Jump to content

Recommended Posts

Guest YaMa again
Posted

Да њих нема, како би сте ви мушки кували јутарње кафице дамама?

Posted (edited)
@NazzguL: naravno da hocu, i ima da bacim flasu od koka kole u neke ruralne krajeve pa da nas proglase bogovima!

Inace mislim da u Zemun Polju imas skolu za voznju zmajeva, mnogo je jeftinija, cak i zmaj nije skup, moj ortak je polozio za pilota zmaja i hoce da kupi isti (u Pazovi imas cak i njihov klub) a kazu da je osecaj u voznji fantastican, moracu i ja da probam

Lepo je to, ali nije ono sto ja zelim :) :) Sa zmajem ne mozes da zapalis na more, do Leskovca na rostilj, ne mozes da obleces Zlatibor ili bilo koju drugu destinaciju koja te privlaci.

Biti pilot aviona je nesto mnogo naprednije, ne kazem zanimljivije, to je svakako individualno, ali svakako korisnije :) :)

Kao pilot aviona, mozes i da radis kao taxista, a mozes i da vozis novo pecene burzuje.. i to za ne malu kintu!! A pritom uzivas i uzivas!!!

My dream is to fly...

Edited by Nazzgul
Posted

Ko kaze da sa zmajem ne mozes do Zlatibora? Moj ortak je isao, jebiga ti burzuji ne znaju sta ce od sebe pa se tako zajebavaju. Vazdusnom linijom ima bar duplo manje do Zlatibora, tamo isto imaju ti zmaj klubovi, slete, osveze se, popiju kaficu i nazad. Kazu da je vrh zajebancija. Mada prosle godine se jedan kod Zemun Polja upleo u strujne kablove i zavrsio kao peceno prase, samo sto nije imao jabuku u ustima..... jbg niko se nije setio da mu stavi :lol:

Askari je keva :pivopije:

Posted

Brate ja ne znam na sta ti mislis.. Zmajevi su nesto poput padobrana.. Samo sto imas sipku za koju se drzis.. To sluzi samo za spust sa nekog uzvisenja..

Ne mozes sa tim da predjes 200km..

Posted

Gresis decko :D Zmaj ima motor, cak imas da izaberes kakav ces zmaj, sa koliko snage, ne sljaka on kao jedrilica, mada imas i takvih zmajeva. Ovi o kojima ti ja pricam imaju motor. I do jaja su stvar. I mozes da predjes vise od 200km, ali NE SMES da se penjes vise od 200 metara visine jer za svaki let iznad te visine mora da se prijavi kontroli leta

Posted
Gresis decko :D Zmaj ima motor, cak imas da izaberes kakav ces zmaj, sa koliko snage, ne sljaka on kao jedrilica, mada imas i takvih zmajeva. Ovi o kojima ti ja pricam imaju motor. I do jaja su stvar. I mozes da predjes vise od 200km, ali NE SMES da se penjes vise od 200 metara visine jer za svaki let iznad te visine mora da se prijavi kontroli leta

to trazim!!!!

kako se zove "ono" sto ima sediste, za tebe je propeler, a gore je trouglasto krilo? to nije zmaj (?), nego se zove nesto deltaplan (? ne znam, lupetam), a zmaj je valjda ono gde lezis/visis na slicnom trouglastom krilu.. mene zanima kako se zove ova motorna varijante gde se sedi, i ako neko zna neki klub..

Posted

Ja znam par likova koji to voze, mog ortaka je navukao neki oficir pilot sa Bataje, imaju klub u Novoj Pazovi, ima jedan u Zemun Polju, i mislim u Indjiji, aj raspitacu se. E sad ne znam koji je strucni naziv za tu makinu, ali je svi zovu zmaj i kad god sam sa njima pricao na tu temu svi su govorili "zmaj" a ne tamo neki zrakopolov ili zrakomlat.... ali raspitacu se

Posted

Onaj Volvo sto sam ga pomenuo pre neki dan, vozio sam se u njemu danas. V40 1.9D. Ide k'o ladja. Da imam para, definitivno bih vozio Volvo.

Posted (edited)

da imam para vozio bih SAAB. :D

edit: u stvari lazem, ne bih... ne valja to za grad... za grad je neki CRX. ;-)

Edited by imaginos
Posted
Jel SAAB koristi Subaru motore?

Koristio je SAAB njihove motore za model 9-2X. Taj model je cini mi se bio namenjen za americko trziste, ali nije mu isla prodaja pa su prestali da ga proizvode nakon 2 godine. Evo i fotke:

2005-Saab-9-2X-05903081990002.jpg

Cak i lici na Subaru. Mislim da je to jedini SAAB model koji je koristio Subaru motore

Posted

Da zacudjujuce je koliko lice, zadnji kraj posebno, mada u celini lice bash.

A st ose volvoa tice slazem se da je vrh auto i da imam para sigurno bih ga kupio.

Ovako...

Posted

The Twenty Most Influential Businessmen Of All Time (Forbes)

Rank 13th

Sakichi Toyoda was a weaver who, in 1924, invented a loom that would detect an error and automatically cease production, preventing the creation of defective goods.

He later sold the patent on his machine to a British firm for about $150,000.

That money was used to help his son found a start-up, Toyota, which would become the world's second-biggest carmaker. Toyoda's innovation of instilling human judgment on machines, also known as automation or Jidoka, would be adopted to his son's automobile enterprise--and then almost every industrial enterprise--cutting down on waste, improving customer relations, revealing problems and conserving resources.

hmmm ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...