necko Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Hahhahaa! Upravo tako!! Pazi kao prvo, ovaj ruski sevrolet ne bih nikad u zivotu vozio! Znaci vec smo pricali o njima, nekih stotinjak ili vise strana ispred. Burazer je imao novi Sevrolet Epica, i posle samo 30 000km imao je nekih opakih problema. Zaboravio sam vise, nesto sa gorivom, dovod ubrizgavanje.. ne mogu da se setim. Vec sam negde pre rekao da mi se dja dizajn novog Reno - Megana, ali u zivotu ne bih vozio RESO niti bilo koji drugi francuski auto. To je "S" kvalitet. Isto kao novi Citoen C5, izgleda bruka spolja, pravi nemacki dizajn, ali kad sam, na sajmu, seo unutra i video onu neukusnu, budjavu, tvrdu plastiku. . samo sam izasao.. Znaci ne volim to i gotovo. Bilo bi mi iz ponizenja da sa Nemacke industrije predjem na tako nesto. E jedino ta Honda, od svega sto si nabrojao, lici na nekakav auto, ali iskreno, i nju smo komentarisali ranije, malo je KIC. Gomila i gomile plastike na istoj. Znaci lepsa mi je stara verzije Honda Civic. Ne volim ovaj smek. Volim nemacki hladan, ostar dizajn. Ali za Hondu priznajem da je auto koji ima kvalitete. Postujem Japance, ali ih ne bih vozio. Jedino kad bih imao brdo kesa, uzeo bih neku Toyotu Hillux ili Toyota Tundra, za selo. Zato sto Nemci ne prave automobile takvih kategorija, a ostalim industrijama ne verujem. Amerikanci, npr, imaju gomilu tih kamioneta i pick truckova, ali to je sve ocajnog kvaliteta. what a load of crap.
Routasydän Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Добри аутићи али овај је био ћале свима у то време To majstore!!! E ovo je bila makina, neprikosnovena u WRC sampionatu, mada na zalost prva asocijacija na ovaj automobil mi je henri Toivonen :( Inace, Alesandro Del Piero je od prvog svog ugovora kupio jednu ovakvu i kaze da je i dan danas cuva i da mu je omiljeni automobil Sto se tice Megana, ima onaj Generation 1.6 njega sam probao u salonu, kosta 11.900 eur, nije los automoil, samo je malo tesan, nije za nas preko 190 cm Inace taj Generation pravi se u Turskoj pa je jeftiniji. Nazzgule, ja nema sanse da bi skupio lovu za Golf VI 1.6 TDI, to je odlican auto, ali ja ne mogu nikako skupiti toliko ni u ludilu. I ovih 11 - 12 soma bih nekako na kredu rasporedio. Inace, 1.4 twinport u Astri ima 90 KS, za razliku od VW 1.4 motra koji ima 75KS, ali taj u AStri je stedljiviji zvog twinport sistema, a mislim da ima i lanac umesto supcastog kaisa. A nesto malo je i laksa i poprilicno jeftinija. Ali ako imas love da dobacis do Golfa VI 1.6TDI, onda nema sta, odlican auto. I zaista moram priznati da je na mene Chevrolet ostavio uzasan utisak, ono je ljudi moji kanta. Hondu jako volim, vidim reklamira se novi Accord za 20.500 da imam tu lovu ne bih sekunda razmisljao. Mazda 6 mi je takodje prelepa, ali ipak Honda je Honda A jedan od razloga zbog kojih volim Focusa je i WRC I naravno Jari-Matti Latvala, Mikko Horvonen, kao i pre njih MArkus Gronholm i Marko Martin
bloodsucker Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Zasto se svi hvataju novih automobila? ja da imam love uzeo bih ocuvanu Golf II GTI i mirna bosna, a ima takvih stanja, jos ima restauratera koji drze originalno stanje tih super auta. 1
