Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@ Josif

Poredim Dacia-u SANDERO i Golf IV, zato sto su mi ljudi kenjali da je taj auto veci od Golfa, i da je mnogo bolja kupovina od polovnog Golfa. Kad ono, ne samo sto nije veci, nego je jos i govno nevidjeno!

I sad kad pogledam, uopste mi nije zao sto sam malo ulozio u Golfa, i sto se vozim u pravom automobilu, NEMCU!!

Jesam kontradiktoran i jesam bio razocaran svojim izborom automobila, ali sada posle nekog vremena, vidim da sam ipak uradio dobru stvar. Jebo te bolje dati 300 evra za turbinu i voziti se ko covek, sa 110KS i potrosnjom od 5-6 litata, nego voziti onu malu makinu 1.4 na kojoj pise renault. Hahahhaa!

Zao mi je samo sto pred drugarom ne mogu da se uzdrzim svojih komentara i da mu cestitam na izboru i kupovini..

Taj rad :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije:

Edited by Routasydän
Posted (edited)

Bolja je kupovina Z10 od Sandera,definitivno je kvalitetniji,jedino sto nudi manje prostora.

I sa ovim se slazem, i plus imas povoljan kredit sa malom kamatom koji drzava subvencionise

Edited by Routasydän
Posted

U mojoj ulici se sinoc prepolovilo drvo. Koliko sam video pao je na ogradu koja ga je zadrzala inace bi pao na BMX X6 i neki Ssangyong koji su bas tu parkirani. :haha:

Posted

A smorio sam se. Danas sam uzimao knjigu u sake da nadjem sta znaci ona crvena lampica kao cesalj u gornjem levom uglu, koja mi se palila juce ujutru na -12. Znaci nizak nivo temperature, vode, ali nije to problem, danas sam merio permat i kaze cika da mogu u sibir. Temperatura mrznjenja je -34.

Smorilo me to sto sam u knjizi video, donji deo display-a, koji pokazuje spoljasnju temperaturu, potrosnju goriva, koji ispisuje BITE TANEN, kada je gorivio u crvenom, itd.. a isti display kod mene ne radi :( :( Ko to moze da mi namesti?! Nadam se da je neka glupost tipa sijalica ili tako nesto..

:( :( :( :(

Posted

Sa malo zakasnjenja. Top gear pravi glasanje koja fabrika napravila najveci broj sjajnih automobila do sad, po glasovima gledaoca, prvi je ford. :>

Posted (edited)

Kupio jedan momak sa vrelih guma X6 3.5 d,meni se i ne svidja nesto ali jeste brutalan auto.Pre par meseci smo se zamalo direkt slupali sa X6,krenuo idiot da obilazi kamion na uzbrdici a ja vozim 120.Tad sam se usrao posteno

Edited by Josif Visarionovič
Posted (edited)

Na 120 da imas tenk nema ti spasa.

Nikad ne podcenjuj ladu nivu! :P

Da imas tenk? Pa bogami ne bih se slozio, bukvalno, figurativno mozda.

Ne znam dal si nekad video tenk kako na 60 npr naleti na autobus, i predje preko njega kao preko kamecica. :)

Ovi moderni tenkovi posebno.

http://www.youtube.com/watch?v=KBLV0mCZh3g

:D

Edited by l3s26
Posted

Pa dobro ne bukvalno,ali bilo koji auto pri brzini vec od 80 km/h i direktnom sudaru,sanse za prezivljavanje su minimalne.Doduse malo je drugacija slika ako se sudare terenac i putnicki auto,jer terenac ima visoko teziste,metalnu konstrukciju koja je mnogo cvrsca nego na autu.

Posted

Pa dobro ne bukvalno,ali bilo koji auto pri brzini vec od 80 km/h i direktnom sudaru,sanse za prezivljavanje su minimalne.Doduse malo je drugacija slika ako se sudare terenac i putnicki auto,jer terenac ima visoko teziste,metalnu konstrukciju koja je mnogo cvrsca nego na autu.

pa dobro nisu bas minimalne, ali znatno slabe.

Nemojmo da preterujemo, sistemi zastite su sad dobri, vazdusni jastuci su tu.

Ako pozadi ima putnika koji nisu vezali pojaseve onda su debelo minimalne za vecinu napred.

Dli ako su putnici samo napred u dobro obezbejenom autu onda i nisu toliko minimalne. Jeste doduse jako rizichno, nije da preporucujem da iko isprobava. :D

Posted

.. juce me ortak provozao u svojoj novoj Dacia Sandero..

