Jump to content

Recommended Posts

Guest YaMa again
Posted

Овако нешто се може скарабуџити само у Србији!

Е јесмо вала јадни, и просечан возни парк нам је, иначе, средње жалостан.

Posted (edited)

Nisu skupi ovi avioncici :P :P :P :P

1961 godiste

CESSNA 310

$70,000.00

1976

CESSNA 310

$179,000.00

Lincolnton, NC

1976

CESSNA 172 SKYHAWK

$50,000.00

Stephenville, TX

2000

CESSNA 172 SKYHAWK

$99,000.00

St. Augustine, FL

1974

CESSNA 150

$18,500.00

Edited by Nazzgul
Guest YaMa again
Posted

Хаха чак си и аватар променио, ти враголасти залуђениче!

Врати BMW, то је једном мачо аутомобил за опаке фрајере. :da:

Какви црни авиончићи, ју! :)

Posted (edited)

Ahahahahaha!! Vise ne svrsavam kad vidim BMW. Prosti razlog je sto njegovu moc ne mogu bezbedno da iskoristim na nasim putevima. A nebo je tako neosvojivo, beskonacno i prazno.. Mozes opusteno u svakom trenutku maksimalno da uzivas u brzini i raznim akrobacijama :) :)

Automobil, umem i vec vozim, tako da me to vise ne privlaci.. Na leto upisujem avio obuku!! A kasnije cu da kupim i nekog ljubimca..

Realno.

Jbg, nema nista od letovanja u Spaniji.. Postoji prece od preceg :D

Edited by Nazzgul
Posted

Onaj MBenz nije krsh, samo je prljav malo i sansa je da je vozac neki dziber... :mhihi::ph34r: ako je TD, jos bolje, moze mnogo da prodje! :rockdevil: Za Land Rover konverziju nemam komentar, juser eror... :ph34r:

Nazgule, prodao si se jeftino........ kao neka...... kucka... :P Sa bleka na beemve na aviJone! :ph34r: Pa dje to ima, BA! :) Lex reci mu!! :zeleni:

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
na sajtu Vrelih guma, to jest na forumu, nasao sam jako zanimljivu tabelu, rezzultat istrazivanja jednog clana koji je isao po ovlastenim servisima i zapisivao cene delova za automobile iz "Golf" klase.

cenedelova.jpg

Routsydan Baća, odlićna tabela, baš i meni ovo treba za firmu.zanimljivo.paj kad slućajno naleteh,i zadivi me. :pivopije:

realno izgleda,stim što bik ja smanjio za nekih 5-7% cene narednih servisa.za veliki,ili ti prvi servis,ovo je ok klapanje po ušesima.govorim generalno o svim cenama.

Guest YaMa again
Posted

Разбијач, а који ти ауто возиш?

Чини ми се да си негде споменуо BMW, ал нисам скроз сигурна ... можеш и окачити неку слику кад нађеш за сходно. ;)

Posted (edited)
Nazgule, prodao si se jeftino........ kao neka...... kucka... :P Sa bleka na beemve na aviJone! :ph34r: Pa dje to ima, BA! :) Lex reci mu!! :zeleni:

pustider co'eka,mene brine sta ce da radi kada se zadovolji avionom :D

Edited by PeterPetrelli
Posted

Vidis, nEsam razmisljao o tome... :ph34r: Kaj ce se zboriT, kaj!? :confused:

I ja bih voleo da eventualno budNem kvalifikovan da letim, ali ko zna.... poskupelo gorivo, mozda ako napravimo humanitarnu akciju ili klasicnu pljacku, ko zna... :ph34r: Sve u svemu, mislim da nema loseg MBenza... :zeleni:

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
Разбијач, а који ти ауто возиш?

Чини ми се да си негде споменуо BMW, ал нисам скроз сигурна ... можеш и окачити неку слику кад нађеш за сходно. ;)

Imam BMW 520, 2002.godište, dizelaš.

Moja limuzina, pićetina to vole!

Imam mozda par slika,ali nisam nikad razmišljo negdi da ih kaćim.ako ih nakaćim na svoj facebook,tutnuću ih i ovdekan.

Posted (edited)

Zar letenje moze da smori?!? Ne vereujem!! Bas kao sto ne moze ni voznja automobila!! A brate, blek je smorio za medalju!! Za 3 medalje! :) :) :) :)

Inace sto se tice mogucnosti, sve sto ti treba za letenuje je lekarsko uverenje, 17+ godina i 5-6 hilljada evra za obuku :) :) :) Mislim da je to dostupno vecini, samo sto ljudi ne znaju nista o tome...

Razbijac lepa djuntica!!