Guest Шејтанов Чобан Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Ако би тако сви размишљали онда нико не би ни куповао нов ауто.А балкански синдром везан за голфа 2 је овакав
Routasydän Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Pa evo ovako: Golf II je jako jednostavan automobil, lak za odrzavanje, jeftini delovi, svaki majstor moze da ga radi .... ali mu je zuta krstenica, mora covek da se upgradeuje (ako zeli). E sad, ja sam imao dvojku 1.6 nekih 5 godina, posle sam presao na Mazdu 323f pa na Golf IV SDI i sad imam Gof IV TDI. Problem je u tome sto svi ovi moderniji automobili, do 10-ak godina starosti su jaaaako skupi i zajebani za odrzavanje, a majstori te jebu kao kozu. I nikad nisi siguran, ne znas koliko je auto realno presao i kako je vozen, odrzavan, a svaki kvar je jako, jako skup. Da sad ne nabrajam cene nekih delova, svi znamo. Zato sad razmisljm o novom, kupim ga sa 0000000 na satu, ja ga odrzavam, redovno radim servise, ne izivljavam se, nocu i po nevremenu je u garazi, pere se redovno, polira, ne kida na startu ..... ja i ne prelazim preterano mnogo, do 15.000 godisnje, i kad bih kupio neki nov auto iz C segmenta, bio bi miran bar 10 godina. I iskreno dosadilo mi je vise to menjanje automobila svakih par godina. A da ne pricam koliko je to stresno. Mog Golfa IV SDI sam prodao nekom celavom krimosu, covek me je posle zvao, pretio .... bio sam poludeo, a da ne pricam sto je bila pala cena zbog krize i zbog toga sto niko nece da kupuje kola .... bas sam preziveo stres, a da i ne pricam kada mi je na automobilu koji sam kupio otisao dohtung poklopca glave, pa uradio veliki servis, pa zamenio jos neke sitnice i eto ti 700 eur. Ovako kupis nov i vozi mishko Mada, svako od nas drugacije zaradjuje, drugacije zivi, nisu svi pasionirani ljubitelji automobila, neko voli da kupi, pokida kola, pa proda, kupi druga, neko voli da budzi stari automobil, nekom trena porodicni, neko ne voli dizel.... jbg
Nazzgul Posted October 19, 2010 Author Report Posted October 19, 2010 (edited) Lancia Delta.. Prelep auto! Kako sam se lozio kao klinac. Imao sam vise, burago, primeraka iste. Inace ti automobili su mnogo stari, jeftini su delovi i ruke, ali kad se saberes, takav auto ti se najebe keve. Ja sam za moju dvicinu svaki mesec izdvajao od 50 do 100 evra. I kad god sam sedao u taj auto, samo sam cekao sta ce da rikne.. Smorio sam se realno. Sto se tice novijih automobila, stvarno su preskupi za odrzavanje. Ja, realno, nemam kesa da odrzavam svoj Golf IV u ovlascenom servisu i zato mi se desava to sto mi se desava. Znaci kvare mi se iste stvari vise puta. Dva puta radio remont turbine. Dva puta servisirao alternator, na kraju uzeo, novi, polovni. Dva puta menjao biksne na alnaseru. Par puta kupio nove, polovne, gume i naravno iscepao ih brzo.. Jebi ga. I nedavno mi rece jedan lik, da nije los GOLF IV, nego ga ja odrzavam kod Pere, Mike, Laze i slicnim, tobos, servisima. Kaze teraj ga u ovlasceni servis da ti stave orginal nemacke delove pa da vidis.. Ali ja za to nemam kesa!! Kad sam trebao da ga uzmem, samo jebeni pregled u ovlascenom servisu je bio 100 evra. Routasydan, svidja mi se kako