Josif Visarionovič Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Nasao sam Fiat Coupe,doduse '98 godiste,presao 120 000 u odlicnom stanju je.Koza,klima,250 konja. 5000 evra,za Nivu dobijam 5500,mozda nategnem i na 6000 zbog dodatne opreme...Razmatra se.Motor je inace benzinac sa turbinom.Sve vam je jasno.
Vlaja Buraz Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 A ko to nema vozi se ovako: Need for Speed: Carbon Igram tzv. "Quick Race" pa onda vozim sve žive i nežive autiće koji su dostupni, i kad je došao na red na R8 (najjači auto u igri, dostupan samo u tom modu nakon što se završi "Career" mod), vozim ja njega, vozim, po brdima i dolovima, a onda skontam da sam čitavo vrijeme uglavnom u petoj brzini. Istjeram na livadu, potegnem, on na 316 km/h prebaci u šestu. Hmm, a koliko je onda maksimalna, nametnulo se pitanje... Usput, za njim je sljedeći Porsche Carrera GT, nešto oko 350 km/h sam uspio postići, nisam maksimum izvukao, to ću danas da probam.
Rob Swire Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 zato obrises to EA djubre i instaliras test drive unlimited i jebeno uzivas..
Теша Тешановић Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 zato obrises to EA djubre i instaliras test drive unlimited i jebeno uzivas.. ili jos bolje da proda shiptarima bubreg i da uziva u nabudzenom golfu 4ci (jebiga samo toliko para moze i da izvuce od te bagre)
Josif Visarionovič Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Onda bubreg prodaj nemcima i vozi bmw 760 LI
Routasydän Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) ili jos bolje da proda shiptarima bubreg i da uziva u nabudzenom golfu 4ci (jebiga samo toliko para moze i da izvuce od te bagre) hmmmm, pa ne mora siptarima :) Edited October 26, 2008 by Routasydän
Vlaja Buraz Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 zato Zašto? *** Usput, ima i bržih, zaboravio sam na neka dodatna podešavanja... Rezultat: Gore spomenuti Porsche, a istu je brzinu moguće postići i sa Mercedes McClarenom i Murcielagom. Jeste da ima samo jedna staza gdje je moguće održati tu brzinu više od 3 sekunde, ali je vrhunska zabava, posebno zakucavanje u zgradu na krivini.
Routasydän Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Nema veceg greha nego dati ovakav automobil nekom retardiranom panduru saobracajcu
Josif Visarionovič Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ne moze to bilo ko da vozi.Samo nekoliko njih,i moras da prodjes specijalne testove.
Triad_1 Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 kad smo vec kod toga: Nije cak ni obican Porsche, nego Techart
Routasydän Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 (edited) Inace BMW rastura konkurenciju, sad ce od njih da kupuju motore http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yy...p;nav_id=325521 Ko je crnji od nas - CRNCI (al smo im uvalili) http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yy...p;nav_id=325502 hahahahahaha Edited October 27, 2008 by Routasydän
Triad_1 Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Ko je crnji od nas - CRNCI (al smo im uvalili) http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yy...p;nav_id=325502 hahahahahaha Svi ih karaju, pa cak i mi. Ali dobro, njima su i to strava automobili
Mustang Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Al najjace mi je sto se kod njih jos uvek proizvodi golf 1 u nekoj varijanti city. Kazu da se svaki proda. Modernizovan je , ima bolje farove a i unutra je enterijer kao kod skode fabije Ekstra, pa ja bih takav auto odma kupio da ima kod nas, znas ti sta je to ... KLASA !!! Obozavam golf 1.
Josif Visarionovič Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) Istina,u Juznoafrickoj republici se Golf 1 jos uvek proizvodi Edited October 28, 2008 by Josif Visarionovič
Mustang Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Ne bojte se , vezan je :):):):):):):):) Ionako sam uvek govorio da je Beograd selo, nazalost jos jedna potvrda moje teorije ccccc...
