vudun Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Uuuu, ako se to obistini ... bilo bi zaista veliko poniženje za Mercedes.
Triad_1 Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Mislim da su pregovori oko toga vec krenuli. Voleo bih da BMW pravi motore Mercedesu, da im pokazu ko je tata!
Routasydän Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 vidi ovu krasotu http://www.b92.net/automobili/vesti.php?nav_id=326469
Mustang Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Dobro, nije isti segment, mislio sam u tom segmentu , svakako nema. Lambo je kralj na svoj nacin - i to perverzan !!! Do jaja autic, kolko konja ce imati, oko 800?
Josif Visarionovič Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Jes' 650 konja,0-100 3.6 sekundi,maks brzina 340 km/h. Kako bi ovoj jebao mater
Mustang Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Debilka... vidi se da ne moze tu da se ugura auto a ona pokusava li pokusava.... strasno :)
Routasydän Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Da meni ovako izudara mog Bukefala, to bi joj bilo poslednje sto je u zivotu uradila, prokleta droljetina mame joj ga spalim!
Nazzgul Posted November 8, 2008 Author Report Posted November 8, 2008 (edited) To je bilo sa Alfom 166.. :) Edited November 8, 2008 by Nazzgul
Mustang Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Uzas, pojma nema, jos se dere na prolaznike, debil od zene, da ne koristim neku tezu rec... Sta je to bukefal ? Lici na naziv za konja ili nesto slicno...
Nazzgul Posted November 8, 2008 Author Report Posted November 8, 2008 (edited) Ovo bih ja posedovao: Kako je prelep! Ne verujem. Bio bih pravi dasa sa istim... Edited November 8, 2008 by Nazzgul
Mustang Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lincoln continental coupe 1969 !!!!!!!!!!!!!! B O L E S T !!! I posle neko nek kaze sta oce , al vidi se da Ameri imaju najbolja kola!!!
Routasydän Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Uzas, pojma nema, jos se dere na prolaznike, debil od zene, da ne koristim neku tezu rec... Sta je to bukefal ? Lici na naziv za konja ili nesto slicno... Bukefal je bio konj Aleksandra Velikog, pa po uzoru na njega ja sad tako zovem moju djuntu @Nazgul: u takvoj djunti i mi visoki mozemo bez problema da karamo E ovo morate da vidite, Jeremy se sprda na racun kamiondzija u Britaniji kako ubijaju kurve. Zbog ovoga BBC dobio 500 tuzbi, ladno je u prenosu uzivo ludak ovo spikao http://www.youtube.com/watch?v=zTOi8hNk5aA
Mustang Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Jeremmy CAR !!! :) Jebo sve Lincoln je pojam (posle fordovog znate vi kojeg bukefala)...
Nazzgul Posted November 8, 2008 Author Report Posted November 8, 2008 (edited) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lincoln continental coupe 1969 !!!!!!!!!!!!!! B O L E S T !!! I posle neko nek kaze sta oce , al vidi se da Ameri imaju najbolja kola!!! Ljudi imaju ukusa, realno!! Ovo je perverzija!! I to bi ga odvezo kod onoh likova sa Discovery-ja da mi ga srede ko bocu :) Da ga 10 godina vozim bez, ikakvih kvarova :) @ Rout ..i to u gepeku :) Edited November 8, 2008 by Nazzgul
Sisus Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Bukefal je bio konj Aleksandra Velikog, pa po uzoru na njega ja sad tako zovem moju djuntu Jel se i tvoja djunta boji svoje senke?
Triad_1 Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 (edited) Jes' dobar ovaj Lincoln. Ma, citav harem moze da stane u onim kolima Jeremy je kralj :lol: kakav lik Evo jos nesto za Mustanga, novi F150: Edited November 8, 2008 by triad1
Mustang Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Pogledaj koliko VOLVO smesno izgleda pored toga, pa to je cudo jedno.. Neverovatan je !
Routasydän Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Jel se i tvoja djunta boji svoje senke? Naravno, zato se i trudi da bude brzi od svoje senke, da joj pobegne
Triad_1 Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 To je bilo sa Alfom 166.. :) Sad tek videh da si odgovorio... Al' smo omasili Mustang & myself
Mustang Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Znas kako .. Prvo , do jaja je f-150, ali mislim da je to pre tema za Josifa.. Mislim da je dosta strucan po tom pitanju. Meni se ekstra svidza.. Bolji ti je onaj prvi... ovaj drugi pokusava da lici na chargera , ali mu i ne ide bash
Recommended Posts