razmisljas. Jeste skupo novo da se kupi i posle redovni servisi, ali brate bar znas sta vozis, niko te ne vuce za usi i ne kvari se. Jos ako ga pazis ima da traje i traje. E nisam znao da si imao problema sa SDI-om?! Pretio ti lik?! Jbg zaebano je to, kad nekome prodajes auto sa manom. Ja sam mojim kupcima dvicine priznao da je motor gotov, a potvrdio im je i majstor. I svesno su je uzeli u tom stanju. Inace, kad sam ja uzeo cetvorku, i kad me onaj debil na dorcolu istripovao da mi je motor gotov (pri kraju), poludeo sam. Zvao sam lika od koga sam uzeo, masirao ga mesec dana. Na kraju se lik iscimao i pokazao mi kao da je sve ok. Brate, krvavo sam skupio tih 7 soma, koliko me izasla sa kaskom, zederom, playerom i velikim servisom. Meni to nije mali kes. Da sam imao stvarno problema sa motorom, trazio bih liku pare nazad, milom ili silom. Bio sam mu gajbi i znam gde zivi. Znaci platio bih neku bandu da mu se najebu mamine mame. Posto ja nisam u tom fazonu. Sto ti kazes, za mene je to bio veliki stres. Jebe keve, koji stres. Pomislis da je sve sto si crnicki skupljao otislo u propast. Ali opet moj GOLF IV, 8 godina star, sa 172500km na satu, ne trosi ni kap ulja. Pali na dodir kljuca. A realno mu se najebavam keve. Pogotovo kad sam ga peglao kroz Nemacku. . I da znas, cudim se da mi jos uvek radi turbo punjac, izgleda su drugi put, stvarno razmislili i uradili kako treba. Edited October 19, 2010 by Nazzgul
Routasydän Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ma imao sam problema kad sam prodao Golfa, samo mi nije bilo do price. Inace, dao sam ga za smesne pare 3.800 eur, lik je poveo coveka da pogleda, rekao sam mu neke nedostatke i naravno da dolivam ulje, da prvih 2.000km kad se promeni ne trosi, a posle po 0.5l dolivam na svakih 1000km. Lik me je posle stalno zvao, te pomozi mi oko placanja poreza, odjavi mi tablice, pa zasto ovo, ono.... da bi na kraju zvao, kao rekli mu da je kilometraza vracana, cep na karteru nije original, da previse trosi ulja ... a lik celavi grmalj sa kajlama .... i na kraju nista, nije se javljao, proslo je evo tri meseca. Sva ta prodaja, pa kupovina (macke u dzaku) je jako stresna, barem meni. Trpis svakakve budale. Em se ciganisu, spustaju cenu, hoce auto da bude kao iz salona, a da ga plate malo. A kada kupujes, nikad ne znas sta si izvukao, nebitno koja je marka u pitanju. Nisu ljudi na zapadu budale i fensike kad kupuju novo. Jeste, imaju bolji standard, ali covek ce tamo radije da kupi novu astru ili gofa, nego nekog fensi Audija ili Mecku, ali dosta starijeg koji je presao ko zna koliko. Ko ima dovoljno da iskesira nov automobil, to treba i da uradi. Nema zajebavanja sa kretenima, majstorima, da te krade i pljacka kako ko stigne. Imas garanciju, ti si jedini koji ga je vozio, odrzavao. I mozes bez problema da vozis bar 10 godina, siguran sam. Evo recimo za Reno (za ostale ne znam tacno), mali servis se radi na 15.000 km (racunar te obavestava) i kosta oko 15.000 dianra. Zamene ulje, filtere, pogledaju stanje na dijagnostici i to je to. I miran si godinu dana. Verovatno je slicno i kod drugih prodavaca (mada za KIA sam cuo da je servis 25.000 treba pitati Feniksa on ima novog Ceeda).
