Antikristina Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Ja polagala po novom, ali na časove išla po starom valjda, bilo je 40 obaveznih časova, vožnja samo, i to prilično brzo prođe jer ide po dvočas a i ume da bude zabavno ako ti je instruktor car... To se verovatno promenilo A ispit su promenili, kao ima mnogo više pitanja pa se brecaju deca, ali su smešna, signalizacija/pravila osnovna, jedino ima da se uči o vozilima, kubikaže svega i svačega ali toga nema puno E, jedina stvar koja je totalno sranje je prva pomoć, ali samo zato što je preskupa
bo88gdan Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Jeste teska nebuloza ovaj novi sistem polagananja, ionako niko ne nauci da vozi na casovima, vec kasnije kad steknes iskustvo naucis da vozis
Antikristina Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Pa otprilike Ja sam manje-više znala i pre, al su mi časovi bili strava jer je instruktor bio budaletina i po ceo dan puštao Acu Lukasa i pevao i tako A ako ga slučajno u istom trenutku pogodi pesma i dodam gas, ludnica 2
kuruz Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6174157/lada-kombat
sale 3sm Larry Flynt Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Rusko vozilo Lada nafuvana niva-ruzno ko kurac, al zato bez problema predje i nagib od 120°
Demon Seed Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Kažeš za ovu oklopnjaču da je ružno? Ja ništa lepše u životu nisam video...
bo88gdan Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 http://www.polovniau...157/lada-kombat Ovo je auto stogod , fantazija sto bi rekao Djordje Cvarkov , inace na kraju potrage za kolima uzeo sam ovakav BMW i mogu reci da sam prezadovoljan 1
sale 3sm Larry Flynt Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Pa kad nije golf dvica. Jel znate vi da kad se land roveri, dziipovi, nisani, pajeroi i ostali zaglave po vukojebinama, nivicu zovu da ih vadi. Najbolja reklama evah
kuruz Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 preteruje se s tim pričama G klasa je za Nivu svemirski brod
bo88gdan Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 preteruje se s tim pričama G klasa je za Nivu svemirski brod sto se tice opreme svaki Dzip je za Nivu svemirski brod , ali ljudi ja svaki dan gledam na kopovim kuda ljudi vozaci voze Nive to su nadrealni uslovi , posebno zimi gde ona prodje to je samo covek da se prekrsti kad vidi jedino vozilo jace za takve uslove od Nive je bukvalno neunistivo za sjebane uslove voznje kroz blato vodu zemlju ugalj led i sneg
sale 3sm Larry Flynt Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Gledo licno.Al onu nabudzenu ladu sa sajlama i ostalim cudima.Pa po tundrama kad prolaze, mora se kace za stabla i sl..
B@K@ Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 inace na kraju potrage za kolima uzeo sam ovakav BMW i mogu reci da sam prezadovoljan Neka je sa srećom, nemecka medicina i mašina najbolja na svet! Ajde, daj malo detalja, šta kako koliko, daj još neke slike i to... mojne si trut
vudun Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Što je lepa ova nova Mazda CX 3. Napokon mi se neki krosover dopao. Japanac je to...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 (edited) Dokaz da smo uspo u životu, vozam juga. Edited March 30, 2015 by Egzistencijalni Bagrem
Demon Seed Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Kol'ko moćan spojler. Koliko košta registracija? Video sam danas auto sa registracijom 666-ĐA 1
Zen Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 jednom da ne bude najgoro u istoriji http://www.edmunds.c...troduction.html 1989 Yugo GVL Long Term Road Test: The Balkan Bullet We're naturally expecting our quarter-century-old Communist runabout to encounter some difficulties on its first meaningful drive in 13 years, but the car just keeps on marching along. the Yugo loves to go 77 mph; that's where the ancient Italian engine really sings, an unusual sweet spot for an '80s economy car. We record a top speed of 86 mph on flat ground, matching the original factory specification, with a subsequent run touching 91 mph thanks to a slight downhill grade.
Recommended Posts