Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Brate ja sam visok 2 metra i mislim da bih opusteno mogao da sednem u Smart. Nego ne ide Smart ili Toyota IQ, ako kuci na prarkingu ili garazi nemas jos barem BMW e60 525d :) :)

Edited by Nazzgul
Posted

Sta ces da radis u smartu ( ili onoj tojotici ) ako te neki iole tezi auto ocese ( ili zaspi covek pa te na semaforu zakuca odnazad )? Izgleda mi kao veci grob od mini morisa, samo se slupas i iscukaju lim oko tebe, da ne kupuju kovceg dzaba. Ne bi smeo ja u tome da se vozim, narocito ne kroz beograd :D

Posted

Tako je, ja volim velike i jake, cvrste automobile sa jakiom sasijom i stubovima, sa milion airbagova. A stvarno zamisli u tom Smartu te zakuca neko .... uzas :(

Posted (edited)

Nije bitno da je ogroman, mene plasi onih otprilike manje od 50 cm od sedista do zadnjeg stakla ( i "kraja" auta ).

Zamisli da te opizdi volga s nekih 50 kmh :D

Edited by Tweak
Posted

Auuuuuuuu! Zamisli...

Ides Bulevarom Mihajla Pupina i pregazi te autobus broj 17, na pesackom prelazu.. A ti nisi poneo vadusne jastuke i zastitnu opremu..

Uopste ne zelim da razmisljam o tome.

Posted (edited)

Mene je dok sam vozio golf 2, pozadi zakucala neka zena sa jettom sa oko 50km/h punim gasom bez kocenja. Bacila me je u itu traku inace bi me pokupili iz suprotnog smera. Od siline udara CD plejer mi je zavrsio na zadnjem sedistu a daska na prednjem. Morao sam da secem 1/3 automobila, ali meni nije bilo nista, malo iztegnut vrat, bolovi, ali ja sam imao vezan pojas pa me je to spasilo, inace cak je i Golf 2 izuzetno jak automobil, sta onda reci za cetvrtu, petu ili sestu evoluciju?! Zato mi se svidja VW Bora, ista kao Golf, samo ima veliki gepek pozadi i kad te neko udari nema sanse da te toliko sjebe. A jos ako je neki manji auto pita punto, yugo, polo .... mozda mi samo ostruze farbu sa branika :D Da ne pricam sad o Passatu ili Audi A4

@ Nazzgul linija 17 NE IDE bulevarom M. Pupina :lol: :lol: :lol:

znaci NEMOGUCE JE da te tamo opali 17 dok prelazis ulicu :lol:

Edited by Routasydän
Posted
@ Nazzgul linija 17 NE IDE bulevarom M. Pupina :lol: :lol: :lol:

znaci NEMOGUCE JE da te tamo opali 17 dok prelazis ulicu :lol:

A najbolje da ne ide!! Kako se zove bulevar pored starog merkatora!?! :) :) :)

Posted
A najbolje da ne ide!! Kako se zove bulevar pored starog merkatora!?! :) :) :)

Pa dobro taj mali deo :P

I ljudi, velicina jeste bitna, samo onaj koji ima mali (automobil - dodati po zelji) kaze da velicina nije bitna :lol:

Posted

Sve zavisi za sta koristis automobil!! Za dugacka putovanja su veliki automobili mnogo udobniji i bezbedniji, ali za grad stvarno ne vidim potrebu za automobilom vecim od Smarta. Mislim, kada idem u centar na posao i naravno kada se vracam, sta moze da mi se desi dok 10km prelazim za sat vremena, vozeci, prvom brzinom?!?!?!? Za nocnu voznju vec i moze taj veliki automobil.. Malo sminkerisanje ovo-ono, a i vozi se malo ludje :)

Smart je do jaja, samo je mnogo skup.. Sad ce bre C4 da padne skoro na njegovu cenu..

Voleo bih ja svasta da imam.. Hehehhe!!

Guest YaMa again
Posted
Golf 2 je jaci od bilo kog golfa,da se ne lazemo.bezbedniji nije ali ima jacu sasiju.

Непребазиђена лимарија! Тако чврсти аути се више не праве. Једино му је мана што је ружан до бола!

Мој стриц рођени га је купио још '86 године и још увек га вози.

Posted (edited)

Moj je `87 godiste, a ko zna ko ga je sve vozio, udarao i drndao :) :) :)

I da.. naravno da nisu ruzni.. Pogotovo ne novija serija bez leptira i sa dubokim branicima :) :)

Edited by Nazzgul
Posted

Pa stvarno ako zivis u centru grada, radis u centru grada, onda ti veliki automobil samo smeta, aq iskreno ja bih u tom slucaju isao busom, taksijem ili peske.

Dvojka je bila do jaja, godine su je pojele, sad je cetvorka vladar sto se tice lepote bar :D

Posted

Brate, bolje i peske nego basom. Na prosli posao sam isao busom/trandzom - nagledao sam se svega i svacega. Izbegavam GSP kad su spice..

Mislis novi A3?! :) :) :)

Posted (edited)
A sta da radimo mi veliki momci? Kako da se ja uvucem unutra sa svojih 193cm? jebes ti to ;)

A zamisli da jos moras da odradjujes na zadnjem sedistu..... :ph34r:

Edit: Kakvo je stanje puteva sad po Srbiji..? Jel se popravlja ista, znam da po mom kraju ima i dalje kratera po 30-40 cm dubokih, bre... :ph34r: Odose amortizeri i ostale stvari... :)

Edited by Ivan_Creed
Posted

To ti je pJesma Bjelog Dugmeta, a Srđan Moby Dick je samo obradio.

E sad da li je i Anu Stanić svojevremeno obradio ''na zadnjem sedištu'' diskutabilno je pitanjce ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...