Nazzgul Posted October 23, 2008 Author Report Posted October 23, 2008 (edited) Odlican bmw! :) Ovakvog polovnjaka bih i ja uzeo :) E sad, mislim da je cena malo nabudzena!! Nije ovo dizelas. Mada stvarno, bar na slikama izgleda besprekorno.. Ako je istina da je presao samo 130,000 km - to je onda odlicna masina!!! Mislim to je nista za BMW! Probas ga jbg, na radnoj temperaturi ne bi smeo da izbacuje nikakav dim, nazad!! Uzgred, u Crnoj Gori ovakve benzince mozes naci i za 6-7 somica.. Edited October 23, 2008 by Nazzgul
Mustang Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Da li se mogu preregistrovati? A mozda i da saceka ovaj zakon za koji mesec ???
Nazzgul Posted October 23, 2008 Author Report Posted October 23, 2008 Ne mogu. I ne verujem da ce moci!! A da saceka novi zakon, svakako.. Posle nove godine ce i polovnjacima znatno da padne cena :)
Routasydän Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 naravno da cekamo prolece, pa cemo da vidimo sta i kako, morace cene da se menjaju. Inace jako me nervira situacija na nasim auto placevima. Sve bre reno, pezo, fiat ..... i 99% su dizelasi i to kupljeni od pravnih lica, znas krs i lom. NE moze covek da nadje neki audi ili bmw benzinac koji lici na nesto, a da ga pri tom ne oderu kao konja. Ali videcemo na prolece sta ce biti. Kaze meni matori, ako vec moram da menjam automobil onda je bolje da dodam i malo vise para i kupim bolji od onoga sto sam imao. Tako da sad prvenstveno gledam Audi, BMW i neke kvalitetnije primerke VW-a (naravno benzince)
Mustang Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Pa naravno. Nece ovi sigurno smanjiti cene pre proleca.
Nazzgul Posted October 23, 2008 Author Report Posted October 23, 2008 naravno da cekamo prolece, pa cemo da vidimo sta i kako, morace cene da se menjaju. Inace jako me nervira situacija na nasim auto placevima. Sve bre reno, pezo, fiat ..... i 99% su dizelasi i to kupljeni od pravnih lica, znas krs i lom. NE moze covek da nadje neki audi ili bmw benzinac koji lici na nesto, a da ga pri tom ne oderu kao konja. Ali videcemo na prolece sta ce biti. Kaze meni matori, ako vec moram da menjam automobil onda je bolje da dodam i malo vise para i kupim bolji od onoga sto sam imao. Tako da sad prvenstveno gledam Audi, BMW i neke kvalitetnije primerke VW-a (naravno benzince) Bravo Rout! Popravljas se!! :) :)
Vlaja Buraz Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 http://www.tportal.hr/automobili/autovijes...1006.html?pos=1 Opel najbolji europski proizvođač automobila Prema istraživanju njemačkog automobilskog magazina Auto Bild, Opel je proglašen najboljim europskim proizvođačem automobila. Auto Bild je u istraživanju obuhvatio 22 automobilska branda širom svijeta i na temelju dobivenih rezultata sastavio Izvještaj o kvaliteti. Opel je, kao i 2005. i 2006. godine, dobio najviše bodova u području pouzdanosti, dugoročne kvalitete i zadovoljstva kupaca. Iz Auto Bilda poručuju da su za dolazak na vrh nužna poboljšanja tijekom godina u svim područjima. Izvještaj o kvaliteti provodi se od 2001. godine sa svrhom otkrivanja nedostataka pojedinih automobila. Spomenuti izvještaj umjesto na nove automobile fokusira se na vozila prosječne starosti između tri i sedam godina. Izvještaj o kvaliteti 2008. rangira automobilske brandove na temelju rezultata istraživanja u koje je bilo uključeno 24.000 vlasnika automobila, rezultata TUV reportaža, jamstva koje dolazi uz automobil, pritužbi koje je zaprimio Auto Bild, garažnih testova i dugoročnih testiranja koja je provela redakcija Auto Bilda. Novinari Auto Bilda bili su puni pohvala na račun Opel Astre 1.9 CDTI nakon održanog testiranja i prijeđenih 200.000 kilometara: 'Opel najpouzdaniji brand – titula koju Astra zasluženo nosi.' Nekoliko mjeseci poslije Opel Astra OPC 2.0 Turbo sa 240 KS dobila je najviše ocjene u kategoriji sportskog automobila nakon testa od 100.000 kilometara: 'Nije iskrsnuo ni najmanji problem koji bi naškodio njezinoj reputaciji. Takav uspjeh još nikada nije zabilježen u povijesti dugog testiranja.'
