Sinstrel Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Боја се промени прике. Има вероватно у више варијанти боја интеријера. Дрвенарија и кожа у аутомобилу су увек права ствар. Посебно у ОВАКВОМ АУТОМОБИЛУ. Шта би ти, тркачка седишта и волан ко у трактору? Верујем да мислиш на онај што је изашао пре две године мислим. У принципу свака лимузина те класе, има супер интеријер. И ауди а8, и мечка с итд. И сваки јагуар хј наравно. Не само задњи и они старији исто. A recimo da mi se ne dopada? Mislim na Jaguar XJ koji stize sledece godine. http://www.topgearage.com/wp-content/uploads/2009/07/3043844.jpg
vegeta Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 (edited) ZLO od interijera! Edited October 7, 2009 by vegeta
Sinstrel Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Opasna ova Toyota: http://jalopnik.com/5375233/toyota-ft+86-concept-behold-the-new-ae86
vegeta Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Upravo sam se vratio sa polaganja testova za B kategoriju, 70 (max) poena iz prvog pokusaja voznja u petak
Routasydän Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Evo da vam okacim sleke Feniksove djunte, gledajte, uzivajte i dobro se sta? - zabavite 1
Ајлин Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Vidi ga, pravi je robovlasnik sad može da se ženi!! Kia na apatinskom jesenjem lišću
Routasydän Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 ovo je neka mish siva boja? Jako lep auto, ja obozavam kupe varijante, 4 vrata su za porodicne ljude sa stomakom, dosadnom zenom koja gleda spanske serije i place nad kich literaturom i sa gomilom decurlije :D
Feniks . Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Vidi ga, pravi je robovlasnik sad može da se ženi!! Kia na apatinskom jesenjem lišću Odkad sam kupio novi auto, svi bi nesto da me zene, polako ljudi, ja sam mlad i perspektivan, ima vremena Tacnije, slikano je u Somboru, tamo sam isao nesto poslom... Bruka je dobar osecaj slusati novi Hatebreed u novom autu, sreca pa sam pribran...jos uvek 2
Ајлин Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 ovo je neka mish siva boja? Jako lep auto, ja obozavam kupe varijante, 4 vrata su za porodicne ljude sa stomakom, dosadnom zenom koja gleda spanske serije i place nad kich literaturom i sa gomilom decurlije :D Tvoji postovi su postali prešs keve mi. Reci mi molim te, si to pazario neku makinu ili se samo kurčiš na tuđoj?
Routasydän Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 samo se kitim tudjim perjem Nisam jos kupio, ali morace to da malo saceka jer jos jedan metalni ljubimac stize u garazu za mesec i pol dana, bice svi obavesteni, a fotke se podrazumevaju
Feniks . Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 ja obozavam kupe varijante, 4 vrata su za porodicne ljude sa stomakom, dosadnom zenom koja gleda spanske serije i place nad kich literaturom i sa gomilom decurlije :D Mudro zboris druze Danas sam morao malo dati sebi oduska posle posla, i provozati se, auto ide kao zmaj Valjda me veceras nece opet murija startovati, bas me vole 1 1
vegeta Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 koji fejl od foruma ako vam ja prvi donosim ovu vest http://www.b92.net/automobili/vesti.php?nav_id=386832
Dead Man Drinking Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Bilo na Humoru ili sl. Ionako su svi već nekako saznali za to 'Bem ti auto servise
Sinstrel Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 koji fejl od foruma ako vam ja prvi donosim ovu vest http://www.b92.net/automobili/vesti.php?nav_id=386832 Auu... a ja kupio Corsu u Autoprometu. Doduse jos nisam imao servis ali ako postigne 200km/h sa mojom Corsom casticu ga!
bezlichni Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 (edited) Jebote neki pajser mi razbio prozor na gepeku.... jebem ti pajsere... bash mi nesto blah ovih dana, prvo sam osmaraio neki retrovizor mojim dok sam vozio, sad i ovo... a u kurac.. a cale razjebo branik...i iskirvili mi se diskovi kocnica.... Edited October 17, 2009 by Elitista u Povoju.
Sinstrel Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 A da ti osvestas ta kola... Salim se... bedak.
bezlichni Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 A da ti osvestas ta kola... Salim se... bedak. ma jok los period. Matora je to mahina i jaka. Nije cudno za kocnice. Za ovo ostalo jebiga. Desi se. branik fala bogu imam rezervni Kao i zadnje prozore.
Nazzgul Posted October 20, 2009 Author Report Posted October 20, 2009 (edited) Kako bih ovome dao 2 soma za zamenu: http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/BMW/Serija_3_318D/214453 ..i jos bi mu prosuo pricu da ce cetvorku utopiti pre nego taj BMW. ..i Bog da me vidi Moram da napravim neku kombinaciju, samo da ustekam malo love!! <3 BMW <3 Edited October 20, 2009 by Nazzgul
Ајлин Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 samo se kitim tudjim perjem Nisam jos kupio, ali morace to da malo saceka jer jos jedan metalni ljubimac stize u garazu za mesec i pol dana, bice svi obavesteni, a fotke se podrazumevaju Si prodao crljenog đuntakina?
Nazzgul Posted October 20, 2009 Author Report Posted October 20, 2009 Ovo je jace od mene, moram da podelim sa vama: Ujakova nova bembara. E60 535d 2006. 024000km na satu. M oprema. Moze li bolje?! E to je best buy!! Covek uvek kupuje polovno do 3 godine staro.. Cena padne duplo u odnosu na nov, a dobijes, stvarno, nov auto. Taman zagrejan za izivljavanje.. Hehehhehe! Ali morate priznati i da mu je lako kad zivi u Minhenu
bezlichni Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 (edited) E to je best buy!! Covek uvek kupuje polovno do 3 godine staro.. Cena padne duplo u odnosu na nov, a dobijes, stvarno, nov auto. Taman zagrejan za izivljavanje.. Hehehhehe! Ali morate priznati i da mu je lako kad zivi u Minhenu Zavisi koliko para. Kolko je puko? Mada ne vidim kako bi bio best buy kupiti auto cije preformanse ne mozes da iskoristis. Nego imam ja jedno pitanje. Ko to svedoci toliko u korist bmw-ovih sportsih preformansi. Znam da ga bije "sportski" glas, ali ne znam nijedan konkretan uspeh u nekim takmicinjima gde su bmw-ovi modeli pokazali svoje sportske preformanse? a koji auto je u pitanju? Ford sierra 2.0 i Saphir. Karavan. Ak' mene pitas. Ista ovakva samo karavan: http://en.wikipedia.org/wiki/File:93FS18TD1.jpg Stara mahina ali opasna. Skoro sam vizo ortaka 60, on se covek istripovao da idemo 20-30. xD Edited October 20, 2009 by Elitista u Povoju.
Recommended Posts