Nazzgul Posted October 19, 2010 Author Report Posted October 19, 2010 (edited) Poceo sam da sviram posle godinu ipo dana pauze.. AUUU! Slusao jedan dan Sweet child o mine u kolima, i pozelo da je odsviram. Ne verujem. Ali u glavnom, ne sviram tudje stvari, to mi je ubilo volju. Napravio sam pratnju u Gitar Pro-u i soliram preko toga. . Sreca sto mi jos na zidu stoji nalepljeno svih sedam pozicija inace bi bilo zaebano. Edited October 19, 2010 by Nazzgul 1
Nazzgul Posted October 19, 2010 Author Report Posted October 19, 2010 (edited) Inace, nije bas tako na zapadu, da svi pre kupe novo. Barem ne kod svih! Recimo moj ujak je uzeo onu bembaru e60 535d, 3 godine staru, sa 24 000km, predjenih. Znaci bukvalno nov auto, a upola cene Dao je za njega oko 25 soma evra, a takav primerak sa njegovom full + m opremom, nov, kosta mozda i preko 50 soma. Voleo bih njegovu bembaru da uzmem, za 2-3 god. Kad je on izgustira, a ja skupim oko 10-15 soma. Znas kako je on drzi.. U garazi, ni ne vozi je po gradu, samo kad ide na putovanja. Ali sto bi trosio BMW po Minhenu, kad ima novi vw passat za to Kakav auto.. JBT, kad sam iz njega seo u moju cetvorku, kao da sam presao u neku kantu. I zato npr, ako skupim 15 soma, da ne uzmem taj bmw od ujaka, pre nego neki novi VW Golf VI?! Ujak za 3 godine, nece doci ni do 100 000 sa tom peticom, a to je nista za takav auto. Edited October 19, 2010 by Nazzgul
Routasydän Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Eh, pa druga je to stvar kad kupis neki auto od nekoga koga znas i ko je prvi vlasnik i malo presao, ali takvih zicera je jako malo. Kad kazem polovnjak mislim na sve ono sto se nalazi na Bybanj Potoku, po oglasima na netu. Svi su kao presli po 110.000 km, a u stvari ....
Routasydän Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Danas me u bataji kod ukljucenja na auto put zaustave kerovi. Lik prilazi i pita jel znas sta si uradio. Ja gledam vezan sam, upaljena svetla. Reko' ne znam. Kaze on pogresno si se prestrojio, bio si u traci za levo a isao pravo. Ja mu kazem da je to nemoguce, isao sam pravo i nastavio pravo, sto bi isao tuda. A on kao u redu, ne priznajes znaci. A sta kazes na to sto si prosao na crveno na semaforu??? I ja ga gledam i ne mogu da verujem, osecao sam se kao Jozef K. u "Procesu". I onda klasika, gde radis, sta radis, pa jel znas kolika je kazna za sve ove prestupe, uzece ti dozvolu a tebi kola trebaju ..... i na kraju sami pretpostavljate sta se desilo. Znam da je kraj meseca i da ljudima treba lova, ali brate zasto meni daotimaju? Moja plata je kao ogromna pa hajde da mi otmu i popune svoj budzet! Govna pandurska!
johnnyzzz Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 (edited) Danas me u bataji kod ukljucenja na auto put zaustave kerovi. Lik prilazi i pita jel znas sta si uradio. znači alvirović je lagao kada je u nedelju rekao da nema više takvih startova Edited October 26, 2010 by johnnyzzz
B@K@ Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Čekaj, dao si mu kintu? A nisi ništa pogrešio? Trebalo je da tražiš da ti piše kaznu, pa nek dođe na sučeljavanje kod prekršajnog, ako će da se cima. A kad poraste, nek bude portugalski policajac. Jebeš mi sve, ne bih mu dao ni evrodinara. E sad, da sam kriv, nakrivio bih se na drugu stranu, kako vaser-vaga veli...
Routasydän Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 @johnnyzzz: da, ili je on lagao, ili njega lazu @B@K@: Pa razmisljao sam sta da uradim i na kraju odlucio da mi je najlakse da mu dam jebene pare i da za dva dana zaboravim sve to. Ne bih zeleo da razmisljam posle o tome, da se cimam kod sudije, trazim suceljavanje, a onda on i kolega lazu, pa moram i ja da lazem, potezem veze, pa dugujem toj vezi uslugu .... sve mi je to proslo kroz glavu, a onda reko' dacu govnetu pare. A da sam bio kriv i da mi je covek progledao kroz prste za malu novcanu nadoknadu, bio bih mu zahvalan, a ovako ....