Ahahahaha! Koje je to govno, alo!! Motor se cuje kao kod Fiata Pande.. Nema uopste sportski, benzinski zvuk. Da se smoris..

A kako tek smesno ide.. ahahhaa. ja natero ortaka da pretice. Isli mi negde 70km/h, i on kao u fazonu dobaci: "ici ce malo sporije u cetvrtoj". I ja mu kazem da spusti prenos u trecu, da ga zaleti. Covek prebacio u trecu, motor samo zabrujao, obrtaji otisli u picku materinu na 6 000, a snage nigde.. Jedva obidjosmo auto ispred nas.. Covece, kad se samo setim te mucenicke voznje.. jbt tako je isla moja dvicina 1.3..

Koje dubre od auta taj sandero. Pa onaj Fiat Punto 1.6ie, sto sam terao par meseci, je cepao mnogo bolje ;)

Ne, stvarno, ne priznajem auto ispod 110 KS..

Jebo te ti ljudi ni ne znaju koliko zivaca gube i koliko je opasno voziti takav, slabasan auto. Pa ti sa tim govnetom tesko mozes da zaobidjes sleper na magistrali koji vozi 90km/h.

I jao!!

A sto trosi goriva.. Ahahahhahaha! Kaze covek, po gradu po ovim guzvama, da je sjebao 500 din za 20 min voznje.. AHhahahaha! Ja se za 500 din vozim 3 dana po gradu.

Posted
Kaze covek, po gradu po ovim guzvama, da je sjebao 500 din za 20 min voznje.. AHhahahaha!

Jede govna. :D Garant.

Ahahahaha! Koje je to govno, alo!! Motor se cuje kao kod Fiata Pande.. Nema uopste sportski, benzinski zvuk. Da se smoris..

Ja sam gledao motor kod onog LOGANA. Nisam kod sandera.

I mogu da kazme jednu stvar

Moji traktori marke: Ferguson, i Porsche( dizel ) imaju kvalitetnije, lepse i jache motore od onog govanceta.

Sam ozelim da napomenem da su trakotori matori oko 20 god ( pet-deset god manje vise )

Porse je mladji ferguson je stariji.

To je toliko govno od auta.

Ne, stvarno, ne priznajem auto ispod 110 KS..

Ja vala ispod 130 ;D

Posted (edited)

Jede govna. :D Garant.

Ja sam gledao motor kod onog LOGANA. Nisam kod sandera.

I mogu da kazme jednu stvar

Moji traktori marke: Ferguson, i Porsche( dizel ) imaju kvalitetnije, lepse i jache motore od onog govanceta.

Sam ozelim da napomenem da su trakotori matori oko 20 god ( pet-deset god manje vise )

Porse je mladji ferguson je stariji.

To je toliko govno od auta.

Ja vala ispod 130 ;D

Ahahahhaha! Pa zavisi u kojoj skoljki. Ako je neki veci auto onda mu treba vise KS.

Najnovija vest.

Sto se tice Sandera, imaju i neki problem sa pedalama, zaglavljuju i pumpaju obrtaje, povecavaju brzinu, a kocnica otkaze. I to nam se juce desilo u voznji. Nisam hteo da pominjem. Mislili su da je do sape, ali evo danas su bili u servisu i rekli im da je sve u redu..

Ne razumem.

Kupis novo i sjebes se.

Lepo sam im govorio da je Dacia sranje. Ali lik nije hteo da me slusa. Poslusao je devojku, koja ga nabedila da su Honda Civic 2003., Audi a3 2001., Alfa 147 2003. god, matori automobili.

Ne znaju sta su propustili. Taj audi, ce da sahrani 4 Dacia-e.

Inace sto se tice odnosa motor/karoserija, meni je ovo bruka:

BMW 120d

Zapremina: 1995 cm3

Broj cilindara: 4

Broj ventila: 16

Snaga: 130 kW (175 KS)

Maksimalna brzina: 228 km/h

Brzina 0-100: 7.6 sec.

Potrošnja (gradska vožnja 100km): 6.1 lit.

Potrošnja (otvoren put 100km): 4.1 lit.

Potrošnja (prosečno na 100km): 4.8 lit.

Emisija CO2: 128 g

Mali autic, na granici jeftine registracije, do 2000cm3, a 175KS, ide ko metak, i trosi samo 6 litara po gradu.

PERVERZIJA.

Edited by Nazzgul
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...