Hellbilly Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 (edited) Evo jedan zanimljiv link. 50 Najgorih automobila svih Vremena. http://www.time.com/time/specials/2007/0,2...1658545,00.html Ko bi poverovao da se BMW 7-series i Hummer H2 nalaze na listi, rame uz rame sa yugom Shto se Hummer-a tiche, H1 je definitivno najbolji (i po meni najlepshi), shto dokazuje i njegova cena. Edited October 10, 2008 by Hellbilly
Vlaja Buraz Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 http://www.tportal.hr/automobili/autovijes...09/0335006.html Entuzijast pretvorio M5 limuzinu u pick-up Odlično ispalo, što se mene tiče, a ni Betmenu ne bi bilo svejedno. I motor dorađen, sve u svemu - sjedi, pet.
Nazzgul Posted October 10, 2008 Author Report Posted October 10, 2008 (edited) @ Routasydan Ipak je filter vazduha 300din, i stelovanje plina 200din. Ali isplatilo se.. Ne verujem kako mi sad bolje vuce automobil, i ono naj bitnije ne gasi se na ler gasu.. Nego treba nasuti pun rezervoar plina 14og uvece, od 15og poskupljenje.. @ Vlaja Buraz Extra ga je uradio, ali ne kapiram sta ce nekome malterska kolica, blokovi, armature i ostala zidarska 'sranja' u M5ici.. Edited October 10, 2008 by Nazzgul
Vlaja Buraz Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Pa vidiš po drugoj slici da je to neka radnja za pravljenje unikata, teško da će taj auto ikad vidjeti šljunak pod točkovima, a kamoli natovaren na njega. Preskup je to auto da se ta konverzija vrši zarad upotrebe u radne svrhe.
Nazzgul Posted October 10, 2008 Author Report Posted October 10, 2008 Onda ne kapiram cemu sve ovo?! Samo da bi imao unikat?! Realno lepo izgleda, voleo bih da napravim krug kroz BG sa njim, da vidim reakcije i erekcije
Mustang Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Erekcije klitorisa :) do jaja je a ja tek sad videh ovu ladu, kolko konja ima to cudo?
Mustang Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Pa da to ti je kao za le mans... mogli bi da se oprobaju..
Routasydän Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 hahaha, ovi francuzi su komedija Mislim da su se sad usrali u gace u Audiju
Mustang Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Nema da ti ne prokomentarises nesto A u taksiju kako je covek odvalio one mecke a????? I kao nije posle bolji peugeot :) :) Bugatti je francuska firma.
Mustang Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Sad sam uslikao boles kod mene u kraju.... Chevrolet IMPALA tamnozelena 1969 god. B O L E S T sutra bacam na net kad dodjem i probudim se....
Nazzgul Posted October 11, 2008 Author Report Posted October 11, 2008 I taj film, samo pokazuje, kako ih bije kompleks od Nemaca :)
Routasydän Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 I taj film, samo pokazuje, kako ih bije kompleks od Nemaca :) hahahaha, upravo sam to hteo da napisem I SAMO NA FILMU Pezo moze da brije mercedes
Josif Visarionovič Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 pa logicno,jebote kakve modele ima mercedes
Josif Visarionovič Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Sveze stigla sa terena,ne vidi se najbolje jer je osuseno,ali je prljava u pm.Blata u branicima i diferencijalu ima kao da sam na oranju bio
Routasydän Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Ja veceras vozim mog Bukefala kod majstora, nadam se da me nece mnogo odrati
Sinstrel Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Fiat 500 - Diabolika http://www.youtube.com/watch?v=1A9RkGh_2Y8 Kewl je... bolji nego original.
Josif Visarionovič Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Poceli da kopiraju Japance,Hilux,Navara,L200,Pathfinder...
Routasydän Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 E ova varijanta Subaru Impreze mi se vec svidja http://www.b92.net/automobili/vesti.php?nav_id=323352
Routasydän Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Dragi moji prijatelji, znao sam da je previse lepo da bi trajalo to sto mi se auto nije pokvario za dve godine i evo, dosao je taj dan. Drndalo m kvacilo, culo se, curilo ulje. Oteram kod majstora, kad ono otisla korpa, lamela, set kvacila, a menjac je neko pre mene radio,, vario, lepio i totalno urnisao, moram da kupim nov menjac ili polovan, mada ce lik pokusati da ga osposobi. Steta ce biti jako jako velika, sigurno znacajno preko 500 eur. Cim ga sredi, prodajem ga i neka se tera u p.m. poluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudeo sam
Vlaja Buraz Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Ne daj se, uz tebe smo. I ono, sem ako ti majstor nije baš čovjek od povjerenja, potraži i drugo mišljenje, znaš i sam kako majstori od muve slona prave. Meni je jedan limar za popravak one zajebancije na petim vratima Zafire rekao da je to "posao od tri dana" (skidanje lajsni, peglanje, kitovanje, lakiranje), a ja odem kod drugog čovjeka koji je to napravio za 4 sata.
Routasydän Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 MA znam sve to, vec sam potegao neke veze i nasao nekog lika u Zemunu koji radi samo menjace i nista drugo, a prijatelj sam sa njegovom bivsom devojkom pa se ona tamo zalozila da mi se to oradi sto bolje, brze i povoljnije. Sad cu da vidim sta ce biti. Kada se sve okonca moracu da se saberem, da vidim koliko sam para dao, pa da zajedno sa majstorom vidim da li da posle vega toga zadrzim auto, ili je bolje da ga odmah i sto pre prodam. Kupovina polovnjaka je lutrija u kojoj covek ima male sanse da kupi nesto dobro, jer svi prodaju polovan auto kad nesto rikne, kao i ja sad.....jbg sta da se radi. Ako ga majstor odradi dobro i garantuje da je sve ok i da ce jos dugo ostati ok, onda ga mozda i ne prodam, ali postoji i mogucnost da se dogovorimo da on cisto nesto zakrpi, zamaskira i da ga lepo prodam. Za par dana cu znati vise
Recommended Posts