Josif Visarionovič Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Zvanican test Lada Niva vs Hummer H2
Routasydän Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Eh, pa i ja imam crvenog Folciku, mogle bi i meni da ga operu
vudun Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Heheh, polako doći će one i kod tebe na red ... samo paz' glavu da ne izgubiš. BUICK RIVIERA iz jeeebene 1971 godine: Brošura: Kakav lepotan. Sa ove tačke gledišta se može videti, koliko je američka auto industrija danas u qrcu. Ovakvi automobili, se više ne prave ... a bila je '71 godina. Futuristički odrađeno.
Josif Visarionovič Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Ovako bi mogao da izgleda novi Fiat Uno
Zeka_sd Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 A šuška se da će se kod nas proizvoditi od 2011!!!
Routasydän Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Da, a zabari su vec najavili i proizvodnju Topolina u Zastavi
Nazzgul Posted October 1, 2008 Author Report Posted October 1, 2008 Ovako bi mogao da izgleda novi Fiat Uno Ovo vec lici na neki automobil.. Mada je mogao da ima i malo vise orginalnosti!!! U svakom slucaju veliki pomak u odnosu na bedacki izgled predhodnika..
Mustang Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 (edited) Jebo topolino, sto nije buick dosao pa da proizvodimo onakav auto!!!! To su kola i zato gotivim americke automobile, jednostavno su prelepi i muski preko svake mere. Toliko da je to vulgarno kako kaze Dzeremi. Kakav auto !!!!! svaka cast Vudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I da , lici malo na korvetu iz sezdesetih(zadnji kraj), mnogo gotivan autic.. Edited October 1, 2008 by Mustang
Jellybelly Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Ovaj uno podseca dosta na grande punto i na novi bravo.
Mustang Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 pa normalno, ista serija maltene, isti pravac.. @ Josif Lol @ hummer, na kraju ga niva vuce :) :)
Josif Visarionovič Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 The power of Niva.Jebote pogledaj samo koliki je H2 spram Nive
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Heheh, polako doći će one i kod tebe na red ... samo paz' glavu da ne izgubiš. BUICK RIVIERA iz jeeebene 1971 godine: Brošura: Kakav lepotan. Sa ove tačke gledišta se može videti, koliko je američka auto industrija danas u qrcu. Ovakvi automobili, se više ne prave ... a bila je '71 godina. Futuristički odrađeno. savrseni su :wub: Sta bih dala za takve ahhh..
Mustang Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Ubio bih te ko god da ti daje pare, ako radis kojim slucajem trazila bi povisicu samo da imas za benzin, a tvoji naj bolji prijatelji bi postali momci sa pumpe (preciznije sa mnogo pumpi, posto ne bi stigla da dva puta natocis gorivo na istoj , vec bi se vozikala od jedne do druge kao fliper)... Morao sam ovo da kazem iako gotivim americka kola. Bio sam malo manje sarkastican nego Jerremy Clarkson, ali sam poceo da zastranjujem u tom pravcu :) Nista licno, i meni se svidja taj auto, ovo je reply i na moj post gore izmedju ostalog
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Ti to meni rekao? Nista te ja nisam razumela. Meni se ova kola svidjaju estetski, nista vise ne razumem oko njih Ako nisi meni rekao, jbg
Feniks . Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Ti to meni rekao? Nista te ja nisam razumela. Meni se ova kola svidjaju estetski, nista vise ne razumem oko njih Ako nisi meni rekao, jbg Vidi se da se zene nista ne razumeju u auta Za zene treba napraviti auto samo da je estetski dobar, ostalo...uzmi im pare i sta te briga Ali ako imas viska para, sta te briga, uzimaj
Routasydän Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Automobil mora biti prostran i udoban pozadi, da ja i moja zenska, kad odemo u prirodu, uzivamo na zadnjem sedistu
Feniks . Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Automobil mora biti prostran i udoban pozadi, da ja i moja zenska, kad odemo u prirodu, uzivamo na zadnjem sedistu Sto se toga tice, moj stari mercedes je bio najbolji za to uzivanje... Kad sam ga dobio, posle golfa kojeg sam vozio pre njega, kao da sam seo u avion, koliko je veci/siri/duzi...malo mi je trebalo vremena da se naviknem u voznji...ma mecka je mecka
Josif Visarionovič Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 X1,zajebao je i X6.Ovi dizajneri su skrenuli sta rade automobilima Audi A1 Sportback Nissan Pixo
Mustang Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Stvarno su prelepi, posebno svabe. Nissan je OK.
Sinstrel Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Ja volim Nissan ali ovaj Pixo (?) mi se bas ne dopada... Ali Qashqai... e to je vozilo! Odlican je. Imao sam prilike da se vozim u njemu pocetkom ove godine i odusevio sam se. Jedino sto je jako nizak na zadnjem sedistu.
Josif Visarionovič Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Infinity G37 Inace bezinac 3.7 V6.Zver.320 konja
Recommended Posts