Routasydän Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 @Nazzgul: naravno da cu ga prodati, samo mozda ne sad odmah, ali sigurno na prolece, a ja do proleca necu preci vise od 1500km. A menjati ga necu SIGURNO i to sam rekao majstoru. Ako ne moze da se zavari kako treba, neka sve lepo vrati kako je bilo, a radio je sasvim ok (lupanje koje se culo je bilo od raspale korpe i lamele) tako da cu ga lako prodati. Sledeci automobil definitivno BENZINAC i to BEZ PLINA. Hatebreeder je sve vreme bio u pravu! Jeb'o ustedu u gorivu, pogotovo ako prelazis malo kao ja, a to malo sto vozis bolje da se vozis kao covek. E sad idem sledeci vikend na Drumm Creek da bacim pogled jel ima neki A3 sa 1.8T motorom i 150ks @Vudu Solo Nesa: Koliko placas registraciju za tu kubikazu? Pitam jer sam video zanimljive A6 koji imaju slicnu kubikazu...
Mustang Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 http://www.autotropolis.com/wiki/index.php...t_Cars_for_2008 Najbezbedniji automobili u 2008 Inace ocekivao sam Volvo na listi, pojma nemam gde i kako su ih ocenili. (probably U.S.A)
Sisus Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 http://www.autotropolis.com/wiki/index.php...t_Cars_for_2008 Najbezbedniji automobili u 2008 Inace ocekivao sam Volvo na listi, pojma nemam gde i kako su ih ocenili. (probably U.S.A) Au, sad kad si pomenuo Volvo, pre neki dan mi bio stric iz BG-a sa nekom opakom Volvo makinom. Au, brate, al je to auto. Moj all time favorit.
Nazzgul Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 (edited) @Nazzgul: naravno da cu ga prodati, samo mozda ne sad odmah, ali sigurno na prolece, a ja do proleca necu preci vise od 1500km. A menjati ga necu SIGURNO i to sam rekao majstoru. Ako ne moze da se zavari kako treba, neka sve lepo vrati kako je bilo, a radio je sasvim ok (lupanje koje se culo je bilo od raspale korpe i lamele) tako da cu ga lako prodati. Sledeci automobil definitivno BENZINAC i to BEZ PLINA. Hatebreeder je sve vreme bio u pravu! Jeb'o ustedu u gorivu, pogotovo ako prelazis malo kao ja, a to malo sto vozis bolje da se vozis kao covek. E sad idem sledeci vikend na Drumm Creek da bacim pogled jel ima neki A3 sa 1.8T motorom i 150ks E pa dobro onda, ako tako malo vozis, izdrzace do proleca.. Samo prestani da ga tako lose reklamiras. Od sad ko god te pita za golfa, reci da je odlican!! :) A3 sa 1.8T motorom i 150ks -> Mnogo lepa masinica :) Potrudi se malo da ga nadjes... Na tvom mestu ipak ne bih kupovao francuze, ako vec imas mogucnosti za AUDI ili BMW! Relno! Edited October 19, 2008 by Nazzgul
Routasydän Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Ma ja pricam iskreno i istinu sta mi se desilo sa automobilom svim ljudima koje poznajem, svim prijateljima jer nemam razloga ikome od vas da ga uvalim. I nikad necu ni prodati neki automobil nekom rodjaku ili poznaniku, cak i da je najbolji, sta ja znam sta moze da mu se desi i onda posle da ja se bedacim.... ovako lepo dam u oglase i dodje mi baja tamoiz picke materine, kupi, potpisemo papire i dovidjenja. A bar golfa nije tesko prodati. Razmisljao sam dosta o francuzima i tako to, ali na kraju rekoh ako vec dajem pare, da dam za nesto sto je do jaja. A shvatio sam da je hatebreeder bio u pravu kad je rekao "vozicu se duplo manje, ali cu se voziti sa maksimalnim uzitkom". I jeste tako, skontao sam, kupis polovan dizel, ustedis dosta para, jeftino se vozis, doduse zivis sa tim da ti auto brekce kao traktor na semaforu, ALI onda se desi jedan kvar koji je uvek i po pravilu uzasno skup kod dizelasa, i mi koji prelazimo malu kilometrazu izgubimo mnogo vise nego sto smo ustedeli na potrosnji i gorivu. E sad gledam prvenstveno brnzince, nema tu sta da se kvari, a i ako se kvari nista nije skupo ni blizu kao kod dizelasa, a plin mi ne pada na pamet da ugradjujem. Jednostavno kupim neki auto tipa kao sto je taj Audi A3 1.8 i vozim se duplo manje za iste pare neko sa SDI, ali zato kad ubacis picku u auto, pa stisnes gas, ja uzivam u voznji, a ona momentalno ...... se odusevi
Jellybelly Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Samo jedna stvar, ima benzinac sve te svoje prednosti, ne poricem, ali ovaj tvoj kvar je vezan za transmisiju. To sto je otisao menjac i pre toga set kvacila se moglo desiti i nekom rasnom gti-ju, a ne samo dizelu. Opet stoji da su moderni dizeli zeznuti u pogledu kvarova, jer ako nesto rikne na sistemu za ubrizgavanje (pumpa, dizne) vataj se za glavu, a i skuplji je i redovni servis za dizele nego za benzince.
