Jump to content

Recommended Posts

Posted

Problem kod klasika je odrzavanje... jeb'ga... misim, moze da se nadje deo tu i tamo, ali posto postaju sve redji, cIJena raste..

I naravno, zavisi u kom se mJestu nalazimo... :lol:

Posted

Ovo je vec malo lepse, ova slika dole ukazuje na dizajn slican cls-u, nekako su im slicne te linije spustanja krova. Lep auto , trebalo bi da je malo vise beskompromisan i malo manje da lici na trojku. Sad mi se vise svidja E60 napred, jer realno je lepsa napred, dok je pozadi ova petarda lepsa, ima lepsi ugao i tako. Dajte bre ljudi , uradite je kako treba :)

Posted

@Nazgul: kvari se, jebem li ga, pocelo da mi curi ulje iz kvacila, malo se cuje kao kad rikne druk lager, ali sve je to nitovano, ne moze se rasturiti i popravljati vec se menja ceo set. Ma moj auto je mnogo star, vreme je da se kupi nesto mladje. Zato i kazem, moj auto koji sad puni 10 godina poceo je da se kvari, a mogu misliti kako se tek kvare ti prastari americki automobili :(

Posted
Ovo je vec malo lepse, ova slika dole ukazuje na dizajn slican cls-u, nekako su im slicne te linije spustanja krova. Lep auto , trebalo bi da je malo vise beskompromisan i malo manje da lici na trojku. Sad mi se vise svidja E60 napred, jer realno je lepsa napred, dok je pozadi ova petarda lepsa, ima lepsi ugao i tako. Dajte bre ljudi , uradite je kako treba :)

DE JA VU. Mislim da ce ipak smisliti nesto bolje i orginalnije :D

@Nazgul: kvari se, jebem li ga, pocelo da mi curi ulje iz kvacila, malo se cuje kao kad rikne druk lager, ali sve je to nitovano, ne moze se rasturiti i popravljati vec se menja ceo set. Ma moj auto je mnogo star, vreme je da se kupi nesto mladje. Zato i kazem, moj auto koji sad puni 10 godina poceo je da se kvari, a mogu misliti kako se tek kvare ti prastari americki automobili :(

E brate, sta bih ja trebao da kazem za moju dvicinu?! :) :)

Ja bih bio presretan da vozim automobil do 10 godina starosti. Moj jos malo puni 22 godine. Kekekekeke!

Posted

Auuuu al je jebacki ovaj Passat, Audi je keva, a Ferrari sa 5 vrata je tragedija i svetogrdje, jos samo dizel da ture u njega.

Reno da sahrani GTI? Jel onaj GTI sa W12 motorom? Hmmm, svaka mu cast ako to uspe

Posted

@ Faustus

Ocu, ocu ;)

@ Josif

Sad mi jos reci da je tvoj pa da te uzmem za kuma na vencanju :)

:pivopije:

@ Roty

To je bio koncept, a osim toga i neupravljiv je do bola

Posted

Znaci ne sme da se poredi sa najjacim GTI, mora sa nekim slabijim? ;) I nije neupravljiv do bola, pusti ti Clarksona, on ga preprzi, ipak je to 620lf na nekih 1500kg, naravno da imaproblema sa krocenjem tolikog krda ;)

Ovaj Mustang je tako jebacki, bas je do jaja, ali nikako da mu odrade unutrasnjost da bude kako treba. I kakva je ovo rucna kocnica, smeta za saltanje brzina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...