Edited by Nazzgul
Posted

Ona tabela je jako zanimjiva, a i razbija par nekih tabua, to jest da je Astra jeftina za odrzavanje (najskuplja je od svih u tabeli), a da su Francuzi skupi za odrzavanje (Megane je najjeftiniji za odrzavanje po tabeli). Za mene je na primer jako dobro to sto je recimo A3 prilicno jeftin za odrzavanje, u odnosu na ostale automobile koji su njegov segment, ali po kvalitetu su klasa ispod.

@Nazzgul: tako je razmisljao i Kanas, sve dok se nie zakucao na 800 metara od moje gajbe :(

Posted (edited)

e bre, nemojte coveku sad da ubijate san, mislim...nego, mene samo brine da se ne izrodi u speed freaka, pa da moraju satlom da ga voze na pos'o da bi bio miran :D

Edited by PeterPetrelli
Posted

Prvi put kad sam video lika sa bradom i calmom na glavi trazio 7 days na arapskom istripovao sam se da je pravi mudzahedin.

Inace zajebani su,tukli se sa srbima prosle zime napumpali ih na keca,pa je moj komsija jednom raspocao glavu flasom i bio u pritvoru.

Posted

Da to je Jatova skola, za profesionalne vozace..

Meni samo treba dozvola pilota, da uzivam u prirodi na nekih 200 metara visine..

@ Routasydan

Reci, da kad polozim, neces hteti sa mnom da se provozas :P :P

Posted

@NazzguL: naravno da hocu, i ima da bacim flasu od koka kole u neke ruralne krajeve pa da nas proglase bogovima!

Inace mislim da u Zemun Polju imas skolu za voznju zmajeva, mnogo je jeftinija, cak i zmaj nije skup, moj ortak je polozio za pilota zmaja i hoce da kupi isti (u Pazovi imas cak i njihov klub) a kazu da je osecaj u voznji fantastican, moracu i ja da probam

Posted

Nas najpoznatiji pilot,inace moj prvi komsija

Božidar Komac (1922) vlasnik dva državna rekorda SFRJ koji ni do danas nisu oboreni. Jedrilicom Košava – prelet Vršac Skoplje (355km) i slobodni prelet do Bitolja (460 km). Nosilac deset državnih i jednog svetskog rekorda[traži se izvor], vlasnik Zlatne "C" značke s tri dijamanta, pobednik jednog svetskog i tri državna prvenstvau vazduhoplovnom jedriličarstvu. Leteo na pedeset tri različita tipa jedrilica. U vazduhu jedrenjem ostvario 1600 sati naleta. Nastavnik letenja, probni pilot, letački inspektor, sa 4500 sati naleta na trideset tipova motornih aviona i tristo svojih pitomaca koje je uputio u tajne jedrenja.

Postigavši sve što se moglo u sportskom jedriličarstvu, Komac se 1959, kao nepobedjeni rekorder, zaposlio kao pilot u privrednoj avijaciji. Tako je dospeo čak do dalekog Tunisa., gde pamti počasni let na venčanju predsednika Habiba Burgibe. Tada je duž staze za maldence posipao lišće od jasmina.

Rutinski let u Tunisu, omeo je iznenadni udar bočnog vetra, koji je bacio avion Božidara Komca pravo na dalekovod visokog napona. Danas je jedini vidljivi znak nesreće, koja je izgledala strahovito, nepokretno desno koleno. Odluka lekarske komisije- kraj letenja... Ipak, 1970. još jednom je jedrio skoro tri sata, u Nemačkoj, na aerodromu "Frechen"...

Vazduhoplovni Savez Jugoslavije ga 1971. postavlja za trenera i kapitena državne jedriličarske reprezentacije SFRJ na 13. Svetskom jedriličarskom prvenstvu održanom u Vršcu 1972.

Danas, 78-godišnji Božidar Komac živi u Vršcu. Nakon prestanka aktivnog letenja, vratio se svojoj prvoj ljubavi – avio modelarstvu. Najviše vremena provodi u svojoj avio radionici za malim strugom, jer kako kaže, njegovo osnovno zanimanje je metalostrugar. Pre par godina izradio je čudesni model jedrilice "Košava 2". Hteo je, kaže, da to bude simbol svetske slave, večno sećanje na jugoslovensku jedrilicu "Košava", svetski rekord i uspomena na Vršac.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

ljudi,pozdravljam vas sve.odoh na sajam kolima sa ovim mojim šefovima,treba sada par sati kenjati i jesti govna sa strankama,i hostese po guzama lupati,hapsiti i tražiti brojeve telefona,a posle i nećeg drugog,opipljivijeg.lep mi dan,a isti želim i vama.

Guest YaMa again
Posted
ljudi,pozdravljam vas sve.odoh na sajam kolima sa ovim mojim šefovima,treba sada par sati kenjati i jesti govna sa strankama,i hostese po guzama lupati,hapsiti i tražiti brojeve telefona,a posle i nećeg drugog,opipljivijeg.lep mi dan,a isti želim i vama.

german-beer.jpg

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
german-beer.jpg

sad bik im ja sviro,kitosisofon...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...