Triad_1 Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Ma ti likovi iz Auto Bild-a samo kenjaju! Propagiraju Nemacku auto industriju (a sto i ne bi; kad i jesu Nemacke novine ) Uopste nisu objektivni. SVaki put kada citam neki uporedni test u auto bildu (ili na njihovom zvanicnom sajtu) uvek nekako Nemacka kola bolje ocene dobijaju. Ne kazem da su Nemacka kola losa, ali oni ga preterase.... Mada, Opel kao i da nije Nemacka marka G(motherfucking)M
Routasydän Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Pa nemacki automobili i JESU najbolji, naravno ako sad ne gledamo neke top varijante gde su zabari najjaci (Ferari, Lamborgini,....) Zar nije srednja klasa dobila ime "Golf klasa" po najboljem u klasi? Zar nije Audi san svakog coveka, a da ne pricamo o BMW? A Mercedes? Francuzi i Italijani imaju samo smece koje posle 5 godina krece da se raspada. Ej bre, odem ja da pogledam neki PUG 307, reko' dobra je to makina, ovorim vrata, sednem, uhvatim ona vrata da zatvorim, a ono osecaj kao da drzim kartom u rukama. Reko' dovoljno, ne zelim ni da gledam dalje. Pa u jebenoj cetvorki vrata imaju sto kila, kao da su blindirana, to je sigurnost, a ne onaj francuski karton. Jebes ti to. Audi, BMW, Mercedes, WV - ZAKON!!!
Mustang Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Pa ipak se pravi tamo po njihovim standardima koji zadovoljavaju svakog, pa i Amere, tako da su ipak I Nemacka kola. Pitaj Engleza ciji je auto mini pa vidi sta ce da ti kaze...
Routasydän Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Mini je u vlasnistvu BMW, a Opel jeste nemacka kompanija, iako je u pod GM, kao sto je i Ford iz Kelna ipak nemacka kompanija i ima nemacki kvalitet, za razliku od USA Forda koji je govno neopevano
Triad_1 Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 (edited) Stoji sve to, ne kazem da su sranje Nemacka kola. Nego me nerviraju ovi likovi iz Auto Bild-a. I ja bih najradije vozio neki BMW ili AUDI, jer su stvarno vrhunski automobili (dizajn kod nemackih kola mi se posebno svidja) ALi ipak je opste poznato da svima njima TOYOTA jebe kevu sto se tice kvaliteta. Ne mogu Nemci da im prismrde E sad, meni se kod Japanaca generalno ne svidja dizajn (osim npr NISSAN GT-R, niceg drugog se ne mogu setiti trenutno). Mini je u vlasnistvu BMW, a Opel jeste nemacka kompanija, iako je u pod GM, kao sto je i Ford iz Kelna ipak nemacka kompanija i ima nemacki kvalitet, za razliku od USA Forda koji je govno neopevano Naravno, znam to. Zato sam i stavio smajli na kraju one recenice gde sam napisao da Opel kao i da nije Nemacki. A sto se evropskog tj. nemackog Forda tice, e oni mi se mnogo svidjaju. USA Ford je tesko govno. Muka mi je kada vidim onaj prosli Focus za americko trziste, cini mi se da mu je oznaka Nesto ZX 3 !? Kako su raskantani ti Focusi, to nije zdravo. ALi zato ovi evropski se jos dobro drze Edited October 23, 2008 by triad1
Routasydän Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Naravno, potrosaci u USA su trazili od Forda da uvozi iz DEu Focuse, a ovi poludeli. Pa u USA i ne postoji Focus II, jos uvek im valjaju ono govno od keca Posle par godina on se sav rasturi, jebote kao da su ga sklapali u Kragujevcu Toyota JESTE uzasno kvalitetan automobil, moja sestra ima Yarisa, ali brate NIKAD ga ne bih kupio pa sve da ima vecnu garanciju na sve delove. DOSADAN automobil! Nit smrdi nit mirise, nikakvog uzitka u voznji..... uzas! Radije cu da pazarim BMW ili Audi pa da popravljam, mada se i oni retko kvare, nego da vozim smrdljivu Toyotu. I tu maksimalno podrzavam Clarksona u pljuvanju Toyote
