Triad_1 Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Inace, danas je veliki dan za mene. Poslao sam ujaku 6.5 soma u Deutchland, da mi nadje 320d ili 318i (e46). Cim uslika i nadje nesto dobro, podelicu to sa vama. Neka je sa srecom i da pazaris odlicnu bembaru :pivopije: Offtopic: Jedno pitanje za moderatore! Sto tema vise nije important??? Vratite je!
Triad_1 Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 haha, ukusima nikad ugoditi, neki vole kad makina zarezi a neko voli da se ne cuje nista i da ide kao voz Meni bi EVO X bio jako smesan, bez obzira na karakteristike, kada bi bio besuman Stvarno bi bilo smesno da neki sportski automobil bude besuman. Zato mi je smesan onaj Tesla roadster! Taj fazon! Kad odvrnem muziku u kolima i ne cujem motor kako radi, stvarno ne znam kad treba da saltam u veci ili manji prenos. Mogu se samo delimicno osloniti na merac obrtaja, ali to nije to.. Masina ne radi isto po ravnom i na uzbrdici ili nizbrdici. Vozim po sluhu. Ja bas zbog toga ne volim da slusam muziku dok vozim kola. Nema nista dok covek ne cuje zvuk motora i zna tacno kada treba da menjas brzinu....
Nazzgul Posted April 21, 2009 Author Report Posted April 21, 2009 (edited) Offtopic: Jedno pitanje za moderatore! Sto tema vise nije important??? Vratite je! DA DA DA!! PINUJTE TEMU U IMPORTANT!! Imamo najvise postova i najmanje off-a! @ triad1 Hvala za bembaru! Edited April 21, 2009 by Nazzgul
Mustang Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 @ Routasydan Brate ne slazem se sa tobom da je toyota druga japanska liga, trebao si da vidis gde su u zavrsnoj obradi sa novim avensisom... Postideli su i Nemce, i to kazem kao neko ko vise gotivi Nemce od japanaca... Avensis je ruzan ko djavo... Honda, a posebno Mazda 6 je na polju dizajna miss sveta za nju... Mada sto se tice kvaliteta, e pa tu bas i ne bih smeo da stavim ruku u vatru da su bolje od nje, cak i ne verujem da su joj blizu... A zadnji kraj joj je ko chevrolet caprice :
Josif Visarionovič Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Ja kazem da su japanci cudo,za nekoliko godina videcete sta ce kinezi da naprave,oni vec sad imaju preko 100 proizvodjaca automobila,neka 20 postanu giganti i to ce biti haos
Nazzgul Posted April 22, 2009 Author Report Posted April 22, 2009 (edited) .. ja cu uvek da vozim bmw. Inace, glupo je kineze porediti sa japancima.. Ne mozes da mesas babe i zabe.. Mada, kad kupujemo korejance, ne bi me cudilo da i kinezi postanu neki slican fazon.. Edited April 22, 2009 by Nazzgul
Nazzgul Posted April 22, 2009 Author Report Posted April 22, 2009 AU! http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...a_3_320D/137340
Josif Visarionovič Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Ne poredim ja njih,mnogi su bili puni predrasuda prema japancima pa su ipak uradili mnogo toga na polju automobila.bili su potcenjeni
Nazzgul Posted April 22, 2009 Author Report Posted April 22, 2009 Jbt, japanci su u razvoju tehnologije, najjaci na svetu, zasto ne bi bili dobri u auto industriji? Imaju najveci procenat razvoja svake godine!! Jebo te oni su tamo polu roboti. Direktor zeleznice se ubije, jer su mu vozovi, na godisnjem nivou, kasnili 6 min. Bruka!! Kina je 10 miliona godina iza Japana..
Ајлин Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 .. ja cu uvek da vozim bmw. Inace, glupo je kineze porediti sa japancima.. Ne mozes da mesas babe i zabe.. Mada, kad kupujemo korejance, ne bi me cudilo da i kinezi postanu neki slican fazon.. misliš, grandmuthas and frogz? realno, ako uzmemo u obzir da je kina bila no.1 proizvođačka sila u svetu do 19. veka i da se straaašno brzo vraćaju u sam vrh, mislim da je josif blizu istini. just you wait and see...
