vudun Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Matori to ti je A5, a ne R8 kako si vec napisao... :) Fora je u tome što ono nije ni R8 a ni A5, već - novi Audi A4. zagledajte malo bolje i videćete ...
Josif Visarionovič Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Uslikano malopre,M3 I motor od CLS 500
vudun Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 To su dva babaroga auta! M3-jka je oduvek bio pojam za sebe, rasan trkač. A CLS mi je omiljeni Mercedes, rado bih ga posedovao uhh. Prelepa kupe limuzina, avangarda! S' tim što bi mi više odgovarao 320 CDi motor. Ovaj osmocilindrični benzo, guta gorivo k'o đavo.
Josif Visarionovič Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Ko zna nemacki evo testa luksuznih terenaca http://ww2.autoscout24.de/magazine/mz_offr...sentations.aspx
Mustang Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 @Vudu Pa kako da znam da je A4 kad je prednji kraj IDENTICAN a5, a zadnji se ne vidi jasno , mada pretpostavljam da se A5 da lakse pomesati sa R8 (nego A4) , po nekoj logici.. @Josif Brate do jaja , daj sredi neku voznju )
Josif Visarionovič Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 U CLS-u ili u ovim terencima? Mada lakse bi bilo za CLS,iscimao bi mozda ortaka,posto to najvise vozi njegov cale,on vozi LC Prado A sto se tice terenske voznje,tu je Niva pa ako se nekad budemo videli pasce probna voznja po oranju i kanalcinama za sve zainteresovane Da vidite kako nije adrenalin sve u brzoj voznji
Josif Visarionovič Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Ne preterano budzena ali opet super izgleda
Mustang Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 @ Visarionovic Do jaja je ova niva, mada i ona ima skoro pa niskoprofilne gume za neki zesci offroad gledano Inace , offroad je do jaja, gledao sam neke amere na discoveriju (emisija Rides), sa nekim modifikovanim dzipovima, ludilo sta rade, preko kamenja, blata itd... imaju cekrke napred, pa kad se zaglave , onda se njima izvlace... Hvala na ponudi
Josif Visarionovič Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Juce bio na Rock Village i jebote na sta naletim
vudun Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Масерати Кватропорте ... не постоји за џабе песма ''Центрифуга'' ... све паре одлазе у Београд. Него, је л' видесте нови Рено Шерпа? Смешног ли имена, француски Хамер - грдосија неопевана од аута!
Mustang Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 (edited) Da, ali to je vojno vozilo... Uzgred, kvatro porte je auto do OO evo i jednog zanimljivog hummera Edited August 24, 2008 by Mustang
vudun Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 (edited) Гарант је том Русу курчић омалени, па жели то да компензује овом џиновском и нефункционалном кантом. ... комплекси су ЗАИСТА чудо. Edited August 24, 2008 by Вуду Соло Соул
Josif Visarionovič Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Brate na sta lici onaj Reno. Al zato pogledajte ovo
Triad_1 Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Dobar je onaj Reno, svidja mi se. Prve fotografije buduce Porsche Panamere:
vudun Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Deluje mi pomalo zamaskiran, ne verujem da će imati bočnu lajsnu na vratima ... nema šanse, to je totalno out. Meni fino izgleda sama kontura ove kupe limuzine. No, čekamo komplet fotke da se pojave.
Mustang Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 @Vudu: Ne verujem , ako je platio da mu se nadogradi hummer, sigurno je platio (I u onom slucaju koji si pomenuo) da mu se nadogradi nesto drugo :) Ako je to slucaj, sto me zaista ne zanima LoL Inace lepa ova panamera, ima bas kul izgled i liniju, a zadnj kraj (ovo spustanje kod zadnjih vrata) mi lici na dodge chargara novog isti nagib po mom misljenju
Mustang Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 E moram ti reci da je do jaja ovaj tigar.. U osnovi isti hummer 1 , al zato prednja maska neodoljivo podseca na Puch, barem mene ... Sve u svemu do jaja dzip...
Josif Visarionovič Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Pazi ti po kakvom snegu ide uzbrdo,jos po neravnom terenu...
