Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Kod nas mafijasi voze x5,to tamo voze djubretari,njihovi mafijasi voze maybach,bentley...
Mustang Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 ... i opet su seljoberi jer su uglavnom turci ili siptari :) BMW: AUDI: dobra ona reklama za audi sto je postovao elitista
Nazzgul Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 ..trebao sam ja da uvezem Alfu 156 2002-2003 god 1.9 JTD, 150PS. Da me izadje 6 soma sa BG tablama i bog da me vidi..
Nazzgul Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 Sta mislite da pazarim ovu azdahu: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...LNI_FULL/175644 ;) Prelepa je!!
Josif Visarionovič Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 samo gledaj da je ispravna,te alfe idu kao djavo pa se verovatno i gaze
Nazzgul Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 Prelepa je ova ALFA. Mnogo mi se svidja!! I cena je prihvatljiva za takav auto! Bembara trojka sa ovakvom opremom, ovim motorom i ovim godistem bi kostala 12 soma Sa sajta: Enterijer restilizovan, model za 2003 godinu. Prelepa, u odlicnom stanju, ultra brza, extra stedljiva... Registrovana jos godinu dana. Servisirana, kaisevi, filteri, Selenia ulje, kocione plocice, gume kao nove...Proizvodnja 27.11.20002. Samo sednes i vozis.. Lol**
kuruz Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Sta mislite da pazarim ovu azdahu: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...LNI_FULL/175644 ;) Prelepa je!! А ова? http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...5_V6_24V/174060
Josif Visarionovič Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 registracija za taj auto kolje,kao i potrosnja.servisi...
bezlichni Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Kod nas mafijasi voze x5,to tamo voze djubretari,njihovi mafijasi voze maybach,bentley... 1. Ne seri. 2. Ne tamo ima mafijasha ovde nema. I tamo kriminalci u rangu kao nasi ( mangipu kriminalci ) voze x5. 3. Mustang nije rekao nista sto se kosi sa necim mojim, tako da sa svime sto je mustang napisao nemam problema. 4. SUV nije terenac? Sad i nije, nekad bio. Posto ovo danas ne moz da se nazove terenecem jer je samo wannabe terenac. Izgleda ko tenerac na platformi automobila nit smrdi nit mirise. To je trebao da bude terenac za lakse terene i normalno gradjanstvo(Citaj bez gusenica). jer je Suv za SPORT utility vehicle ili ti SPOTSKO PRAKTICHNO VOZILO. Dakle tenrenac za gradjanstvo. A ja stvarno ne vidim zasta je x6 praktichan sem za jedenje benzina?
Mustang Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Previse je drecav. Meni je znatno lepsi jedno 100 x onaj enterijer iz alfe koju je postavio Nazz. Da se ja pitam ako sam vec trebao nesto da mu menjam, stavio bih unutra skroz crn enterijer s mozda prosivenim crvenim detaljima ili rubovima(mada pre belim ili krem), ovo je uzas !!! Motor je ekstra, tu nema sta. Alfe su poznate takodje po svojim voznim karakteristikama, bas kao i bembare.
bezlichni Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 А ова? http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...5_V6_24V/174060 e jebem ti lebac, kad ga alfa romeo dizajnira.... pa... dizajnirao ga je. Lepi automobili mnogo od njih izlaze.
Josif Visarionovič Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Argument 'ne seri' mi je dovoljan da te stavim na ignore,toliku kolicinu gluposti nemam nameru vise da citam.Poz
Nazzgul Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 (edited) Ma pazi da bi kupio to nabudzeno govno!! Zamisli kako je to vozeno.. I uopste mi ne treba ta maskota od auta. Treba mi lep porodican, veliki, brz, udoban auto za grad i za putovanja, koji se po mogucnosti uklapa u 2000cm3 (zbog poreza) i dizel agregat (zbog manje potrosnje). I naravno auto koji nije stariji od 2002 godine i koji kosta do 7 soma. Mislim da je ona 156ica koju sam okacio pravi auto za mene i moje potrebe! :) Nego da ja pozovem ciku.. Edit: E zvao sam ciku. Kaze da ne zna da li je realna kilometraza i ne zna, sta je sa njim bilo ranije. Takodje nema carinske papire kako bih proverio da li ga je carinio na istu kilometrazu Nema servisnu knjigu. Auto je uvezen iz Italije. Kaze da ga on upravo vozi i da ne kupuje lose automobile.. Jebem li ga. Jedini nacin da ga vidim je u Novom Sadu sa majstorom i to je to, i spustio bi mi malo cenu za kes. Ko se tek ukljucio. Pricam o ovj alfici: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...LNI_FULL/175644 Edited July 29, 2009 by Nazzgul
Mustang Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ta je do jaja, i ja sam ti pricao da izgleda kao super izbor. Stvarno bih voleo da ti uspe da to uzmes i da budes zadovoljan. Neki kazu da je taj model dosta dobro odradjen, i da nema nekih kvarova preteranih...
