Josif Visarionovič Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 @Stalin: jebote al ti imas neko zzajebano drustvo, skoro svaki dan neki ortak/ortakinja kupi/proda neki opasan automobil Recimo da je tako,ortak je sad skoro slupao LC Prado,sutradan je kupio novog ali V8 4.5.Ovog je sredio i sad ima 2 komada
Mustang Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 To nije amer, to je daewoo sa chevy znakom.. Lepo izgleda, kazu da je ok zavrsna obrada , ali ne znam kakvog je kvaliteta, to ce , i guess , vreme pokazati.
Routasydän Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Recimo da je tako,ortak je sad skoro slupao LC Prado,sutradan je kupio novog ali V8 4.5.Ovog je sredio i sad ima 2 komada Gotovo je, selim se u Vrsac, pa tamo svi voze perverzija automobile Ja mislim, inace, da su ti Korejski Sevroleti slicnog kvaliteta kao i USA, mozda cak neki modeli i kvalitetniji jer se rade za Evropu, a Evropljani imaju znatno vise standarde po pitanju kvaliteta od Amerikanaca. A u USA je najbitnija stvar cena tako da kvalitet dosta trpi zbog toga. Golfa radjenog za USA trziste niko u Evropi nece da kupi jer je sranje kvalitet (jebeni Mexikanci)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ah, meni samo dajte ovo divno stvorenje i ja sam kompletna osoba. Mada, moze i ovo..
Routasydän Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Uh, meni je buba jako ruzan automobil, bucan je uzasno i neudoban, a cak i ova nova buba mi je gadna Ja volim nove i moderne automobile kao sto je, na primer, A4
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Estetski buba i kadilak i mini moris A to da je bucan i nezgodan itd stoji , zato ga necu ni kupiti, inace ih ga kupila i farbala u tigrasto A ov novi... pffff, svi su mi na isti kalup (govorim cisto estetski), veliki, glomazni i za neke opasne cike. Ne volim nadrkane automobile, niti bih volela da mi automobil bude statusni simbol... Doduse, ne bih imala nista protiv nekog dzipa terenca ko iz filmova, ionako mi svi kazu da bi mi dzip najbolje stajao, koliko god kretenski zvucalo .
Routasydän Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) Ne bi valjda i dzip ofarbala u tigrasto? Edited September 21, 2008 by Routasydän
Josif Visarionovič Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ovako nesto i ne bi se bunio
Routasydän Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 http://www.b92.net/automobili/vozili_smo.p...p;nav_id=319928 stvarno lep auto. Inace ne razumem zasto je Stilo bio globalno lose prihvacen automobil, meni se jako dopada, pogotovo mu je cena bila super. Sreo sam pre neki dan lika, kupio Stilo 1.9jtg 115ks sa 5 vrata za 7.000 eur, auto kao nov. Stvarno za te pare strava djunta
Josif Visarionovič Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Stilo je ranije imao gomilu sitnih problema oko elektronike i zato su ga otpisali.Posle je dosla nova serija sa resenim problemom i ja mislim da je to odlican auto.
Routasydän Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Zasto bi ga neko otpisao ako su to bili samo sitni problemi? A i da jesu i ako su posle to sve ispravili, zasto su onda primerci iz poslednje serije tako jeftini?
Josif Visarionovič Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Jer su ga zbog tih problema potcenili i prodavali ispod cene.
Routasydän Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Evo sta kaze cika Jeremy http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/j...icle2642403.ece
Nazzgul Posted September 22, 2008 Author Report Posted September 22, 2008 Ruzan mi je bravo. Skroz. Stilo je dosta lepsi. Volim ostre i kockaste ivice, a ne ovo jaje od Brava
Routasydän Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 ZNaci hoces da kazes da ti je Golf 2 lepsi od 4?
Nazzgul Posted September 22, 2008 Author Report Posted September 22, 2008 Hehehhee!! Da se proizvodi jos i da ima svu opremu kao cetvorka ili petica, pre bih ga vozio :)
Routasydän Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Da se jos proizvodi i da ima svu opremu kao 4 ili 5, onda bi i kostao skoro kao 4 ili 5
Nazzgul Posted September 23, 2008 Author Report Posted September 23, 2008 (edited) Po ne znam koji put: Edited September 23, 2008 by Nazzgul
Mustang Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 @ Nazzgul Golf 2 je KVLT !!!! I to iz razloga sto je to jedan od najboljih i najkvalitetnijih automobila ikad napravljenih, a olako dobija titulu najkvalitetnijeg golfa, posle ga sledi kec... naravno, naj bolji posle mustanga : inace veceras sam video jedan stang u zemunu.. Naj noviji model, kabrio, zuta boja sa navucenim crnim krovom. slikao sam ga , ali me uzasno mrzi da postujem slike, a postovacu ovih dana, bas je do jaja Znate vi mene, svrsio sam kad sam ga video
Ivan_Creed Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 To na slici je Shelby Cobra.....
Routasydän Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 inace veceras sam video jedan stang u zemunu.. Naj noviji model, kabrio, zuta boja sa navucenim crnim krovom. slikao sam ga , ali me uzasno mrzi da postujem slike, a postovacu ovih dana, bas je do jaja Znate vi mene, svrsio sam kad sam ga video Da nisu mozda bile Herceg Novi tablice? Golf II je stvarno kultni auto, odlican kvalitet, bukvalno nekvarljiv, ali jbg, malo ga je vreme pregazilo
Mustang Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Ne, neke americke, nisam zagledao bas, mislim ilinois ili tako nesto, nisam siguran... Veceras sam video istog takvog , parkiran na dorcolu, samo teget, isto kabrio... Da , ono sa slike je shelby super snake, ima 600 konja
Routasydän Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 polako se popravljaju.....mozda i bude nesto od njih jednog dana... http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yy...p;nav_id=319958
Ivan_Creed Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Mnogih je Srba u Illinoisu i okolini, pa otud valjda i tablice (vratio se Ljubinko iz bela svIJeta)... I ja sam razmisljao o sl. podvigu, ali ne iz paljenja, vec prakticnih razloga, no nesto mi ne ide tamosnji mentalitet voznje sa mojim - previse nepotrebno ljutih i opasnih vozaca, tj. auto idiJota... I to sa nekim Camarom, ali jebga, rasturio bih mu suspenziju do rodnog sela...
Recommended Posts