Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nasao sam Fiat Coupe,doduse '98 godiste,presao 120 000 u odlicnom stanju je.Koza,klima,250 konja.

5000 evra,za Nivu dobijam 5500,mozda nategnem i na 6000 zbog dodatne opreme...Razmatra se.Motor je inace benzinac sa turbinom.Sve vam je jasno.

Posted

A ko to nema vozi se ovako:

nfsaudir8380kmhcopype1.jpg

Need for Speed: Carbon

Igram tzv. "Quick Race" pa onda vozim sve žive i nežive autiće koji su dostupni, i kad je došao na red na R8 (najjači auto u igri, dostupan samo u tom modu nakon što se završi "Career" mod), vozim ja njega, vozim, po brdima i dolovima, a onda skontam da sam čitavo vrijeme uglavnom u petoj brzini. Istjeram na livadu, potegnem, on na 316 km/h prebaci u šestu. Hmm, a koliko je onda maksimalna, nametnulo se pitanje...

:)

Usput, za njim je sljedeći Porsche Carrera GT, nešto oko 350 km/h sam uspio postići, nisam maksimum izvukao, to ću danas da probam.

Posted (edited)
ili jos bolje da proda shiptarima bubreg i da uziva u nabudzenom golfu 4ci (jebiga samo toliko para moze i da izvuce od te bagre)

hmmmm, pa ne mora siptarima :) :) :)

Edited by Routasydän
Posted
zato

Zašto?

Usput, ima i bržih, zaboravio sam na neka dodatna podešavanja... Rezultat:

nfsporsche453copygn7.jpg

Gore spomenuti Porsche, a istu je brzinu moguće postići i sa Mercedes McClarenom i Murcielagom.

Jeste da ima samo jedna staza gdje je moguće održati tu brzinu više od 3 sekunde, ali je vrhunska zabava, posebno zakucavanje u zgradu na krivini.

Posted

Al najjace mi je sto se kod njih jos uvek proizvodi golf 1 u nekoj varijanti city. Kazu da se svaki proda. Modernizovan je , ima bolje farove a i unutra je enterijer kao kod skode fabije :)

Ekstra, pa ja bih takav auto odma kupio da ima kod nas, znas ti sta je to ... KLASA !!!

Obozavam golf 1.

Posted

Ne bojte se , vezan je :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Ionako sam uvek govorio da je Beograd selo, nazalost jos jedna potvrda moje teorije ccccc...

Posted (edited)

Beograd je teska selendra.....

Fotka je brutalna :) :) :):lol: :lol: :lol: sta sve covek ne moze videti u BG-u

Evo nesto za tebe Mustang:

60458174_92d4bbccd5.jpg

60458180_6878afd707.jpg

60458181_e23f523cef.jpg

Edited by triad1
Posted (edited)

Fukkkkk !!!!!!

Do jaja !!!

Tripovao sam da je challenger malo manji nego sto jeste , oba su do jaja, verovatno bih ipak uzeo mustanga, ali bilo koja odluka izmedju ova dva bi me bolela (da mogu oba, bez razmisljanja bih oba uzeo)

@ Triad 1

:piovopije:

Edit:

Sve mi ovo lici na obracun kod OK korala. Tacno u 12 jedan drugom na crtu...

Pogledajte pazljivo na poslednju fotku!

LADNO IM NA NAPUSTENOJ ZGRADI RADI SAT!!!????!!!!

Edited by Mustang
Posted

:da:

Kad bi posedovali manire bila bi metropola, ovako je ........ NE znam, grand parada, svinjac, uglavnom se pravi kulturni sadrzaji bacaju u zapecak naustrb kica i sunda, odvratno.....

A seljaci u roze majicama... pa povraca mi se od njih... i onih sto pisu w mesto v i ostalih sranja.............

Posted

Znam je iz vidjenja samo,inace nemam pojma ko je.A i nije nesto :)

Gledaj ono rozom kako su se ukrstile oci,kao da ga je ovan maznuo...Inace,evo nekih zanimljivosti

Poslednjih dana aktivno se špekulisalo o mogućnosti da će Panasonic Toyota Racing napustiti Formulu 1. Ferrari je juče, takođe, objavio šokatnu vest o mogućem povlačenju iz Formule 1, ukoliko Svetska Auto Federacija (FIA) nastavi da realizuje svoju ideju o standardizovanim motorima. Isto mišljenje deli i BMW Sauber...

"Ferrari izražava duboku zabrinutost u pogledu planova o standardizaciji motora. To bi umanjilo smisao sporta u kojem se Ferrari takmiči od 1950. godine, a smisao se temelji na takmičenju i tehnološkom razvoju. Upravni odbor je izrazio nameru da, ukoliko ti ključni elementi budu umanjeni, sa svojim partnerima preispita smisao daljeg učešća u ovom sportu." - stoji u saopštenju Ferrarija, objavljenom posle sastanka upravnog odbora.

Podsetimo, plan FIA-e je da standadizovane motore uvede u sezonama 2010, 2011 i 2012. godine. Ali, nisu samo Toyota i Ferrari nezadovoljni. Isto mišljenje deli i BMW. "Standardan motor za BMW nije zanimljiv. Dok smo u Formuli 1, u našem bolidu biće motor BMW." - jasan je Dr. Mario Theissen, šef BMW Motorsporta.

Biće zanimljivo videti raplet ove najnovije krize u Formiuli 1.

Pošto proizvodnja nadmašuje potražnju, "Mercedesove" fabrike neće raditi mesec dana.

Čak i renomirani proizvođači automobila, čiji se proizvodi traže i u najtežim vremenima, ove godine imaju problema, a među njima je i Daimler (Mercedes, Maybach, Smart).

Prodaja slabi, parkinzi-skladišta se pune, a svetskoj ekonomskoj krizi se ne nazire kraj.

Stoga su u „Dajmleru“ odlučili da na mesec dana u potpunosti prekinu proizvodnju putničkih automobila – od 11. decembra do 12. januara sledeće godine. Fantastičan novogodišnji odmor za radnike, koji ipak nemaju mnogo razloga za slavlje zbog izgubljenih dnevnica.

Inače, Daimler planira da proda i preostalih 19.9% akcija „Krajslera“ koje su ostale u njegovom vlasništvu, mada se neće naročito usrećiti dobijenom sumom novca ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...