vudun Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Nije Zagato, pre bih rekao da je Bentley Continental GT ... a ova Alfica je GTV, sjajan autić nekada. Ne seri da ti drugarica vozi Maserati ?!? Aaaaaaaaaa!!!
Triad_1 Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Dobih sliku od drugarice malopre,ima ukusa . Stvarno ima ukusa! Mnogo dobar automobil. Jedino mi se ne dopada sto je mnogo dugacak. Mislim da bi lepse izgledao da je malo kraci.
vudun Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Stvarno ima ukusa! hahahah ... da vidiš što bih tek ja imao ukusa, da mi je te love!
Josif Visarionovič Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 (edited) To je inace Maserati Grandturismo Seat Bocanegra Sportcoupe Concept Edited August 2, 2008 by Josif Visarionovič
Josif Visarionovič Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 (edited) Mora da radi reglazu trapa :) :) I ovaj bi mogao A ovo je moj cale vozio kratko vreme Edited August 3, 2008 by Josif Visarionovič
Mustang Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Kolko je besan ovaj Jugo delta integrale .. Ozbiljno, jedan od naj boljih koje sam do sada video
Triad_1 Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Vozio sam se pre par dana u novom Mercedes CL 500. Nisam ljubitelj Mercedesa ali me je ovo cudo odusevilo. Kada naglo ubrzava toliko te zelepi uz sediste da ima covek osecaj da ce vrat da ti se slomi. Suludo! Masazer u sedistima je mnogo dobra fora. Jedino mi se ne svidja sto je mnogo dugacak ali je ipak odlican auto.
Josif Visarionovič Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 to je osecaj kao da sedis u fotelji a cela kuca ubrzava
Mustang Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Do jaja je , a i dizajn je beskompromisan.. Evo jednog noviteta od saleen-a http://www.autoblog.com/2008/07/08/steve-s...er-anniversary/ http://www.autoblog.com/photos/sms-25th-an...concept/905438/ Cool, isnt it?
Dead Man Drinking Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 (edited) Mnogo dobar automobil. Jedino mi se ne dopada sto je mnogo dugacak. Mislim da bi lepse izgledao da je malo kraci. Jedino mi se ne svidja sto je mnogo dugacak ali je ipak odlican auto. @triad1 Izvini druže, a je l' imaš ti neki problem sa dužinom ili šta. Onaj maserati da je kraći bio bi k'o smart, a ovo drugo je mercedes C, a ne A klase Edited August 10, 2008 by Dead Man Drinking
Triad_1 Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 (edited) @ Dead Man Drinking Nemam nikakav problem sa duzinom druze. Meni se licno ne svidja kada je sportski kupe dugacak 5m i 6cm (sto je slucaj kod Mercedes CL-a). To mu dodje skoro kao S klasa. Maserati je tu jos i podnosljiv, ima 4,88m, ali je meni licno i to mnogo veliko za sportski automobil. Zar nije lepse kada je sportak duzine do 4,50m? Porsche Carrera je npr. dugacak 4,43m. Mnogo lepse kupe izgleda kada je manjih dimenzija (moje licno misljenje naravno). Edited August 10, 2008 by triad1
Dead Man Drinking Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Slažem se, ali on ima takav dizajn da ne bi valjalo da ga seku. Ko ih jebe kad ne znaju da naprave Porše (moj favorit međ' zverima). Pogledaj Pontiac firebird, Bentley Continental GT, a i BMW 6 je tu - jesu dugački, ali su fini.