Nazzgul Posted August 25, 2008 Author Report Posted August 25, 2008 (edited) @ Rout Toliko misljenja ima da prosto zbunjuju!!! Postoje likovi koji cene i vole Francuze (Citroen, Peugeot - taj fazon), onda postoje likovi koji cene Nemce (znaci Audi, znaci Mercedes, znaci BMW, znaci VolksWagen,..), onda postoje likovi koji gotive Italijane (Fiat, Alfa, Lancia, .. bla, bla, bla), i tako dalje i tako dalje... Svako hvali neko svoje ubedjene i prepricava ti neka svoja iskustva. Boring. Isto kao i sa teretanom. Milion misljenja oko iste stvari!! Naucio sam da saslusam svakoga, ali zadrzavam svoje misljenje :) Znaci ja bih vozio nekog jakog velikog dizelasa tipa BMW 5, Audi A6, Passat 2.5/3.0 TDI ili 2.0 TDI/HDI u automobilu srednje klase GOlf V, C4, A3, 207,.. Ali ipak bih najradje vozio benzinca BMW 1800cm3 140PS. Znaci 318 Ili 116 1600cm3 120PS. Kao ovaj dole :) Cuo sam da mogu da se nadju do 10 000E stari 3 godine Edited August 25, 2008 by Nazzgul
Routasydän Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Pa zar ti ja nisam rekao da isprobas sto je vise moguce automobila pa da sam vidis sta tebi odgovara i prija, da vidis kakav budzet imas, da li ti je bitno kako taj automobil drzi cenu, da sagledas sve aspekte koji su TEBI vazni. To je isto kao i gitara. Nema nista gore nego kad neko pita kao "imam toliko i toliko para sta mi preporucujete" a jos je gore kad ljudi pocnu da preporucuju. Sam odes i pogledas sta se tebi svidja, bacis sve to na papir i to je to. Kada pogledas nekako svi su u pravu, samo sve zavisi koja je tvoja situacijqa i sta te zanima. Evo recimo italijani, Fiat je jako jeftin i daje dosta za te pare koje das, moj stric je kupio Stilo JTD karavan star 3 godine za samo 7000i on je prezadovoljan. Imam i jednog prijatelja koji vozi Pezo 406 HDI i koji je do sada potrosio citavo bogatstvo na odrzavanje, ali opet i pored toga kaze da bi samo PEzo vozio jer je udoban, mekan, lep..... jbg svako ima neka svoja merila. Evo ja recimo volim nemacke automobile, sama cinjenica da je nesto napravio nemac meni uliva samopouzdanje, volim taj njihov "hladan dizajn", da automobil izgleda kao "odlivak" nekog teskog metala, jednostavno a ubitacno. A da ne spominjem kako mi se dopada sto nemci, pogotovo Audi i VW jako dobro drze cenu. Evo ako bih sad prodao mog Golfa dobio bih minimum onoliko para koliko sam ja dao za njega, a za odrzavanje sam potrosio 0 dinara. To je kod francuza recimo nemoguce. Opet kazem, sve je stvar sta neko LICNO vise preferira i sta mu je bitno, isto kao i gitara. Secas se koliko je kenjaze bilo kad si ti kupovao procesor, svi su kenjali ne kupuj taj Boss, ali ti ih nisi poslusao, otisao si, probao, svideo ti se, kupio si i prezadovoljan si. Tako i kod automobila, ne slusaj nikoga, znas sta ti se svidja, odes, pogledas, kupis i uzivas
vudun Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Cuo sam da mogu da se nadju do 10 000E stari 3 godine Ajd' sad uporedi kec bembaru sa ovim japancem: I dalje si pri istom mišljenju ?
Triad_1 Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 (edited) Dobra su oba automobila. Mozda bih se pre odlucio za Hondu zbog toga sto se ne kradu toliko kao Nemacki automobili. Videh ovo cudo pre par dana na ulici: BMW X6 Svidja mi se kako izgleda. Edited August 26, 2008 by triad1
Routasydän Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Iskreno receno meni je ta Honda bas bas ruzna, lici na neki frizbi ili spejs satl. Iako je BMW serije jedan najruzniji od svih BMW automobila, ipak bih ga radije posedovao nego tu Hondu. Kada vidim taj automobil na ulici vec ocekujem da za volanom vidim Seku Alexic ili nekog slicnog turbo folk shabana jer mi je auto totalni kicast ..... sorry to je samo moj ukus, mozda se drugima svidja. Ja volim konzervativniji dizajn, recimo restilizovani Focus mi je mnogo lepsi od ovog cuda...jbg
Triad_1 Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Jeste malo kicast Honda Civic, ima par detalja koji mi se ne svidjaju uopste. Ali je u sustini (meni barem) OK. Focus redizajnirani je strava, vidjao sam na ulicama i neke malo jace verzije. Mnogo dobar automobil.
Recommended Posts