Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ Rout :

Nije los onaj pasat, ali ipak mi se ne svidja, nije ljubicast metalik :rockdevil:

Mada ko zna, ako ga oboji tako... mozda ga i ja uzmem :) :) :)

Posted
Pazi kao dodali su opremu,a bez pola toga je kostao 20 000 benzinac.Kao dobro se prodaje,pa ne znam samo ko je lud da da za auto 20 000 sa takvom kubikazom i sa nulom od opreme.Ajde iskreno,ti koji kazes da ti oprema nije bitna dal bi dao tolike pare za ovaj auto?

E sta sve ima se kupi za 20 000 ..... da pojede Golfa u svakom smislu.

A posebno japanci. Ko sto vec rece Accorda.

Posted (edited)

http://www.kia.co.yu/pricelist/?model=249

Ovaj beli(imate u desnom donjem uglu) mi izgleda savrseno...verujem da cu uskoro postati vlasnik jedvog takvog :da: Ukoliko se opet ne predomislim oko boje...ili odaberem drugi automobil :)

I obican paket opreme, sadrzi dosta toga, 6 vazdusnih jastuka, klima...

Koliko vidim, motor ima 109 KS...dosta, ionako od murije, po novom zakonu, neces nigde smeti da jurcas, a i bolje ne jurcati, vec polako ali sigurno :D

Edited by Feniks .
Posted (edited)

E sta sve ima se kupi za 20 000 ..... da pojede Golfa u svakom smislu.

A posebno japanci. Ko sto vec rece Accorda.

Cak i za 15.000 imas do jaja makine, recimo Mitsubishi Lancer ili moj favorit Subaru Impreza 1.5 bokser motor sa AWD pogonom :rockdevil:

Kad su polovnjaci u pitanju, jbg, tu je VW mnogo jak

@Mustang: pricao sam sa burazerom pre neki dan, njegov Mustang je bio 1983. godiste, V6 motor, ocuvan do jaja, gume 18-tice .... a prodao ga je za 1.100 eur nekom liku

Edited by Routasydän
Posted

Inace preporucujem ti Kiu.Nov je model,aktuelan,e sad ja sam skeptican prema koreancima,ali verujem da im se kvalitet poboljsava tako da ne sumnjam u tu novu Kiu

Nista, pogledacu jos jednom i Astru i KIU...u kvalitet KIE uopste ne sumnjam, verujem da nisu nista losijik, plus daju najduzu garanciju, kum je pre 5 godina uzeo novog Hjundai, ide kao metak, bruka dobar auto...

Videcu sa ljudima koji su uzeli tu Astru, da malo probam, pa da uporedim sa Kiom, pa cu videti da li je ova bolja za tih 2.400 evrica, sto je skuplja...

Posted

Ja seo u tu novu KIU, vidim sve prelepo, brzo sam morao izaci iz nje, da ne bih doziveo orgazam u autu :) Mnogo mocno...ne mogu docekati ponedeljak da zovem i raspitam se jos malo, kriza udarila :)

Ako uzmem KIU, uzimam sa troje vrata, lepsa je nego sa 5 vrata...mada su obe lepe...ali posto sam ja momcic, bolje da uzmem ovu koja je vise sportska :D

Posted

@ Rout

Da , da to je FOX body mustang, pretpostavljam da je 3.8 litara ako je V6 (taj se ugradjuje, a mozda je i 4.0)...

Vidi to ti je ovaj izgled u stvari :

1983-20gt.jpg

Pomalo bezlicno sto se mene tice, ali opet lepse od druge generacije koja je bila ocaj zivi , bar po mom misljenju u odnosu na prvu...

76_cobraHB_whtblu_w7_2.jpg

222769353_ad86236cc0.jpg

222769473_c7aa113af2.jpg

Posted

Kad su polovnjaci u pitanju, jbg, tu je VW mnogo jak

Jebmlg, ja cuo da mu pao kvalitet sa ovim novijim modelima.

Kazu nije ko dvojka sto je bila mahina.

Posted

Sad sam naleteo na ovo...

http://www.autopedija.com/index.php/20090510310/seat-cordoba-jeftinija-za-1100-eura.html

Sta mislite o tome?

A ova mazda?

http://www.autopedija.com/index.php/Cene-Novih-Automobila/Property/Mazda/Mazda-2-1.3i-CE-Pro.html

Kontam da je slabiji motor, koliko ja znam da citam podatke :)

ja bih pre mazdu.

Nego, sta tebi treba, mislim za sta ti treba auto? Po gradu povrmeno putovanje mozda u drugi grad?

Posted

ja bih pre mazdu.

Nego, sta tebi treba, mislim za sta ti treba auto? Po gradu povrmeno putovanje mozda u drugi grad?

