Metal_Heart Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Izgleda lepo, al nekako mu ne stoji! HEhehehE! :) Kad bi ga probao video bi sto mu ne stoji!
Routasydän Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Najruzniji karavan, od novijih automobila, mi je ubedljivo Fiat Stilo, a od starijih tu je vec zestoka konkurencija, krenucu od Kadeta karavana, pa Golf 3 karavan i neprevazidjeni Yugo karavan
Nazzgul Posted June 28, 2008 Author Report Posted June 28, 2008 Slazem se za te, ali nemaoj tako za Yugo :) Meni je bas sladak. Inace : Ekstra mu stoji stajling, zato sto je kockast :) Podmornica, hahahha! :)
Routasydän Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Evo nesto za Siegala http://www.b92.net/automobili/vesti.php?nav_id=305572
Cosmic Sailor Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 udari mi malorije neki kotoranin auto na parkingu ispred kuce. jeba mu je majku. popizdio sam. proslog ljeta su ga raspizdili neki podgoricani narkomani. jebem ti ljeto, ne mozes auto ni ispred kuce parkirati a da ti ga neki idioti ne raspizde.
Mustang Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 @Triad 1 - Bravo batice, na taj sam mislio... @ Rotasydan - Ovaj na prikolici pre podmonice ne izgleda naivno, dok onaj hi-tec wannabe freak izgleda kao cigan styling...
Routasydän Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 udari mi malorije neki kotoranin auto na parkingu ispred kuce. jeba mu je majku. popizdio sam. proslog ljeta su ga raspizdili neki podgoricani narkomani. jebem ti ljeto, ne mozes auto ni ispred kuce parkirati a da ti ga neki idioti ne raspizde. bez lljutnje, ali crnogorci su jako losi vozaci, cak gori i od Beogradjana, kad god idem u MNE moram da pazim 100% cak i na parkingu automobil nije siguran
Cosmic Sailor Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 bez lljutnje, ali crnogorci su jako losi vozaci, cak gori i od Beogradjana, kad god idem u MNE moram da pazim 100% cak i na parkingu automobil nije siguran nisu toliko losi koliko su nekulturni. a koliko su tek nervozni to je druga prica. mislim da bi pravljenje auto-puteva u CG bila najveca greska. vozaci nisu zasluzili.
Routasydän Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Slazem se. Kakv bi to tek masakr bio, napraviti jos vise traka gde mogu jos brze da voze i divljaju.... Prosle godine na putu PG - CT neki lik sa CT tablicama me obilazi i cima volanom kao da hoce da me izgura sa puta, ja ukocim malo da pustim budalu a ovaj se okrece i smeska se .... retard..... kada vidim na putu CT tablice samo se sklonim jer 99% su sanse da je neki retard za volanom
Nazzgul Posted June 28, 2008 Author Report Posted June 28, 2008 (edited) Sjajna Ja sam mislio da ce se srusiti kontenjer na njega. Btw, hoce keva, na lizing, da uzme neki autoobilcic do 15.000e Preporuke?! Ona bi najradje Pola dizelasa, ne znam.. Sta vi mislite? Ja bih golf 5 za 17.000,00 al ne mogu da je ubedim. (cak joj nudim svoju ustedjevinu za isti) Edited June 28, 2008 by Nazzgul
Mustang Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Ako imas za golf, onda golf bez IKAKVIH razmisljanja... Daj ubedi je.. Polo je dobar gradski auto , ali je pomalo zenski u odnosu na golf, ne sumnjam da je dobar , al svi znamo da je golf bolji ... GOLF!!!!!!!!!!
Routasydän Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Jebes Polo, to bi bio ok auto za tvoju kevu, ali nije za tebe. Ako je ikako moguce Golf uzmi njega, a ako nije moja preporuka je Ford Fosuc restilizovani, znaci cena je od 13.900 pa na gore. Auto je sto puta lepsi od Golfa, a mozda i bolji. Ako mi ne verujes prosetaj do Fordovog salona na III Bulevaru, ono je perverzija od automobila. Za 15.000 mozes kupiti Focusa sa dosta opreme, mozda cak i dizelasa.
Nazzgul Posted June 28, 2008 Author Report Posted June 28, 2008 U ponedeljak ce ici da gleda gde su joj bolji uslovi za lizing. Ja sam joj rekao Golf V, Citroen C4 ili Ford Focus. Mislim da kad uzimas automobil preko lizinga, nisu iste cene kao kada kupujes za kes. Odkud znam, obecala mi je ako Golf bude 17 000 da ce ga uzeti.
