Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sada sam uvideo gresku - moj je I4, ne V4 (tj. ne postoji V4).... sada znam na koji V5 mislis, nego kazem ovde ih nema, to je nesto za EU verovatno: 2.3L V5 AZX (oznaka motora) >>> VR5 DOHC 20Valvi 2324 cc.... Tj. moj motor je identican sa A4 motorom (moj brat ima novog A4 pa uporedih), minus privilegije (zna se ko je tata), ali cudnovato, golf se vise reklamira nego Passat - za njega skoro i da nema reklame, a Golf i Buba su na sve strane u paketu sa Touaregom (iako su skoro poceli i sa Tiguanom i Routanom)... No, jeste bolja i veca masina, pa zamisli kako pegla W8 (koji je mandatorno 4motion)... :rockdevil:

A sto menjas golfa, dosadio, previse milja ili kvarovi pocinju? :D

Posted

I dosadio, i star je, a koliko je presao nemam pojma jer nisam prvi vlasnik. Mada ti SDI motori mogu da predju jako, jako puno kilometara. Evo policija u MNE ih vozi vec 10 godina, presli su i preko 500.000km i jos uvek idu. Ali jebem li ga, i ja bih da djiram Audi ili Passata :D

Mislim da se kod vas vise reklamira Golf jer je zarada na njemu bolja. Ipak ga meksikanci prave :D

Meni se kod Audija jako svidja zavrsna obrada i unutrasnjost, kvalitet materijala u kokpitu je fantastican.

A jel ima kod vas W12 motora? Idu u Audi osmicu, a postoji i prototip Golfa V GTI W12 sa 620 ks

Posted

Nema u zvanicnoj prodaji sto se tice Golf-a (furaju samo Fahrenheit* paket sa R32 i poneki nabudzen GTI, ali sve u domenu VR6), a Audi nisam obracao paznju ali trebao bi A8L da ima tu varijantu.. ovde je inace u centru paznje onaj R8 - vidjaju se po putevima tu i tamo...

Naravno da vole Golf, jer ga rodjaci prave... :) Sto se tice promene vozila, ima smisla, mocniiji je A3/4 il' Passat, veci su i moze vise zenski da stane.... jos da imas i siber (mislim da je to ovde standardno), na konju.... ce biti neko! ;):P

* Ceo fazon sa Fahrenheit-om je sto je to "patentna" varijanta zute boje za Ferrari (ili Lamborghini, ne mogu da se setim)... pa se pale neupuceni ameri.. :)

Posted (edited)
a od '200 na sat' i brzog zivota nema se nista... :P

Ima adrenalina, krvi i mesa!!

Ja sam krenula na voznju, tako da ako vidite na ulici nekog bordo juga koji ne zna da koci to sam ja, sklanjajte se :)

Jos jedan uzrok velikih guzvi :) :)

Edited by Nazzgul
Posted

Mazda neprevazidjeni kvlt. Ja sam sa 121 ('91, 16 ventila, 75KS) modelom drao sve zivo i mrtvo...malo auto a ide ko guja :rockdevil: Steta pa sam morao da je menjam za kombija, al cim skupim pare, uzimam je na keca

Posted
Ja sam krenula na voznju, tako da ako vidite na ulici nekog bordo juga koji ne zna da koci to sam ja, sklanjajte se :)

Baciću ti se pravo u zagrljaj - na haubu bordeaux jugića. jump1.gif

Posted
Ima adrenalina, krvi i mesa!!

To sve stoji, ali sam mislio za mene penzionera i slicnim.... NEsam ja kao, na primer, Princ - 101%, pa da vozim i jebem u isto vrIJeme, dok pricam na mobilni sa ortakom koji je u tom momentu na svadbu, na kojoj peva Era Ojdanic u duetu sa Djoganijem, a u sidi plejeru svira Menovar pa ondaK Duran Duran.... jeb'ga....

@Vjeron'ka - Princ cujem daje NEnovcane lekcije voznje, samo da znas....... ic al abaut d ekstaza... ;)

Posted (edited)
@Vjeron'ka - Princ cujem daje NEnovcane lekcije voznje, samo da znas....... ic al abaut d ekstaza... ;)

:) O tome cu razmisliti, cim se nudi besplatno i plus ekstaza :):P

Samo vi krecite u unistenje, ali ja sam mnogo brza, sem kad se zagledam u ogledalo pa instruktor mora da okrece volan :) :)

Edited by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Posted

Pazi sigurno da je do jaja auto, samo sto su svabe kod nas precenjene , posebno polovne, mada to i ima osnovu u njihovoj rentabilnosti i dosta su dobri s delovima u odnosu na druge.

