Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wintera je radjena po uzoru na Michelin Alpin A3, znaci bukvalno ista sara, jedino sto se Wintera mnogo brze trosi na suvom i toplom i ne preporucuje se da se vozi preko leta. Inace odlicna guma

Posted

Kupio si nove zimske miselinke?! :)

Ja isto koristim tigar winteru, s tim sto sam jednu ogulio, a druga je prezivela proslu zimu. Guma je odlicna za sneg.. Nisam verovao kuda sam sve prolazio sa istim, gde nisam ni pomisljao sa letnjom. Jedino sto se cuju. To nervira. Mada meni je bio sjeban trap, zbog cega se jedna i ogulila sto je mozda i prouzrokovalo taj neprijatan zvuk.

Videcemo ove zime, ako uopste kupim drugu. .

Posted

jesi li nekad igrao fudbal zimi? Znas kakva je lopta preko leta, kako je mekana, lepa, a recimo kad zimi igras kao da sutiras kamen. E tako je i sa letnjim gumama za automobil. Letnja guma ne samo sto nema zimsku saru (vec vodenu) vec i na nizim temperaturama postaje kao plastika, samim tim jako klizava i nestabilna. Zimske gume su mekanije, brze se zagrevaju i na niskim temperaturama imaju odlicna svojstva, ali zato se na suvom brzo trose.

Michelinke su bile na kolima kad sam kupio

Guest Шејтанов Чобан
Posted

Мени ово више личи на шведско јапанску школу него на немачку

• Upvote 1
Posted

Ja sam za potrebe firme u kojoj radim pre par meseci kupio nov Renault Fluence, i to bas u beloj boji (stavljao sam slike na ovu temu) i zaista mogu reci da je auto vise slican nemackom fazonu nego francuskom, a u mnogim stvarima me jako podseca na Mondeo mk4 ... sto je za mene jako pozitivna stvar jer volim taj hladan dizajn ... mislim stvar ukusa :)

Posted

Pa i nije mnogo, ja sam mislio da je to skuplje. Platio sam danak neiskustvu, smrzli se brisači, a ja povukao sa šoferke i pocepam gumu na jednom.

Posted

Ja imam u gepeku uvek flasu tecnosti za vetrobrane pa kad zaledi soferka polijem sa tecnosti, pa cekam da otkravi.

Dobar je onaj "deicer" sprej, ali skup, jbg a brzo se potrosi

Posted

I ja isto držim u gepeku tečnost za vetrobrane, još sam sada uzeo za -70C umesto za -30C (bili u istom redu, ja uzeo flašu iza, a da nisam ni video da je -70). :)

Guest predsednik Tadić
Posted

Novi Audi A6 http://www.netcarshow.com/audi/2012-a6/ Njah, previše liči na stari model i zato ću gledati da stopiram planiranu nabavku 80 novih modela za potrebe predsedništva. Krkobabić mi jutros reče ''ko ih jebe, ni tristaća nisu zaslužili''. Što se moje malenkosti tiče, i dalje će me vozati u staroj dobroj blindiranoj S klasi marke Mercedes, a iskreno se nadam da će štutgartska fabrika za 2 godine osvežiti sopstvenu gamu novijim premijum modelom. Onda ćemo blagovremeno reagovati, u to nema dileme.

Guest Шејтанов Чобан
Posted

S600 Guard.

Иначе за две године ће тешко изаћи нов модел јер се тек ове појавио последњи.

Guest Шејтанов Чобан
Posted

ово ти је нова с класа 2010

s-class-2010-facelift.jpg

Posted

Brate Audi je postao totalni KIC. Jebo te ovi farovi na istom, ko bozicna jelka. Usrali su ga.

Inace, sve izlazi novo osim A-trojke. Ona bas stagnira..

Guest predsednik Tadić
Posted (edited)

ово ти је нова с класа 2010

s-class-2010-facelift.jpg

Radi se o fejslift modelu, aka zatezanje bora. Srećom, još uvek nisam imao potrebu obratiti se nekom eminentnom plastičnom hirurgu za takvu vrstu delikatne pomoći. To je za svakojake Koštunice i njima slične opozicione vragove...

Brate Audi je postao totalni KIC. Jebo te ovi farovi na istom, ko bozicna jelka. Usrali su ga.

Pa dobro, bliže nam se blagdani, sve u skladu sa raspoloženjem kupaca. Audi je za neke tamo Krkobabiće, ingolštatski modeli jednostavno nisu predsednički nivo. 

Edited by LazaGNR
Guest Шејтанов Чобан
Posted (edited)

Ево неких новитета

i40-kombi00.jpg

01-2011-ford-explorer-fd.jpg

562012bmw1seriesmcoupe.jpg

jeep_compass_01.jpg

Edited by Шејтанов Чобан
Posted (edited)

@ Sejtanov Coban

A3 je dobio samo facelift?!

Inace ovaj BMW kec, kupe, nije novina.

Edited by Nazzgul
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...