Nazzgul Posted June 20, 2008 Author Report Posted June 20, 2008 Nesposobni birokratski kreteni, eto sta... Samo u svoj dzep trpaju... Sto su najavljivali kule i mercedese kad ne mogu ni fiat posteno da dovedu... Pusti snovi , ah... A kako da ih dovedu, kada pola birackog tela koje izadje na izbore, glasa za samo izolaciju?!! Ako je iko kriv sto se fabrika Mercedesa ne gradi kod nas to smo mi sami. Bas mi je zao jbt. :(
imaginos Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 A kako da ih dovedu, kada pola birackog tela koje izadje na izbore, glasa za samo izolaciju?!! Ako je iko kriv sto se fabrika Mercedesa ne gradi kod nas to smo mi sami. Bas mi je zao jbt. :( upravo tako. nije mercedes lud da dodje u drzavu gde je politicka ravnoteza izmedju totalitarnih-idiota i iole-sposobnih vrlo klimava i nestabilna, i gde je anti evropska opcija jako blizu da osvoji vlast. kakva bi bila pozicija mercedesa u srbiji u tom momentu, mogu da zamislim. sami smo glasali, jebi ga.
Nazzgul Posted June 20, 2008 Author Report Posted June 20, 2008 Ma opusteno docice volkswagen kod nas.. :P :P
Routasydän Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Moram apsolutno da se slozim sa Nazzgulom i Imaginosom
Nazzgul Posted June 20, 2008 Author Report Posted June 20, 2008 Offtopic: Iskreno bih voleo da se ponove izbori!!
blondie Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 pa da, kriv je slobo.. a ne, on je umro. krivi su radikali
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 jos jedan offtopic: Krivi su svi oni koji su navikli po starom, da parazitiraju, da se uglave na jedan posao i citav zivot tu (ne)rade, dobiju dzaba stan, kredite koje posle nekog vremena ne moraju da vracaju jer je pojela inflacija, svi ti likovi koji su navikli da zive od "patriotizma" a ne od znanja i svog rada njima je frka sad da predju na kapitalizam gde se ceni znanje i sta imas da ponudis na trzistu rada. Kukaju likovi kao "radio sam 30 godina ovaj posao i sad sam dobio otkaz i ne mogu da nadjem drugi posao" - pa lave ako si radio jedan posao 30 godina onda si ti ultra iskusan, usavrsen i dobar u tom poslu i lako ces naci drugog, svako ce rado zaposliti nekoga ko je tako iskusan u poslu. Ali NE, oni su vecinom tih 30 godina proveli ispijajuci kafe, slaveci 29. novembar, 1. maj, dan vojske, dan garde .... i nisu bas stigli da se usavrse u svom poslu. Sad im je frka, nemaju nikakvo znanje i naravno niko nece da ih zaposli. E takvi likovi sputavaju celu zemlju i nas koji ucimo i spremni smo da ucimo i usavrsavamo se ceo zivot. Iskreno i ja bih voleo da se ponove izvori, da se otarasimo Ivice i marice, da tehniscki premijer i radikali ponove svoje rezultare iz drugog kruga izbora u Vojvodini pa nam svima bude bolje. I samo da dodam da vi Beogradjani i Srbijanci treba da dupe poljubite nama Vojvodjanima jer da nije nas sada bi imali grobara predsednika i verovatno kostunjavog premijera Inace gledam danas na TV kako u HR kao clanovi vlade stede, voze se po vise njh u jednom automobilu, a onda predstavise vozni park nase vlade, sve Audi A6, Octavia i Passat (toliko o patriotizmu, rodoljublju, rusofilstvu) a to su sve automobili koji trose po 10 - 15 l/100km....
Nazzgul Posted June 21, 2008 Author Report Posted June 21, 2008 (edited) Ovo se malo redje vidja Karavan je seljacki automobil. Meni stvarno ne trebaju malterska kolica, dzak krompira i kilo paradaiza u automobilu.. HehehE! I samo da dodam da vi Beogradjani i Srbijanci treba da dupe poljubite nama Vojvodjanima jer da nije nas sada bi imali grobara predsednika i verovatno kostunjavog premijera Zahvaljujem!! :) Edited June 21, 2008 by Nazzgul
Mustang Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 I samo da dodam da vi Beogradjani i Srbijanci treba da dupe poljubite nama Vojvodjanima jer da nije nas sada bi imali grobara predsednika i verovatno kostunjavog premijera NIKAD hehehehe Vojvodjani cccc :) Made by TITO... Nego kazu, ocel deliti Kosovo i Metohiju ??? Eto vidite kako su nam zamazali oci, uzeli kao celo kosovo na buku a (posto naravno da ni tad nije bilo njihovo), stvorili nam sliku da to nema sanse da bude nase , a sad kao vracaju pola... Ustedese sebi polovinu, to su sve vreme imali u planu... Pederi glupi !!!