Triad_1 Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 E da to svi kazu za TOYOTE da su uzasno dosadni za voznju. ALi dobro to im je neka filozofija, prave porodicne automobile....i dobro im ide u tome. CIni mi se da je Toyota prosle godine bila na prvom mestu po prodaji automobila u sveta i time prestigli GM (nisam 100% siguran za ovo). Dobro si rekao to za americki Focus, stvarno kao da su ga sklapali u Kragujevcu :lol:
Mustang Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 (edited) Pa to si u pravu i dobro si to rekao, prestigli su ih bas zbog porodicne klase , posebno priusa, jer ljudi postaju svesni manje potrosnje i ekologije u Americi, pa su ih tako dobili na domacem terenu ne tako domacim oruzjem. E sad tamo idu i scion, jos jedna njihova firma, da li je neko pomenuo LEXUS ? E pa Ameri se kunu u njega isto kao i u mecku i audi, bmw, mozda cak i vise. Tamo se lexus izgovara sa necim vecim od postovanja upravo zbog opravdane reputacije do jaja kvalitetnog a pritom luksuznog automobila. Tojotini suv-ovi i pickupovi za njihovo trziste se ne razlikuju puno od dodge-ovih recimo, a i oni idu ko nezdravi. E sad, nisam pominjao nissan , subaru , suzuki , mitsubishi kao ni hondu ni mazdu, dakle ostale japance koji tamo takodje imaju veliku prodju na trzistu koje je jos uvek najvece automobilsko trziste sveta. Kina preti da ga ugrozi i samo je pitanje vremena. Edited October 24, 2008 by Mustang
Routasydän Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 E ovo oko Toyote i male potrosnje je zabluda. I to velika. Znate li vi da njihov "cuveni" 1.6 vvti trosi preko 10 litara u gradu? A i na otvorenom nije nesto bolji. A pogledajte koliko trose konkurentski automobili sa istim motorom. To je raskrinkao i Clarkson kada je sipao galon benzina u Toyotu i merio kad ce da stane i naravno, trosila je mnogo vise nego sto je navedeno, a pri tom ugodjaj u voznji je nikakav. Iz tacke A u tacku B. E sad Leksus je nesto drugo, to je ipak limuzina. Terenci su im strava, Hiluks je vrh, ali ipak Siegal zna sigurno mnogo vise o tome.... Ali nemojte gledati americko trziste kao neki reper za kvalitet, amerikanci NE TRAZE kvalitet, za razliku od nemaca i britanaca, amerikance zanima samo cena, da ima snagu i to je to, oni su navikli da automobile menjaju kao konfekciju, na svakih par godina. kada neki britanac kaze za neki automobil da je dobar, e onda je stvarno dobar jer oni su picajzle nevidjene
Josif Visarionovič Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 hilux,4runner,land cruiser,sve su to do jaja terenci. mada hilux ima 7 generacija koji se menjao godinama.pa nissan pathfinder,patrol,x-trail...imaju japanci dobre terence,suzuki samuraj,vitara A evo i indijskog terenca,Mahindra
Routasydän Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Evo jos jednom da okacim link za jako dobar forum za automobile, jako mnogo korisnih informacija http://www.vrelegume.rs/forum/index.php
Mustang Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Do jaja ti je ovaj novi forum.... izgleda da su se svi presaltovali tamo odkad si postavio
Mustang Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Jbt neki lik tamo zivi u Americi i cik pogodi koja 2 automobila ima car
Mustang Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 NOvi mustang, mustang iz 2000. , ford f -150 i escape cini mi se ... lik ima sve fordove, a planira da kupi mercury marauder iz 2003.
Dead Man Drinking Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Shit Utility Vehicles www.suvsuck.org
Recommended Posts