001), a možda ti se i boja svidi: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...a_BERTONE/96858 (Ovo su dijelovi poruka.) Meni je ova crvena odlična. Inače, ne volim akrilnu "Čika Rute" crvenu, ali neke ovako metalik varijante...
Recommended Posts