bezlichni Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Argument 'ne seri' mi je dovoljan da te stavim na ignore,toliku kolicinu gluposti nemam nameru vise da citam.Poz Idi vozi porshea. bolje da me drzish na ignore.
Kwlt Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 2. Ne tamo ima mafijasha ovde nema. 1.Netachno. 2.Fali ti zarez.
bezlichni Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) 1.Netachno. 2.Fali ti zarez. 1. Gde ti ovde vidis jednog IOLE blizu neceg sto je Mafija tipa mafija u americi ili evropi? Nidje druze Nidje. Ovde imamo lopove, barabe i lopuze. Navedi mi jednog MAFIJASA u pravom smislu te reci. Kristijan golubovic? Arkan? Legija? Zemunski klan? to nije mafija to su organizovane lopuze. Mafija su organizovana grupa pametnih ljudi, koji imaju neke vrednosti. 2. Fala. Nasi sverceri cigarete i narkotika nisu mafijashi. Mafijasi su ljudi koji rade sa drugim stvarima i obrcu mnogo vece cifre nego ovi nasi. Za mafiju je ovo sto ovi nasi rade isto sto i cukanje trafika. Edited July 29, 2009 by Elitista u Povoju.
Mustang Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Evo gospodin Dinkic na primer je tezak mafijas. Orobio nas, a ima nikad bolja odelca, ko zna koliko gajbi pored stana na NBG-u i koliko para na racunu, i dobru zenu, kola koja oces... FINANSIJE LJUDI FINANSIJE. To je PRAVI mafijas. Uspeo je da se integrise u drzavu i sad je institucionalizovan (ne na nacin na koji bismo to mi zeleli, vec je i sam postao institucija) Nema veze ... da dam par zanimljivih linkova... bolje jedan koji vredi za dva
рогозуб Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 (edited) 318is spojleri i retrovizori sa m serije posebno pravljeni 95o godishte a moji ocje da ga prodaju Edited July 30, 2009 by рогозуб
Triad_1 Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 (edited) Odlicno izgleda Alfa Samo cini mi se da to nije zvanicna fotka, nego vidjenje nekog novinara kako bi mogla sledeca generacija da izgleda. Ali moram priznati da bas dobro izgleda Edited July 30, 2009 by triad1
bezlichni Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 (edited) 318is spojleri i retrovizori sa m serije posebno pravljeni 95o godishte a moji ocje da ga prodaju Zato je bmw sranje. JESUS VIDITE KO GA VOZI!?!?!?!? Nikad nisam video normalnu, ne jako iskompleksiranu, istraumiranu napacenu osobu zeljnu paznje i znanja U BMW-u. 90 % gastabajtera, seljaka, etc. I zasto ga biraju? JER JE JEBENO SRANJE! NEUKUSNO! Takva im je jebena ciljna grupa i jebena filozifija - gadjajmo kichericu zeljnu paznje. Edited July 30, 2009 by Elitista u Povoju.
Triad_1 Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Mislim da su svi skontali da mrzis BMW. Mogao bi sad malo oladis sa pluvanjem. Zamisli na sta bi licilila ova tema kad bi svi na svakoj novoj strani pljuvali marku automobila koja im se ne svidja?! Opusti se Evo nekoliko lepih fotki
Josif Visarionovič Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 (edited) Ona bela trojka je prelepa,dvosedi kod bmw-a mi se ne svidjaju. I po meni jedan od najlepsih,330 coupe I jos jedan svabo koji mi se svidja,C63 AMG Edited July 30, 2009 by Josif Visarionovič
Recommended Posts