I po gradu, a vrlo cesto poslovno idem i za NS, BG...i privatno lutam svuda...

Sad opet gledam ovu KIU, izgleda mi opet to najbolje resenje, sta znam...

Drugar kaze da ne zurim, da na Sajmu uvek prodaju sa popustom, sta znam...

Ovo opet gledam...

http://www.autopedija.com/index.php/Cene-Novih-Automobila/Property/Kia/Kia-Pro-Cee-d-1.4-LX-Cool.html

Posted (edited)

I po gradu, a vrlo cesto poslovno idem i za NS, BG...i privatno lutam svuda...

Sad opet gledam ovu KIU, izgleda mi opet to najbolje resenje, sta znam...

Drugar kaze da ne zurim, da na Sajmu uvek prodaju sa popustom, sta znam...

Ovo opet gledam...

http://www.autopedija.com/index.php/Cene-Novih-Automobila/Property/Kia/Kia-Pro-Cee-d-1.4-LX-Cool.html

Pa pazi Mazda bi ti zavrisla posao za to. Mali je, gradski, mozes sa njim po bg-u i po gde vec zivis.. ne trosi puno. Pretpostavljam da ne planiras po autoputu da teras vise od 110.

Cak mislim da ce se na autoputu pokazati udobnija od KIA. Mada ni od jedne ni od druge ne ocekuj bog zna kakav kvalitet udobnosti, ali kod mazde ce biti solidniji.

Mzada po meni najlepse izgleda i uliva najvise poverenja sto se kvaliteta tiche.

Doduse cini mi se da ima mali gepek, pa ako ne nosis neke silne stvari.

Kia ti je bezbednija, 6 vazdusnih jastuka. Ovde dva. Al opet ti neces da divljas sumnjam da ce ti vazdusni jastuci toliko trebati.

Sto se tiche kia ima jache ozvcenje. ali za par hiljada dinara to mozes da promenis.

Edited by Elitista u Povoju.
Posted (edited)

Hvala ljudi :pivopije:

ja sam imao mazdu 323F, bruka kako japanci prave dobre motore, bila je polovna, dosta stara, majstor se cudio kako je motor i dalje sjajan, nepoderiv!

Nisam ovu mazda 2 video uzivo, KIA uzivo deluje fenomenalno, ali je nisam provozao...

Moracu razmisliti, nekako su mi ta dva usla u najblizi izbor...

KIA ima duzu garanciju, koliko vidim, i stvarno mi izgleda zakon...e sad, koji je motor bolji, i kako se ponasa na putu, to treba videti...

I znam da sam dosadan, ali sta da radim, ne kupuje se svaki dan auto, i jos novi, a nisam neki strucnjak, pa moram da pitam tj. da dosadjujem :D

Sad gledam, mazda 2 ima 75 KS, a KIA 109, znaci, mnogo je jaca KIA...jeste da nisam paljevina za neku brzu voznju, ali na auto putu ipak vozim kao i svi, oko 130, ali kontam da to ne bi trebalo biti problem za MAzdu, sta znam...

Edited by Feniks .
Posted (edited)

idi ti vozi golfa, ja cu da cekam da me usere neki noviji mondeo. ;)

jebiga srpski kompleks automobila. :>

Samo nemci a? A mozda i japanac. Ali ipak nemci. lolchina

!!Upravo tako!! Mada je su i Opel i Ford, kao Nemaci, ali je to za 3 klase ispod Bembare, Audija, VW-a i Mecke,.

@ Routasydan

Brate ukusi su razliciti!! Meni se svidja styling automobila, tebi ne! Ne mozes reci da su oni farovi seljacki, kad su skroz jebacki!! Kicerica je kad preteras, a ono je bas skromno i do jaja!! Inace, auto nije za tebe!! Zajebi benzince!!

Sinoc sam vozio iz sela do Beograda, cuku vremena po najvecem nevremenu. Kisa kao iz kabla.. Ulice natopljene vodom, kao da sam plovio rekom.. i bas lepo!! Iskoristio sam priliku da testiram dizelasa. Covece ne verujem, kroz koje sam bare prolazio i to sa velikim brzinama.. Auto je samo plesao.. Voda je prstala na sve strane, cak i preko haube.. i ni jednog momenta se nije zacrveneo akumulator na instrument tabli, niti je bilo nagovestaja o gasenju automobila.. Jao koja milina!! Sa benzincima sam milion puta ostao zarobljen po kisnom vremenu..

@@ FENIKS

Meni se isto svidja taj Opel Astra. Jos sam pre 2 dana video kupe verziju (troje vrata),crvenu, sa alu felnama.. Jao brate. Kako je do jaja!!

Kia izgleda fensi i verovatno je kvalitetna, ortak ima, ali je jebeni Korejanac napravio.. i ja je ne bih nikad kupio!