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 hmmmm, pogledaj prvo ovo pa pricaj..... inace nas bar nisu jebali Turci 500 godina zato smo visoki lepi i zgodni a ne mali, crni, gadni, prljavi kao oni dole cije su se bake redovno dohvacale sa turcima http://en.wikipedia.org/wiki/Vojvodina
Mustang Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Uuuuu generalizacija.... Ni mene nisu jebali Turci, pa nisam HRVAT )) (prosli na penale) Vas je Arsenije na vreme preveo, a mi koji smo ostali smo se borili protiv posasti i bili branik hriscanske evrope.... iste one koje nas sad jbu u zdrav mozak, a mi im se uvijamo i povladjujemo... 2. niko ni nije s juga (a ni s Ladu), a trece a i prvo , generalizacija nikom dobro nije donela, al dobro... I da ... nisam ni crn sori for of ... mod.
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Pa dobro, nismo se svi mi tada borili proitiv zapada, vec protiv istoka, a Vojvodjani su sa zapadnim prijateljima (austrijom) zaustavili najezdu Turaka na Evropuy kod Petrovaradina, i danas na tom mesto stoji crkva pa ko god ide starim putem ka NS moze da pogleda, stane, to je jedan veliki istorijski trenutak bio za Evropu, ali i Srbiju. U znak zahvalnosti Austrijanci su dali Srbina Vojvodstvo.... ali da ne offtopicujemo i dalje Inace gledao sam neke Pezoe 406 za sestru i na zalost morao da konstatujem da je sve to smece. Boze sacuvaj na sta to sve lici, ipak nema kvalitetnog automobila bez Nemca. Bolje je dati i dva soma vise za VW Bora nego za Pezoa na kome nista zivo ne radi kako treba, a odise jeftinocom
Mustang Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Jeste li gledali na 5th gearu kad kupe focus 2000. godiste u do jaja stanju za male pare i suoce ga sa provereno neudaranim istim takvim.. Ispostavi se da je ovaj kupljen za male pare bio udaran, a to su i kasnije proverili telefonom (imaju servis za te stvari...), carevi... Naravno , kasnije u toku emisije su prikazali da su ga stavljali na dizalicu i ustanovili da su mu deformabilne zone bile ostecene ranije...
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Meni se nemacki Focus jako svidja, pogotovo vozne karakteristike i upravljivost, ali zato dizajn unutrasnjosti je katastrofa! A meni je to jako bitno. Jebes ti sve to ako ja sad sednem u automobil a ono unutra uzas, kao da sam seo u Ladu Samaru Ja volim taj hladan nemacki dizajn, Audi (svi modeli) i Passat su mi fantasticni i prelepi. A inace obozavam crveno-plavo svetlo u instrument tabli VW automobila Inace ako niste znali TDI masina je ponovo pobedila na 24 sata Le Mana
Mustang Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Audi R 10 pretpostavljam... Zato sto je najizdrzljiviji, pretpostavljam da nije i najbrzi... But then again, its all about endurance on le mans 24 h... A sto se tice enterijera, mislim da su tu englezi prvi...
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Ne, on je i naijzdrljiviji i najbrzi. Pezoi su skoro svi pocrkali osim jednog sa Zakom Vilenvom za volanom (znaci i on je izdrzljiv) ali nije bio dovoljno brz da pobedi Audi TDI V10 I inace meni se jako svidja unutrasnjost Audijevih automobila, odise kvalitetom a i dizajn mi se jako dopada, mada naravno sve to kosta. Fiat ima lepu unutrasnjost, ali na zalost od nekvalitetnog materijala
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Pogledajte ovo, i samo neka mi neko kaze da su VW automobili ruzni http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?nav_id=304541 lepota
Mustang Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 (edited) Super je... al ovaj bi ga pokido ... ) Edited June 21, 2008 by Mustang
Triad_1 Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 sto ja ne volim kada vidim uradjen Yugo. Krs je krs
Mustang Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Boli me uvo :) Govno al NASE I da znas, kad se preradi, ume da bude jebeno brz autic, uostalom pitaj Hatebreedera... RUSIJA BRE!!!!!!!
Triad_1 Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Мать Россия to jeste, moze da bude jako brz autic kada se preradi. posebno na reliju. ali yugo ne gotivim od kada se jednom ortaku bukvalno odvalio volan dok je polagao. uzas kako su ti automobili napravljeni. mislim na ove malo novije jugice, dok su oni iz 80-ih i pocetka 90-ih bili OK
Mustang Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Ziva istina... Tad se bar pravilo da bude ako nista, a onda barem ne totalni krs koji ce da ti se raspadne posle dve godine ...
Recommended Posts