Josif Visarionovič Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 (edited) Japanci za razliku od evrope imaju drugu taktiku za proizvodnju.Naprave jedan model i onda miruju par godina,taj auto se apsolvira i dokazuje na trzistu.A pogledajte sta rade nemci,ja vise ne mogu da se pokupim,svaki mesec izlazi neki mercedes,bmw,audi...Golf 6 sam video jednom evo vec se nazire sedmica,opet daleko od toga da je nemac los ali potpali su pod uticaj trzista pa mi to danas sve deluje kao stancovanje.I naravno da cu da imam vise poverenja u golf 4 nego u 6.To je i logicno,sve novo sto izadje treba tek da stvori sebi mesto u klasi. Evo kako izgleda novi Colt Edited April 22, 2009 by Josif Visarionovič
Andrija Smith Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Ja kazem da su japanci cudo,za nekoliko godina videcete sta ce kinezi da naprave Ja bi samo da kažem kol'ko mrzim Dačiu Logan i svaki auto sa oznakom Dacia. Kao da se voziš u kartonskoj kutiji jbt, i sa cijenom od 7000e (čini mi se), daleko je precijenjena. Eto toliko.
Ајлин Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 fala bogu da su napravili nešto vredno očiju.
vudun Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Свиђа ми се овај нови Колт. Има неки перверзан поглед у очима. Овај досадашњи ми био грозан...мини комби, хах што такве ауте мрзим.
vegeta Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 svi porsei su ruzni, a ovaj novi 4 door sedan je objasnio kako ne treba da izgleda auto u toj klasi
Routasydän Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Ja bi samo da kažem kol'ko mrzim Dačiu Logan i svaki auto sa oznakom Dacia. Kao da se voziš u kartonskoj kutiji jbt, i sa cijenom od 7000e (čini mi se), daleko je precijenjena. Eto toliko. taj rad
Mustang Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Jebiga, nije tolko ni los po dizajnu, mada su mogli nesto novo da ponude, medjutim PORSCHE je konzervativan do zla boga... Mislim kad su napravili SUV koji lici na zabu na steroidima, nije ni cudo sto su nastavili da na ovaj ili onaj nacin nastave razvlacenje bube, odnosno 911 tice. Pazi nisu ti automobili ni skroz ruzni, imaju svojih cari i gajim dubok respekt prema njima, ali nekako bi mogli u buducnosti da ipak naprave nesto sto ce definisati klasu Porsche SUV, porsche limuzina i tako. Nemoraju da diraju 911 ... mada mislim da je od supersportskih limuzina ESTOQUE OBJASNIO znaci odvalio je konkurenciju i nece mu biti ravnog 5 godina minimum u toj klasi. (Bar sto se estetskog dela tice).
Andrija Smith Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Baš sam danas gledao epizodu Top Gear-a (Sezona 2, Epizoda 3) gde se Clarkson sprdao Poršeu kako "100 godina" prave jedan isti auto.
vudun Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Да, али Estoque се неће серијски производити. Шта га знам, чудна је ова Панамера. Цена у Немачкој ће му бити од 95 до 135.000 евра. Оно што ме чуди јесте то што неће бити дизел мотора у понуди, обзиром да су га већ угурали у Кајена. Добро, биће зато хибридног мотора у понуди...али тек тамо 2011. године. Значи, будала му дође онај ко га пре тога пазари. Дизајн. Јебига Порше је конзервативни ауто бренд. Уједно и немачки понос. Мени лично се не свиђа Панамерина стражњица нимало. Спреда очекиван, бок прихватљив... а ентеријер пре предиван. Заиста необичан ауто. Добра тржишна цака јесте што су лансирали напокон купе лимузину. По том питању пун погодак, али цена ... и за западне стандарде прилично одбојна.
Nazzgul Posted April 23, 2009 Author Report Posted April 23, 2009 @ Routasydan Ne propustas priliku da se izrugas dacii.. Cccc! Evo prave djunte za tebe, ali bas bas! http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla..._2.5_tdi/138070 @@ Porche je respect totalni. Uvek isti i uvek moderan!!
Nazzgul Posted April 23, 2009 Author Report Posted April 23, 2009 (edited) ili ovo jos bolje (znam da ne volis crna stakla) : http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla.../A6_1.8t/130780 Za 500 evra vise, isto godiste, ja bih pre uzeo ovaj audi a6, nego VW Vidi kakav je, da se useres. Da budes glavna faca u kraju.. Jbg, jeste da je benzinac, ali koliko se secam, ne bezis od istih.. Mozda i ovaj: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...A6_1.8_T/121024 Edited April 23, 2009 by Nazzgul
Recommended Posts