Nemac VS Koreja?! Idi begaj! Pa to nije za poredjenje!!

Iskreno ne volim ja opel, to je losiji Nemac, ali mislim da je to ipak najbolji izbor za 10-11 soma. I nemoj da skrtaris 500 EUR!!! Uzmi 1.6 twinsport, 103 KS i bog da te vidi..

A sto se tice prodaje, bas me interesuje koliko ce te KIA-e da vrede za par godina. Jebo te, Opel se bas dosta kupuje i prodaje. i dobro drzi cene!

EDIT:

Mazda je okey!! Ali je mnogo mala. Skorz je zenski auto..

od 1 do 10:

1. Opel 10

2. Mazda 8

3. Kia 5

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

@@ FENIKS

Meni se isto svidja taj Opel Astra. Jos sam pre 2 dana video kupe verziju (troje vrata),crvenu, sa alu felnama.. Jao brate. Kako je do jaja!!

Kia izgleda fensi i verovatno je kvalitetna, ortak ima, ali je jebeni Korejanac napravio.. i ja je ne bih nikad kupio!

Nemac VS Koreja?! Idi begaj! Pa to nije za poredjenje!!

Iskreno ne volim ja opel, to je losiji Nemac, ali mislim da je to ipak najbolji izbor za 10-11 soma. I nemoj da skrtaris 500 EUR!!! Uzmi 1.6 twinsport, 103 KS i bog da te vidi..

Znam da je Nemac uvek Nemac, ali KIA daje 7 godina garancije na menjac i motor! I koliko se secam, 5 godina na ostale stvari...

Taj gtc model nisam video u salonu, ovako mi izgleda sjajno! I da ima vec od 12.400 evra, to mi je bas ono, povoljno, samo to je verovatno bez klime i bez neke opreme...ne vidim cene sa opremom...

A sto se KIE tice, citam, pa proglasena je za najbolji auto u toj klasi! Evo sta pise...

http://www.kia.co.yu/news/?cat=37&news_id=2332&model=249

Edited by Feniks .
Posted (edited)

@ Routasydan

Zaboravih:

Mnogo mi se dja onaj A3, sto si okacio.. Jaoooo!! Mogao sam to ga kupim :(

P.S. Kao i na passatu, do jaja nabudzeni farovi. Skroz promene sliku automobila!! ;)

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

Mazda 2 je kul, ali mi je nekako lepši i ozbiljnije deluje pro_cee'd...

Opel neću da komentarišem jer nemam racionalne razloge zašto ga ne volim, jednostavno je tako :)

edit: koje gume preporučujete?

i šta mislite o all-season gumama... ja ih nekako ne bih uzimao ali mi je skupo da uzimam posebno letnje i posebno zimske...

Edited by necko
Posted

Mazda 2 je kul, ali mi je nekako lepši i ozbiljnije deluje pro_cee'd...

Tako i ja mislim, i cini mi se da je pro ceed prostraniji...ima bolju opremu, a i ima 109 KS a mazda 75. I bolja je oprema kod Kie...i 7 godina garancije...

Mazda je jevtinija, ali koliko para toliko muzike...

Bez uvrede,moje misljenje(koje ne mora da znaci da vredi vise od pet para :)) je da nema vise toliko razlike medju proizvodjacima kao ranije...tako da ti argumenti, samo je Nemac ono pravo, nekako mi to ne pije vodu...Isto kao i sa pivom, sad svi znaju da prave dobro pivo, nijanse su u pitanju...i propaganda naravno...

Posted

KIA daje garanciju 7 godina ali za to vreme moras da servisiras auto u ovlascenom servisu i ostavljas im pare.Sracunaj na tih 7 godina koliko ce te izneti servis.E sad sto se tice nemackih automobila,u nasem narodu vlada razmisljanje 'bolje golf sa milion kilometara nego novi pezo' i tako te gluposti.

E sad ako odaberes mazdu neces pogresiti,japanski automobili ti se u proseku najmanje kvare,pouzdani su ali im je mreza servisa kod nas slaba,ili ne daj boze da imas neki sudar delovi su skupi kao otrov.

Posted

Brate, novo je novo!! Sta god uzmes neces se zajebati!! Nemoj samo da se zavaras i odes na onu drugu stranu i pomislis kako za te pare mozes uzeti dobar polovan auto, 2 klase veci i dosta bolji od tog novog!!

Uzmi ono sto ti najvise odgovara!! Nisam znao da ta KIA ima preko 100KS. To mi zvuci odlicno!! Jebes auto ispod te konjaze!!

Brate novo vozis 5 godina, ne razmisljas o kvarovima. Mogu da zamislim feeling ;) 000 000 na satu. Celofan na sedistima.. auto mirise na fabriku.. Motor suv, cist.. Lol**

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...