Jump to content

Recommended Posts

Posted

Боја се промени прике. Има вероватно у више варијанти боја интеријера.

Дрвенарија и кожа у аутомобилу су увек права ствар. Посебно у ОВАКВОМ АУТОМОБИЛУ.

Шта би ти, тркачка седишта и волан ко у трактору?

Верујем да мислиш на онај што је изашао пре две године мислим. У принципу свака лимузина те класе, има супер интеријер. И ауди а8, и мечка с итд.

И сваки јагуар хј наравно.

Не само задњи и они старији исто.

A recimo da mi se ne dopada?

Mislim na Jaguar XJ koji stize sledece godine.

http://www.topgearage.com/wp-content/uploads/2009/07/3043844.jpg

Posted

ovo je neka mish siva boja? Jako lep auto, ja obozavam kupe varijante, 4 vrata su za porodicne ljude sa stomakom, dosadnom zenom koja gleda spanske serije i place nad kich literaturom i sa gomilom decurlije :D :D :D

Posted

Vidi ga, pravi je robovlasnik :haha: sad može da se ženi!!

Kia na apatinskom jesenjem lišću :wub:

Odkad sam kupio novi auto, svi bi nesto da me zene, polako ljudi, ja sam mlad i perspektivan, ima vremena :D

Tacnije, slikano je u Somboru, tamo sam isao nesto poslom...

Bruka je dobar osecaj slusati novi Hatebreed u novom autu, sreca pa sam pribran...jos uvek :lol:

• Downvote 2
Posted

ovo je neka mish siva boja? Jako lep auto, ja obozavam kupe varijante, 4 vrata su za porodicne ljude sa stomakom, dosadnom zenom koja gleda spanske serije i place nad kich literaturom i sa gomilom decurlije :D :D :D

Tvoji postovi su postali prešs keve mi.

Reci mi molim te, si to pazario neku makinu ili se samo kurčiš na tuđoj? :P

Posted

samo se kitim tudjim perjem :P

Nisam jos kupio, ali morace to da malo saceka jer jos jedan metalni ljubimac stize u garazu za mesec i pol dana, bice svi obavesteni, a fotke se podrazumevaju ;)

Posted
ja obozavam kupe varijante, 4 vrata su za porodicne ljude sa stomakom, dosadnom zenom koja gleda spanske serije i place nad kich literaturom i sa gomilom decurlije :D :D :D

Mudro zboris druze :D

Danas sam morao malo dati sebi oduska posle posla, i provozati se, auto ide kao zmaj :D

Valjda me veceras nece opet murija startovati, bas me vole :no:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Jebote neki pajser mi razbio prozor na gepeku.... jebem ti pajsere...

bash mi nesto blah ovih dana, prvo sam osmaraio neki retrovizor mojim dok sam vozio, sad i ovo... a u kurac.. a cale razjebo branik...i iskirvili mi se diskovi kocnica....

Edited by Elitista u Povoju.
Posted

A da ti osvestas ta kola... :haha:

Salim se... bedak.

ma jok los period. Matora je to mahina i jaka. Nije cudno za kocnice.

Za ovo ostalo jebiga. Desi se.

branik fala bogu imam rezervni

Kao i zadnje prozore.

Posted

samo se kitim tudjim perjem :P

Nisam jos kupio, ali morace to da malo saceka jer jos jedan metalni ljubimac stize u garazu za mesec i pol dana, bice svi obavesteni, a fotke se podrazumevaju ;)

Si prodao crljenog đuntakina?

Posted

Ovo je jace od mene, moram da podelim sa vama:

Ujakova nova bembara. E60 535d 2006. 024000km na satu. M oprema.

Moze li bolje?! ;)

9320_1155673136977_1382172716_13911.jpg

9320_1155673216979_1382172716_13911.jpg

9320_1155673256980_1382172716_13911.jpg

9320_1155675417034_1382172716_13911.jpg

E to je best buy!! Covek uvek kupuje polovno do 3 godine staro.. Cena padne duplo u odnosu na nov, a dobijes, stvarno, nov auto. Taman zagrejan za izivljavanje.. Hehehhehe! Ali morate priznati i da mu je lako kad zivi u Minhenu ;)

Posted (edited)

E to je best buy!! Covek uvek kupuje polovno do 3 godine staro.. Cena padne duplo u odnosu na nov, a dobijes, stvarno, nov auto. Taman zagrejan za izivljavanje.. Hehehhehe! Ali morate priznati i da mu je lako kad zivi u Minhenu ;)

Zavisi koliko para. Kolko je puko?

Mada ne vidim kako bi bio best buy kupiti auto cije preformanse ne mozes da iskoristis.

Nego imam ja jedno pitanje. Ko to svedoci toliko u korist bmw-ovih sportsih preformansi.

Znam da ga bije "sportski" glas, ali ne znam nijedan konkretan uspeh u nekim takmicinjima gde su bmw-ovi modeli pokazali svoje sportske preformanse?

a koji auto je u pitanju?

Ford sierra 2.0 i Saphir. Karavan.

Ak' mene pitas.

Ista ovakva samo karavan: http://en.wikipedia.org/wiki/File:93FS18TD1.jpg

Stara mahina ali opasna. Skoro sam vizo ortaka 60, on se covek istripovao da idemo 20-30. xD

Edited by Elitista u Povoju.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...