Guest Шејтанов Чобан Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Мој пријатељ који развози лекове по земљи има следећу методу.Мобилни телефон му је стално окачен око врата,кад га заустави полиција и крену да га смарају,да им паре и каже лепо сад сте снимљени телефоном.После поломе ноге враћајући му паре назад
Routasydän Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Kao prvo to je nezakonito. Ako pandur ima tri grama mozga i ako nije spavao na casovima verovatno zna za to. A kao drugo, vrlo lako se moze desiti da on polomi ne soje noge, vec noge onoga ko mu zapreti. Pricao mi je stric, on je bio vozac u Koka koli, kad god ga zaustave, mora da im da koka kolu. Bole njihi djoka sto on to ne dobija dzaba. Jedna poznanik vozio u Delti, zaustave ga i traze po karton sladoleda.... i naravno momku se to odbija od plate.
Guest Шејтанов Чобан Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Незаконико је и отимање кока коле и сладоледа. Свака снимљена глупост одма треба да се пошаље некој телевизији,обично Б92 јер они одмах спроводе јавне кампање за такве ствари па да видиш.
Routasydän Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Tek sad i sasvim slučano provalih da imam grejače u retrovizorima Bruka kako to dobro dodje kad je ovako sjebano vreme
Nazzgul Posted November 27, 2010 Author Report Posted November 27, 2010 (edited) Mozda vam je ovo zanimljivo: Cene svih novih automobila, koji se mogu kupiti u Srbiji. Moj favorit, i naravno auto koji bih odabrao, kada bi me neko pitao u fazonu: "Sta hoces da ti cika kupi za rodjendan?" BMW X6 xDrive 4.0d (dizel) 2993cm3/306KS 74.632EUR. Kako bih mu se najebao mame.. Aaaaaaaaaaaaa. . Mada je i ovo bozanski auto: BMW 535d 2993/300 59.756 On je drugi na listi, ali fascinantno je to sto je citavih 15 soma jeftiniji od X6ice. A performanse i komfor, mozda i bolji Edited November 27, 2010 by Nazzgul 1
Routasydän Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Ja sam skroman covek, zadovoljio bih se sa nekom Hondom Accord ili Mazdom 6 ..... nravno da nekim solidnim motorom 1
Nazzgul Posted November 29, 2010 Author Report Posted November 29, 2010 (edited) Au brate, bas si skroman: Proizvodjač: Honda Model: Accord Oznaka motora: 2.2 DE Snaga motora: 110kW (149.6KS) Vrsta goriva: Dizel Broj vrata: 4 Cena: 33000 € Jbt ne verujem da nemaju jaci dizel motor od ovoga. Kakav smor! Ja to ne bih vozio. Mislim malo mi je 150KS. NistA ispod 200KS. Edited November 29, 2010 by Nazzgul 4
Guest Шејтанов Чобан Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 А сад као возиш ауто од 300 кс. Певао би ти да ти неко да нову Хонду. 150 кс је сасвим довољно 2
necko Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Au brate, bas si skroman: Proizvodjač: Honda Model: Accord Oznaka motora: 2.2 DE Snaga motora: 110kW (149.6KS) Vrsta goriva: Dizel Broj vrata: 4 Cena: 33000 € Jbt ne verujem da nemaju jaci dizel motor od ovoga. Kakav smor! Ja to ne bih vozio. Mislim malo mi je 150KS. NistA ispod 200KS. pa koj će ti kurac dizel u hondi?!
Guest Шејтанов Чобан Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 (edited) Хондини бензинци иду до 7000 обртаја,па и у Акорду. О звуку не треба трошити речи. А и тих 150 кс у 2.2 мотору је растерећено.Прећи ће пола милиона као из пичке. Edited November 29, 2010 by Шејтанов Чобан
Routasydän Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Meni je to prelep auto, limuzina, kvalitetan, cak ima i prelepo ime A ne voze ga sabani, kriminalci, tutbo folk zvezde tako da uz njega ne ide grozna reputacija. Ima stila, smeka. Meni je 150KS super, sad imam ergelu od 110 grla i retko kad ih sve upregnem jer nemam gde. Znaci 150 grla sasvim dovoljno za lepu voznju
Recommended Posts