Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobra je iz svih ugluva ;)

A ovog majstora sto ga bekan naguzio necu da komentarisem... Sam se prokomentarisao roze majcom a i statement-om face :) :) :)

Posted
kad smo vec kod toga:

porsche_police_car.jpg

Nije cak ni obican Porsche, nego Techart

ima logike.. moras biti brz :D

sta nasi voze tamo? jos se ponegdje vidjao stojadin..

u mom selu policija vozi dodge, objektivno i subjektivno, kad ih vidis na ulici, nimalo prijatan osjecaj :) a kamoli kad im se popale rotaciona svjetla.....

Dodge_Charger_Police-L.jpg

Posted

Video sam maricu novi ford tranzit i golf 5 patrolna kola.. Ranije sam vidjao i BMW 5 e39 i vektru stariju kao undercover ... Doduse ima grb policije na vratima, nista vise :)

Posted (edited)

Mustang ne verujem da se lozis na jedinice.. To je dosta nestabilan automobil, plese u krivinama..

Inace, danas napokon menjam zadnje silent blokove.. 4800din delovi i zamena.

To je najjeftinije sto sam mogao da prodjem..

Edited by Nazzgul
Posted

Ja konacno sinoc pokupio djuntu od majstora. Koncna cifra je 620 eur. Ali kao sad je sredio, ali ne moze da garantuje da ce da radi sto godina dobro, preporucio mi je da prodam na prolece i kupim neki TDI

Posted

Brate dizelasa samo novog!! :) :) Mada jebi ga sve je to relativno.. Ko dobije na mostu izgubi na cupriji i obrnuto.. Prosto nema pametnog saveta za polovni automobil. Realno! :) :)

Ja palim po djuntu, sad su me zvali :) :) LOL*

Posted (edited)

E da nisam te pitao, je l` ti majstor radio nesto na menjacu ili te je samo korpa i lamela izasla 620e?

Koja milina sad kad vozim preko rupa, nista se ne cuje!! Lol!! :) :) :)

Nego da li znate ko bi mogao da mi pogleda grejanje u kabini?! Uopste mi ne radi..

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

Ma kakva bre lepa kolica, jos metalik boje, more rusi ne orite drumova:

Ovo bih voleo da imam u dvoristu, makar da stoji, pa i ponekad da izorem neciji travnjak :zuba:

Da ti se nije zagusio onaj "hladnjak" ( grejac u kabini )? Ima neko sranje za ciscenje tih sranja ( :D ) pa probaj da sipas. Ako si ekstra strpljiv, srafciger u ruke pa razvaljuj.

Edited by Tweak
Posted
E da nisam te pitao, je l` ti majstor radio nesto na menjacu ili te je samo korpa i lamela izasla 620e?

Korpa i lamela su oko 150 eur, a meni je riknulo kuciste manjeca, kaze majstor da je nekom pr eneke bila iskocila poluosovina, ili kardan, jebem li ga kako se to zove, iskocio osigurac, ona ispala i odvalila kuciste menjaca i jos neke zajebancije. Zamenjeno mi je to kuciste, izvareno sta treba, zamenjeni dihtunzi i semerinzi, nova korpa i lamela i sve to sa rukama 620 eur.

Kaze lik kao jeste to sve sad uradjeno odlicno, ali prodaj ga na prolece. I ja ga pitam sta preporucuje, reko' ja bih radije benzinca bas zbog manjeg rizika da mi se ovo desi, manje kvarljivih delova. I sad covek razmislja i kaze mi. Svi noviji automobili su smece, pravljeni da budu skupi za odrzavanje, da se kvare posle 5-6 godina, nije to kao nekad kupis goilfa 2 oa ga vozis 20 godina bez problema (bukvalno tako je rekao). E sad kaze covek, moze ti se desiti da kupis benzinca, pa da ti crkava i bude gori od dizelasa. I kod savremenih benzinaca ima gomila senzora, jebacina i sranja. Sve je to ista lutrija. Kaze moze ti se glatko desiti da kupis benzinca od koga ce te glava boleti, a da naletis na dizela koji je super. U stvari, kaze covek, najpametnije je izabrati automobil koji je u sto je moguce boljem stanju, pa sve jedno da li je benzin ili dizel. Kaze on prvo juri TDI, ali ako naletis i na VW benzinca, slobodno pazari. I ponudio mi je pomoc kod kupovine, da doteram kod njega da on pogleda auto pre nego sto kupim. To mi jako mnogo znaci.

Sad mi samo preostaje da skupim sto je moguce vise para do proleca i pazarim neku lepu masinu

Posted
Korpa i lamela su oko 150 eur, a meni je riknulo kuciste manjeca, kaze majstor da je nekom pr eneke bila iskocila poluosovina, ili kardan, jebem li ga kako se to zove, iskocio osigurac, ona ispala i odvalila kuciste menjaca i jos neke zajebancije. Zamenjeno mi je to kuciste, izvareno sta treba, zamenjeni dihtunzi i semerinzi, nova korpa i lamela i sve to sa rukama 620 eur.