Josif Visarionovič Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 F430 nije bas mali a ide 320,u stock varijanti.E sad imas i GT3.Zlo
Triad_1 Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 (edited) Slažem se, ali on ima takav dizajn da ne bi valjalo da ga seku. Ko ih jebe kad ne znaju da naprave Porše (moj favorit međ' zverima). Pogledaj Pontiac firebird, Bentley Continental GT, a i BMW 6 je tu - jesu dugački, ali su fini. Bentley Continental GT i BMW 6 su stvarno vrhunski. Ni ja tu nista ne bih dirao. Samo ovi iz Mercedesa su ga preterali sa CL-om. Dobra strana je sto na zadnjoj klupi kod CL-a mozes da sednes kao covek, mislim da moze cak i neka ljudina komotno da sedne na zadnju klupu. Edited August 10, 2008 by triad1
Dead Man Drinking Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Ma dva sedišta su dovoljna. Nisam ja taksista. Ko hoće da uživa u takvom automobilu neka kupi sebi jedan. I mrzim kupe kabriolet
Routasydän Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Dvosed je zakon, koji ce ti kurac 4 sedista, dovoljna su dva, ubacis neku picku pored sebe i vozi misko
Mustang Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 @ Triad 1 Ljudi retko kad prave razliku izmedju GT automobila i trkackih, sportskih automobila.. GT klasa automobila podrazumeva veliki , lepo dizajniran luksuzan auto vrhunskih performansi namenjen uzivanju u voznji i hedonizmu. (grand tourer) Predstavnici: BMW M6 Maseratti GT Ferrari Scaglietti Mercedes CL Bentley Brooklands i Continental GT ... Sportski automobili , kao i gt , imaju vise podvrsta (prema cenovnoj razlici itd) Imamo jeftinije best bye automobile , dobar odnos cene i kvaliteta i performansi... NPR: BMW M3 Mustang GT Pontiac GTO Lotus Elise Subaru IMPREZA Mitsubishi Evo 9,10 i Eclipse Dok imamo i superautomobile, beskompromisne spartance, koji su donekle modifikovani za svakodnevnu upotrebu: Gallardo Murcielago Dodge Viper Korveta Ferrari ENZO I F430 Porche 911 i carrera GT Koeningsegg Ford GT Mercedes SLR ... Dakle GT klasa su SPORTSKI automobili , ali sa DEBELIM akcentom na udobnosti na mali ustrb prema performansama (zbog tezine)..
Routasydän Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Nije me bilo neko vreme, jel mozda Hatebreeder okacio slike nove bembare? Bas me zivo zanima kako to cudo izgleda
Josif Visarionovič Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 (edited) Preksinoc otiso ja u grad i naletim na jedno jedino slobodno parking mesto.Stajem i bacim pogled pored mene neki audi spusten.Nisam pridavao paznju,samo sam onako preleteo pogledom.Krenem ja u kafic,okrenem se jos jednom,jebote R8 :shock: Bacicu sliku kasnije A juce bio sa ortakom na picu,skinuo je blokadu na svom S500,kaze 270 mu je maksimum.Trese se sve,motor urla al ne moze vise Edited August 17, 2008 by Josif Visarionovič
Mustang Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Matori to ti je A5, a ne R8 kako si vec napisao... A5: R8: Ovaj punto kida takodje
Josif Visarionovič Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Au brate al sam se ja zajebao...
Vlaja Buraz Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Desi se. Ja u posljednje vrijeme (opet) igram NFS: Carbon, posljednji protivnik u igrici vozi upravo taj autić. (Ali to nije smetalo da ga ja sjebem sa "otetom" Mazdom koja je klasu i po ispod.) A u BL je skoro čitavo ljeto jedan bijeli primjerak na švajcarskim tablama. Malenac. Meni malo retardirano izgleda crni dio koji se nalazi iza vrata, ali sam u momentu to zaboravio kad ga je lik upalio i kad se začuo zvuk... Nije svejedno.
Mustang Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 To je jedini auto koji se skenira laserom radi pronalazenja mikroskopskih gresaka u samoj strukturi metala karoserije ... SICK... Dobar je , videh ga ja pre jedno dva meseca ispred splava kod hotela Jugoslavija... Kako se cuje u leru.. ono brujanje.. pravi baby Lambo
Recommended Posts