Triad_1 Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) Beograd je teska selendra..... Fotka je brutalna :) :lol: sta sve covek ne moze videti u BG-u Evo nesto za tebe Mustang: Edited October 28, 2008 by triad1
Mustang Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) Fukkkkk !!!!!! Do jaja !!! Tripovao sam da je challenger malo manji nego sto jeste , oba su do jaja, verovatno bih ipak uzeo mustanga, ali bilo koja odluka izmedju ova dva bi me bolela (da mogu oba, bez razmisljanja bih oba uzeo) @ Triad 1 :piovopije: Edit: Sve mi ovo lici na obracun kod OK korala. Tacno u 12 jedan drugom na crtu... Pogledajte pazljivo na poslednju fotku! LADNO IM NA NAPUSTENOJ ZGRADI RADI SAT!!!????!!!! Edited October 28, 2008 by Mustang
Josif Visarionovič Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Beograd je betonirana dzungla,ljudi su tamo mahom divljaci.
Routasydän Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Beograd je betonirana dzungla,ljudi su tamo mahom divljaci. apsolutno se slazem
Mustang Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Kad bi posedovali manire bila bi metropola, ovako je ........ NE znam, grand parada, svinjac, uglavnom se pravi kulturni sadrzaji bacaju u zapecak naustrb kica i sunda, odvratno..... A seljaci u roze majicama... pa povraca mi se od njih... i onih sto pisu w mesto v i ostalih sranja.............
Josif Visarionovič Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Kazes roze Sa neke zurke u subotu
Rob Swire Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 lepo ti stoji a ko je mache skroz levo?
Josif Visarionovič Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Znam je iz vidjenja samo,inace nemam pojma ko je.A i nije nesto Gledaj ono rozom kako su se ukrstile oci,kao da ga je ovan maznuo...Inace,evo nekih zanimljivosti Poslednjih dana aktivno se špekulisalo o mogućnosti da će Panasonic Toyota Racing napustiti Formulu 1. Ferrari je juče, takođe, objavio šokatnu vest o mogućem povlačenju iz Formule 1, ukoliko Svetska Auto Federacija (FIA) nastavi da realizuje svoju ideju o standardizovanim motorima. Isto mišljenje deli i BMW Sauber... "Ferrari izražava duboku zabrinutost u pogledu planova o standardizaciji motora. To bi umanjilo smisao sporta u kojem se Ferrari takmiči od 1950. godine, a smisao se temelji na takmičenju i tehnološkom razvoju. Upravni odbor je izrazio nameru da, ukoliko ti ključni elementi budu umanjeni, sa svojim partnerima preispita smisao daljeg učešća u ovom sportu." - stoji u saopštenju Ferrarija, objavljenom posle sastanka upravnog odbora. Podsetimo, plan FIA-e je da standadizovane motore uvede u sezonama 2010, 2011 i 2012. godine. Ali, nisu samo Toyota i Ferrari nezadovoljni. Isto mišljenje deli i BMW. "Standardan motor za BMW nije zanimljiv. Dok smo u Formuli 1, u našem bolidu biće motor BMW." - jasan je Dr. Mario Theissen, šef BMW Motorsporta. Biće zanimljivo videti raplet ove najnovije krize u Formiuli 1. Pošto proizvodnja nadmašuje potražnju, "Mercedesove" fabrike neće raditi mesec dana. Čak i renomirani proizvođači automobila, čiji se proizvodi traže i u najtežim vremenima, ove godine imaju problema, a među njima je i Daimler (Mercedes, Maybach, Smart). Prodaja slabi, parkinzi-skladišta se pune, a svetskoj ekonomskoj krizi se ne nazire kraj. Stoga su u „Dajmleru“ odlučili da na mesec dana u potpunosti prekinu proizvodnju putničkih automobila – od 11. decembra do 12. januara sledeće godine. Fantastičan novogodišnji odmor za radnike, koji ipak nemaju mnogo razloga za slavlje zbog izgubljenih dnevnica. Inače, Daimler planira da proda i preostalih 19.9% akcija „Krajslera“ koje su ostale u njegovom vlasništvu, mada se neće naročito usrećiti dobijenom sumom novca ...
Routasydän Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 ipak moram priznati da je kralj u klasi http://www.blic.co.yu/dodatak.php?id=62825
Recommended Posts