Kaze lik kao jeste to sve sad uradjeno odlicno, ali prodaj ga na prolece. I ja ga pitam sta preporucuje, reko' ja bih radije benzinca bas zbog manjeg rizika da mi se ovo desi, manje kvarljivih delova. I sad covek razmislja i kaze mi. Svi noviji automobili su smece, pravljeni da budu skupi za odrzavanje, da se kvare posle 5-6 godina, nije to kao nekad kupis goilfa 2 oa ga vozis 20 godina bez problema (bukvalno tako je rekao). E sad kaze covek, moze ti se desiti da kupis benzinca, pa da ti crkava i bude gori od dizelasa. I kod savremenih benzinaca ima gomila senzora, jebacina i sranja. Sve je to ista lutrija. Kaze moze ti se glatko desiti da kupis benzinca od koga ce te glava boleti, a da naletis na dizela koji je super. U stvari, kaze covek, najpametnije je izabrati automobil koji je u sto je moguce boljem stanju, pa sve jedno da li je benzin ili dizel. Kaze on prvo juri TDI, ali ako naletis i na VW benzinca, slobodno pazari. I ponudio mi je pomoc kod kupovine, da doteram kod njega da on pogleda auto pre nego sto kupim. To mi jako mnogo znaci.

Sad mi samo preostaje da skupim sto je moguce vise para do proleca i pazarim neku lepu masinu

Mom matorom je majstor za kadeta dizela rekao da ce ga duze voziti, nego da kupi neki mladji dizel. Kaze da je motor odlican.

Posted (edited)

Brate izmeris kompresiju motora. To moze da ti uradi svaki majstor.. :) :) :)

Ali da li mozes da budes siguran za sve ostalo?!

Evo recimo sta su meni na dvivcini podvalili, i ni danas to nisam resio.. Znaci kada padaju jake kise uvek mi udje voda u kabinu.. Okvasi mi dole tepihe. I nema trika da izvalim odakle se tu naliva..

Polovnjak je velika lutrija!!

A kad razmislim u kojim budzacima, na dorcolu, parkiram automobil, kada idem na posao, stvarno mi se ni ne menja isti..

Za grad, nista bolje od dvicine, a uzeo bih mozda neku besnu bembaru za putovanja :) :)

Edited by Nazzgul
Posted

Ja sam cuo da je krajsler 300 c zajeban za odrzavanje u v8 5.7 verziji hemi motora bas zbog cinjenice da je onaj varijabilni mod rada motora kada se od mogucih 8 ukljucuju 4 cilindra ispod 3000 obrtaja. Kaze da pukne nesto u motoru sto kosta oko 1000 evra i to na autu 2008 godiste. To se desava zbog stalnog rezima toplo / hladno kad se motor gasi i secka. Takodje ovaj auto preporucuju za duza putovanja. Ipak je to za Ameriku auto a ne za ovu zemlju.

Zao mi je sto to kazem jer je supergotivan, al je tako i nikako drugacije... Rekao mi covek iz NASCAR servica na smederevskom putu.

Posted
Brate izmeris kompresiju motora. To moze da ti uradi svaki majstor.. :) :) :)

Ali da li mozes da budes siguran za sve ostalo?!

Evo recimo sta su meni na dvivcini podvalili, i ni danas to nisam resio.. Znaci kada padaju jake kise uvek mi udje voda u kabinu.. Okvasi mi dole tepihe. I nema trika da izvalim odakle se tu naliva..

Polovnjak je velika lutrija!!

A kad razmislim u kojim budzacima, na dorcolu, parkiram automobil, kada idem na posao, stvarno mi se ni ne menja isti..

Za grad, nista bolje od dvicine, a uzeo bih mozda neku besnu bembaru za putovanja :) :)

Ma da bre covece, ako nemas garazu bolje je i ne kupovati neki dobar automobil. Ja gledam automobile po parkinzima, to sve izudarano,polomljeni retrovizori, styrasno. Kod mene u Zemunu kod toplane pada stalno garez koja je kao neka kiselina, sjebava boju. A da ne pricam o lopovima. Mojoj sestri su obili dvicu u sred dana ispred Idee da bi joj maznuli CD plejer koji sam joj dao. Uzas, Beograd je jedna velika dzungla i divljina! A samo da ja uhvatim baju kako mi obija auto, cupa CD plejer, kicmu bi mu iscupao i onda mu se popisao u rupu na ledjima!

Motor nije problem, ali je problem sve ostalo. A svi delovi su danas jako skupi, moras na sve da obracas paznju

Posted (edited)

Ja bih da kupim SMART!! To je za posao dusu dalo. Mozes da ga parkiras gde oces.. Vidis nisam ni sanjao da cu razmisljati o njemu..

Smart-Car-786675.jpg

Ne verujem!

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

Hehhehehe! A ova Toyota jos bolja!!

toyota-iq1.jpg

Prelepa je!!!

Ne, kada razmislim, dvosed je stvarno strava. Ne bih morao nikoga da vozim :) :) LOL****

Edited by Nazzgul
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...