Mustang Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Uvaljaj ti to bato sa srecom, nece biti los ni onom ko ga kupi, a ti lepo posle uzmes Audi i mirna Backa Uostalom golf je do jaja auto, a sad sto se desio taj peh sa menjacem, pa dobro, sta da se radi, kad to zamenis bar znas da ti je sve ostalo OK .. sa srecom
Josif Visarionovič Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 50 000 devojka sad daje za servis za Audi :shock: Uzece Alfu 147,Audi ce da da caletu
Routasydän Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 @Jellybelly: ma znam da nema veze, ali mi je odmah kroz glavu proslo sta ako sad ode pumpa, dizne, neka druga dizela zajebancija koja kosta perverzija mnogo. Sledeca stvar, benzinci generalno mnogo manje predju nego dizelasi jer niko ne kupuje benzinca da sa njim prelazi milion kilometara, za razliku od dizelasa. Sledeca stvar, radni vek benzinskog motora je mnogo duzi nego kod dizelasa zbog ogromnog pritiska kod dizelasa. Da ne idem dalje, znaci delovi za benzince su i po deset puta jeftiniji. Evo moja sestra vozi dvojku staru 21 godinu, 1.6 benzinac koji posle predjenih ko zna koliko vise kilometara ne trosi ni kap ulja, kompresija do jaja. BEnzinci su jako izdrzljivi i dugovecni. Pa znam da je Golf generalno ok, ali sam trebao da kupim odmah ono sto sam prvenstveno zeleo, a to je bio 1.6 16v benzinac, ali jbg naletelo ovo, meni zinula guzica jer malo trosi, a boja moja omiljena.... mada nije mi zao, evo za dve godine ovo je jedini trosak, a i kad se sredi nekome ce biti ok, neko ce se radovati. A ja idem dalje. Volim Audi A4, ali je jako skup i malo ih ima u ponudi. A3 se vec moze naci u solidnom stanju za ne preterane pare. Videcemo, dobra je i varijanta A3 1.6 16v sa 101ks, sasvim korektan automobil, nije skupa registracija, a sasvim dovoljna snaga.
Jellybelly Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 E da i mislim da je za A3 taj motor 1.6 pametniji od 1.8T. Ovaj drugi je prilicno jak i postoji sansa da su mu vadili dusu, pa je ovaj slabiji pametniji izbor.
Routasydän Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 E da i mislim da je za A3 taj motor 1.6 pametniji od 1.8T. Ovaj drugi je prilicno jak i postoji sansa da su mu vadili dusu, pa je ovaj slabiji pametniji izbor. Da, slazem se. U prvi mah sam se primio na 1.8T, ali mi je isto palo na pamet da se neko izivljavao sa njim, sigurno ga nije penzionerski vozio tako da nije los ni ovaj 1.6 16v, u krajnjoj liniji nema turbinu, koja je jako skupa kada rikne
Jellybelly Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 A i manje trosi, sto je svakako pozitivno.
Routasydän Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Naravno, a i jako je bitno da ima sto manje kvarljivih a skupih delova
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Мотор може бити важан само вама мушкима, ми девојке апсолутно преферирамо дизајн! Сад да ли ауто има 300 или 90 коња, сасвим је небитно. Ово друго је чак пожељније јер потрошња је знатно мања а уштеда већа. АУДИ је АУДИ.
Vlaja Buraz Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Najbitniji je onaj jedan konj za volanom?
Josif Visarionovič Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Мотор може бити важан само вама мушкима, ми девојке апсолутно преферирамо дизајн! Сад да ли ауто има 300 или 90 коња, сасвим је небитно. Ово друго је чак пожељније јер потрошња је знатно мања а уштеда већа. АУДИ је АУДИ. I skroz je zanemarljivo to sto ne znate kako se proverava ulje.I da pocupate creva za dolivanje benzina sa benzinske pumpe. U dobrom autu i majmun je smeker,pitanje kakvi ce se debili zalepiti za njega
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Najbitniji je onaj jedan konj za volanom? У мом случају да. И то не обичан коњ, већ прелепи липицанер.
