Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ Svi

1 Rekao sam da mi se vise svidja FACELIFT varijanta najnovije sedmice, a to je ona druga u megalomanskom postu. (Nazgulovom)

Petica E60 je OK dizajnirana, al meni je ruzna iz prostog razloga sto :

1. Nema sanse daje lepsa od E39, pa ni od E34 , tim redosledom mi idu naj lepse petice, ona zauzima tek trece mesto kod mene i jedva cekam da izbace novu.

Sedmica mi je stvarno lepsa, a nova sedmica ce tek da kida...

Kod E60 su trebali da useku malo zadnje farove u otvor prtljaznika da mu vrate stari smek.

Pazi nju bih mogao da poredim sa golfom 5.

Nije na lepsi model , ali sam se navikao na izgled, jedino sto je stvarno do jaja kod nje su ove felne , ali i one idu s nekim jacim modelom pretpostavljam (M to be preciece)

800px-BMW_E60_M5_Wheel.JPG

Posted

Е60 је лудило, нарочито у оној ''ураган'' бронзаној боји.

Да ми нуде да бирам између Е класе и петице, к'о из топа бих одабрао овај други аутомобилчић.

Та фелна је прелепа, нешто се доплаћује за њу и иде уз стандардан модел, није предвиђена за М серију.

Иначе, Назгуле ако се докопаш кец бембаре бићеш к'о Ноле Ђоковић!

Под условом да је беле боје. :) Такав му даде Мишковић на поклон, кад се шврћка по БГ-у ... обзиром да их рекламира.

Posted

Да, то је тај кец. :da:

Вадиш линкове к'о Биг Лале кечеве из рукава. ;)

Могли су специјално да му увезу белу шестицу, ипак је својим партијама заслужио.

А петица би требала идуће године да добије наследника, обзиром да се садашња производи још од 2003, ако се не варам.

Posted
Brate o cemu ti pricas.. E39 i E34 su daleka istorija..

E60 je prelep, samo se trebas malo navici na novi dizajn.

Istorija je i mustang iz 1967 pa bih ga vozio pa makar imao pare da ga vozim samo vikendom!

Istorija koja je po dizajnu dva koplja ispred tog pokusaja dizajna lepog automobila

bmwsig-1.jpg

Mislim da je mnogo ugladjeniji i elegantniji, jednostavno to ne dolazi u pitanje.

`ISTORIJA` :lol:

doorway.jpg

Zakon

Isto tako mislim i da je stari Audi A8 lepsi od novog iz razloga sto kad se pojavio bio je radikalniji u smislu beskompromisnog dizajna

Ovaj novi je skoro isti, a opet totalno drugaciji, jednostavno nije toliko Cool

Na stranu sto je zver (lep jeste, al nije toliko originalan)

:pivopije:

Posted
А петица би требала идуће године да добије наследника, обзиром да се садашња производи још од 2003, ако се не варам.

To se i ceka sve ovo vreme

Jedini BMW koji je imao gori dizajn je onaj Tenk od sedmice pre FACELIFTA

Onaj zadnji kraj mu je bio Ugggh... fuj jednostavno...

A posle facelifta je zakon, jer se sve linije savrseno uklapaju.

za novu PETICU :pivopije:

Posted (edited)

Meni je e60 daleko lepsi od e39 i e34. E34 mi se skoro i ne svidja.. Mnogo je prost, a e39 je samo malo zagladjeniji e34. Realno je e60 pravi bum!! Korak napred!! To sto su sklonili farove sa prtljaznika je isto velika prednost..

Realno je meni ovo odvratno:

31125d1136593002-very-rare-oem-aero-spoiler-e34-aero-rear-spoiler.jpg

zar to moze da se poredi sa ovim?!

bmw-m5-e60-rear.jpg

Nova petica izgleda kao macor :) :) Uh... I danas sam video jednu na padini.. Bruka.. Nekako je elegantnija i uskladjenija. Uopste ne odaje utisak ogromnog automobila..

Edited by Nazzgul
Posted

Ja sam za e32 i e38. :redface:

Spominje jedan poznanik da je apsolutno oduševljen peticom novom, mislim da je njegov 2004. godište, kupljen prošle godine sa 60.000 na satu, 530d, kaže da je potrošnja brutalno niska a auto ide.

Meni se ne sviđa naročito posljednja serija BMW-a, nijedna klasa, štaviše, ova klasa jedan što gore vidjeh na linku, da sam jeo sad bih povraćao... al' dobro.

A sada zanimljiva matematika:

Pripita manekenka + Mercedes CLS 63 AMG =

0214007.4.jpg

0215007.4.jpg

0209007.4.jpg

0216007.4.jpg

Vijest na: http://www.tportal.hr/showtime/estrada/pag...2006.html?pos=1

Posted

I E38 i E39 su takođe savršeni, ali k'o što reče mustang, E39 jeste elegantniji od nove verzije. E sad, da li hoćeš da se voziš fino, lagano i neprimetno ili da se svi okreću za tvojim automobilom, to je tvoj izbor :pivopije:

Posted

Ja kad sam video prvi put Golf IV, bio mi je odvratan. Svi smo se lozili na trojku. Isto tako mi je bio bzvz i novi BMW e60, ali kako prolaze godine sve mi je sladji :) :) Jbg..

Posted
Ja kad sam video prvi put Golf IV, bio mi je odvratan. Svi smo se lozili na trojku. Isto tako mi je bio bzvz i novi BMW e60, ali kako prolaze godine sve mi je sladji :) :) Jbg..

Lepo receno. Ja bih ovde samo dodao i novog Passata, bio mi je ogavan kad se pojavio, a sad posle par godina jako mi se dopada :pivopije:

Posted

Znas kako se kaze, ima jedan izraz za to - oguglati

Mada ti ces da kazes da je ko staro vino, sto duze prodje , bolje je , a onda cu ja da kazem :

3cars2.jpg

DOBRA BERBA :) :) :) (BEMBA)

Posted

Phaeton je do jaja, s tim sto ima tu nesrecu da je VW, pa ljudi nisu navikli da od njih ocekuju limuzine naj vise klase.

Inace, ona prva fotka me zbunjuje, jer nikad do sad nisam video phaetona coupe...

Posted (edited)

Stara je to vest phaeton coupe

To je sigurno neka ruska verzija :) Koliko znam odustali su od toga, tako da nisam siguran šta je na slici :) mada fino izgleda

Pogledajte ovo. Znam ja da je slično i u poršeovoj fabrici i u nekim drugim fabrikama luksuznih automobila, ali kako moćno izgleda

Edited by Dead Man Drinking
Posted

A Dresden je ne tako davno bio u DDR-u. Koja spejsšatl ludara od fabrike, joj!

Najjači su ipak VW tramvajčići ... ;)

Posted

Ono sto me stvarno cudi i sto je super je cinjenica da me ta fabrika podseca na jedan veliki salon automobila.

Jednim delom to i jeste, ali ipak onaj deo na kom se sklapaju phaetoni, deluje potpuno kao salon...

:pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...