Posted

Kod nas? Pogledaj malo cene napolju, uporedi nemce sa francuzima i italijanima pa ces da vidis kako je tamo. Po meni japancu su precenjeni. Dobri automobili, ali brate sterilni, bez smeka, unutrasnjost bez dushe.....jbg

Posted

Dobro izvini, :) znao sam da ces da stanes u odbranu otadzbine. Jesu dobri, mozda i najbolji, medjutim totalno se ne slazem za japance da su sterilni, imaju neki samuraj smek , posebno honda accord i mazda 6 , mada i ostali imaju ostre , agresivne linije sto ih cini do jaja automobilima, + su kvalitetni.

Po mom misljenju ameri imaju dobra kola samo nemaju otvoreno trziste i imaju problem zbog toga, inace njihov motor mos da predje i po 3 milke...

Posted

Odlicno sto si spomenuo Hondu accord. E sad pogledaj cene te Honde polovnjaka pa onda pricaj sta je precenjeno kod nas ;)

Mazda 6 NE RADI dobro sa nasim gorivom. PROVERENO! AKo je kupis menjas pumpu za gorivo cesce nego ulje i filetere, dizne odu u qrac.... mada u poslednje vreme se kvalitet goriva kod nas popravio, ali i dalje je kriticno. I Mazda ima UZASNO skupe delove, na zalost PROVERENO :(:(:(

Znaci za mene su VW i Audi prava stvar za nase uslove, e da i Opel jer ima uzasno mnogo servisa, delova, sto originalnih sto turskih, nisu osetljivi toliko na gorivo....sve u svemu prava stvar....mada jebem li ga, ukuso su razliciti, ima cak ljudi koja je MEgane lep ?!?!?! Ili cak Dacia logan :(:(:(

Posted

Jesi u pravu.To za nase uslove definitivno vazi.

Polako, sredice se i kod nas situacija, pa valjda necemo biti vise auto otpad evrope (za jedno 20 godina mozda :))

Posted (edited)

Auto kuce se zale da im je totalno stala prodaja od kako je drzava najavila da ce se od nove godine carina prepoloviti, Skoda je cak trazila da se to uradi odmah jer niko nece da kupi automobil, svi cekaju novu godinu. A kad se prepolove carine onda ce moci za mnogo pristojnije pare da se kupi nov automobil, a samim tim i cene polovnjaka ce morati da padaju. Suludo je to sto se ovde Golfovi 2 prodaju i za 3.000 eur! Sada kad Grande Punto nov bude 8.700 vise stvarno nema razloga da iko kupuje polovnjaka i rizikuje kad moze nov automobil sa solidne pare. Iz srednje klase meni je najzanimljiviji Focus koji bi morao da padne na nekih 11.500 eur i Skoda Octavia koja bi pala nanekih 12.500 eur. Ovo ce inace da totalno sjebe Koreance i Japance jer za njih ovo smanjenje carine nece vaziti vec samo za vozila iz EU

@Stalin: jebote al ti imas neko zzajebano drustvo, skoro svaki dan neki ortak/ortakinja kupi/proda neki opasan automobil

Edited by Routasydän
Posted (edited)

Reci, kako se zivi u Vrscu :) :)

Mada evo, moj buraz od tetke kupio novog chevrolet epicu..

chevrolet_epica_7.jpg

Mada je ovo ulozena kinta u biznis, tj Rent A Car.

Prodao je A6, bas mi zao..

Edited by Nazzgul
Posted

Taj auto je odlican, veci od Passata i sa jacim motorom, a jeftiniji. E sad jedino ono, nemacki i USA kvalitet, svi mi znamo kako Ameri prave automobile, to jest da ne traju dugo. Ali onaj ko ga kupuje za posao i hoce da ga za 4 godine vrati i uzme nov, to je odlicna stvar. Mada uskoro, kao sto sam vec rekao, ti USA i Azijski automobili ovde vise nece biti konkurentni kao do sada

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...