Routasydän Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Pa mislim da je najjeftiniji Golf 1.4 benzinac go kao pistolj 17.000 ALI ako uzimas na lizing moras da uzmes i kasko osiguranje za ceo period lizinga, znaci racunaj tu jos par soma eura tako da ce te ta petica gola kao pistolj sa kaskom i kamatama izaci poprilicno preko dvadeset soma. Ja bih definitivno isao na varijantu Focusa, sad je bio 1.6 na nekom popustu, mislim da se mogao naci za 13.000 to je definitivno odlicna kupovina. Ali jbg stvar ukusa nekome se ne svidja.... a ako se na kraju keva odluci za Polo dizel nije ni to tako losa varijanta jer on trosi ispod 5 litara dizela za 100km, a nemas pojma koliko to znaci ponekad
Mustang Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Ja verujem da focus nije nista losiji. + Sa onom prednjom maskom izgleda kao klasa iznad... Malo neukomponovano sa zadnjim delom, ali ipak esstetski lepo... Mogli su da prosire malo i zadnje svetlosne grupe... U svakom slucaju do jaja autic
Routasydän Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 MMeni se bas svidja taj zadnji kraj, totalno je originalan i drugaciji od drugih (mada je Fiat sa Grande Puntom pokusao da iskopira zadnji kraj Ficus I) a prednja maska Focusa je prelepa, mnogo lepse izgleda nego Golf 5 a da i ne spominjem koliko je unutrasnjost lepsa (sto je meni jako vazno kod automobila).... Citroen mi je uzasno ruzan, ne volim ni Reno ni Citroen, odvratni su mi, a pogotovo mi je ogavna ona instrument tabla na sredini sa digitalnim brzinomerom. JEbote kad pogledas pravi kroz volan ne vidis cajgere vec kutiju pljuga i naocale
Routasydän Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Upravo skidoh i odgledah "Clarkson - Heaven and hell" fantasticno
Triad_1 Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Golf V, Citroen C4 ili Ford Focus. Bilo koji od ta tri automobila da odaberes, verujem da neces pogresiti. Meni se licno dizajnerski najvise svidja C4. I Focus odlicno izgleda, dok je Golf nista specijalno dizajnerski. Ali je ipak Golf Ja da imam novca uzeo bih Focus. Nekako mi je on za tuning od pomenuta tri najbolji
Mustang Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 (edited) Matori heaven and hell je do jaja , clarkson ima dobre emisije i najvise mi se svidja njegov smisao za humor... Ali nisam siguran u njegovu objektivnost... Vidis, problem je u tome sto nije bas objektivan... Da njega pitas, jedina dva - tri automobila sa trkackomtradicijom bi bili Ferrari, Jaguar i Aston Martin (a da , i bentli) dok ostali nebi postojali Sere kvake ponekad . . . mislim samo pominje aston , lotus i tako to i to je najbolje bog zna kako i to... jeste dobro , ne kazem , al kad ti je svaka treca rec lotus, mislim common!!!!!! Ja kad bih radio njegov posao potrudio bih se da sto manje spominjem mustanga, al da budem surovo realan pri ocenjivanju svakog auta... I kad poredis Dodge pick - up sa ariel attom-om, how sick is that??? Mislim, cinjenica da je zabavno nista ne znaci mnogo... bitnije da je napravio neko realnije poredjenje... i tako... Edited June 29, 2008 by Mustang
AGGRESSOR55 Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 evo me opet posle par meseci. dakle, kupio sam novog megana...
AGGRESSOR55 Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 ma uzeo sam 1.5 dci limited edition sa 100 konja, da bi mogo po gradu da ga vozim. nije los, ekonomican je prilicno, ali i neudoban. sta da ti kazem, francuska masina; ali sam ga uzeo jeftino. 7.500 eura sa 50.000 km. 2006 godiste je
Josif Visarionovič Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Prodata Mazda 6 za 15500.Uskoro stize A5 najverovatnije,bacam se na test voznju
Routasydän Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Clarkson jeste pomalo neobjektivan, ja ne volim americku auto industriju, ali ipak priznajem da ih on previse pljuje, ipak USA ima jako dobrih masina poput Korvete ili Mustanga, da ne spominjem Ford GT. Previse preferira Evropske automobile (Japance organski ne podnosi, tesko mu pada kada mora da spomene EVO a mora da ga spomene) a gura Britanske automobile koji su dobri, ali ne toliko koliko ih on dize u nebesa (Pogotovo Vauxhal)... Inace vidi se iz aviona da se lozi na Ferari, ali upravo odgledah "Supercar Showdown" i ovde je dosta ishvalio Askarija A sto se tice Megana ........ http://www.b92.net/automobili/polovnjak.php?nav_id=305198 Ili ovako nesto........... http://www.b92.net/automobili/vozili_smo.php?nav_id=293223 Sve u svemu simpatican automobil, zanimljiv dizajn, a cuo sam da je taj 1.5dci sa 100ks mnogo bolji od one slabije varijante kao i od onog 1.9dci. Dobro je sto si uzeo to godiste jer modeli iz 2002 pa i godinu dve mladji su imali velikih problema sa elektronikom, sa Lukasovom pumpom za gorivo, kao i pregrevanjem turbine, sto su na kasnijim modelima ispravili. Znaci mislim da si uzeo model sa najboljim motorom i najbolje godiste i ne bi trebalo da imas problema. Cak i kartica za pokretanje vozila bi trebalo da radi savrseno....... zelim ti puno srece i mnogo predjenih kilometara sa njim
Recommended Posts