blondie Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 I skroz je zanemarljivo to sto ne znate kako se proverava ulje. za 20 dolara, taman cu da se zavlacim pod auto, i recikliram ulje, i ne daj Boze sjebem garanciju ovako, otpalis auto bilo gdje na servis (a ima ih na svaku milju po jedan), zamjene ulje (i recikliraju ga), provjere kocnice, daju ti par savjeta ako nesto nije okej ili otkazuje, operu auto, usisaju, pocaste kafom i vid`o te Bog ako jos odes u dealership (zavisi gdje si ga kupio i cija je garancija), daju ti nov auto da se zajebavas, dok ti oni srede sve i fala na paznji. korisno je znati mnogo toga u zivotu, ali mijenjanje ulja pored svih drugih obaveza definitvno nije na listi. i ja za svoj volan ne pustam konje. pobogu ma ni lipicanera.
Mustang Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Da da, i ja bih voleo da imam americka kola sa servisnom mrezom ovde i da ih odrzavam u skladu sa mogucnostima... polako da se zavrsi fax pa da se vidi nesto
blondie Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 sto jes jes, svakome stoji dobro i kUrveta i mustang
Sisus Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Najbitniji je onaj jedan konj za volanom? Sad kad si spomenuo, u mojoj ulici ima mlin i sad mi kao klinci kad je zetva, obavezno gledamo traktore. Dolazi neki covek, parkira neki ogromni traktor i izlazi iz njega. Mi ga pitamo, ciko koliko taj traktor ima konja, a kaze ovaj 101, on 100 i ja jedan sto ga vozim.
Rob Swire Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 (edited) ok, sad ce polovina vas da me napljuje, ali ja sam doziveo revelaciju tek pre nekoliko dana, kucajuci u youtube search "fifth gear"...majko mila... ima neko dvesta hiljada evrica, uz povoljne kamate da mi zajmi, treba mi za ovu bebu EDIT audi r8-ucinite da se pored vas vlasnik karere4s oseca kao idot Edited October 20, 2008 by PeterPetrelli
Josif Visarionovič Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 ok, sad ce polovina vas da me napljuje, ali ja sam doziveo revelaciju tek pre nekoliko dana, kucajuci u youtube search "fifth gear"...majko mila... ima neko dvesta hiljada evrica, uz povoljne kamate da mi zajmi, treba mi za ovu bebu EDIT audi r8-ucinite da se pored vas vlasnik karere4s oseca kao idot Za te pare uzeo bi Ferrari 599 GTB pa bi se svi vlasnici R8,Porsea i ostalih super automobila pored tebe osecali kao idioti
Nazzgul Posted October 20, 2008 Author Report Posted October 20, 2008 (edited) @Jellybelly: ma znam da nema veze, ali mi je odmah kroz glavu proslo sta ako sad ode pumpa, dizne, neka druga dizela zajebancija koja kosta perverzija mnogo. Sledeca stvar, benzinci generalno mnogo manje predju nego dizelasi jer niko ne kupuje benzinca da sa njim prelazi milion kilometara, za razliku od dizelasa. Sledeca stvar, radni vek benzinskog motora je mnogo duzi nego kod dizelasa zbog ogromnog pritiska kod dizelasa. Da ne idem dalje, znaci delovi za benzince su i po deset puta jeftiniji. Evo moja sestra vozi dvojku staru 21 godinu, 1.6 benzinac koji posle predjenih ko zna koliko vise kilometara ne trosi ni kap ulja, kompresija do jaja. BEnzinci su jako izdrzljivi i dugovecni. Pa znam da je Golf generalno ok, ali sam trebao da kupim odmah ono sto sam prvenstveno zeleo, a to je bio 1.6 16v benzinac, ali jbg naletelo ovo, meni zinula guzica jer malo trosi, a boja moja omiljena.... mada nije mi zao, evo za dve godine ovo je jedini trosak, a i kad se sredi nekome ce biti ok, neko ce se radovati. A ja idem dalje. Volim Audi A4, ali je jako skup i malo ih ima u ponudi. A3 se vec moze naci u solidnom stanju za ne preterane pare. Videcemo, dobra je i varijanta A3 1.6 16v sa 101ks, sasvim korektan automobil, nije skupa registracija, a sasvim dovoljna snaga. Brate nesto mi je to malo konja kod "A3 1.6". Realno kod BMW-a 116i, dobijes 140 konja na tu kubikazu i jos sestostepeni menjac. Inace BMW benzinci, opusteno, prelaze po 500 000 km. I ko jos?! Niko!! Mozda samo americke mrcine, koje na 5000cm3 imaju 80KS. Znaci, sta?! BMW! BMW! BMW! Edited October 20, 2008 by Nazzgul
Recommended Posts