Nazzgul Posted November 15, 2008 Author Report Posted November 15, 2008 Vidis da covek nema vremena za forum, kad ima BMW :) :) Ja zamenio termostat, danas, ali mi opet ne radi grejanje, treba da se proveri mali hladnjak u kabini.. Jbg,..
Mustang Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Jbt kao da su u ovoj zemlji uvek osudjen da 1000 puta zbog jedne popravke ides majstoru iznova and iznova again....
Routasydän Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Ja sam danas prvi put testirao djuntu na duzi put posle popravke i mogu reci da sad ide kao metak. Uh al sam ga przio, na auto putu nisam spustao ispod 150, samo blicam seljacima koji idu jedva stotku i vozi misko. Inace u bedaku sam jer cellu platu moram da stekujem, cuvam pare, a tako bih trosio i kupovao razne zajebancije, ali morqam da skupim pare do leta za novu djuntu ..... jbg
Routasydän Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 U al imate dobre puteve u Vrscu salim se
Mustang Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Ekstra.. .Kako si tu uspeo da prodjes svaka cast !!! Mora da je offroading super disciplina, samo naravno nedovoljno zastupljena kod nas ... (ne racunajuci traktore)
Nazzgul Posted November 15, 2008 Author Report Posted November 15, 2008 Brate, kako ti nije zao djunte, da je ovako zaprljas?! :) :) Ne znam..
Routasydän Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Meni kad se muva pokenja na djuntu ja popizdim pa jurim tu muvu da se ja pokenjam na nju
vudun Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 passat CC gold coast edition BABAROGA!
Nazzgul Posted November 16, 2008 Author Report Posted November 16, 2008 A sta bi bilo da si isao sa sva 4 tocka kroz blato-vodu?!
Triad_1 Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 (edited) Ovaj Passat CC odlicno izgleda. Vidjao sam i standardne verzije na ulici koje takodje kidaju. Meni je dosta lepsi od Mercedes CLS-a npr. ALi od VW-a sto me je najvise odusevilo od noviteta je Scirocco. Video sam ga na ulici pre par dana, mnogo dobro izgleda. @Josif Svaka cast Evo malo i Ferrari 599 tj kako ga vide ovi iz Project Kahn-a : Edited November 16, 2008 by triad1
Josif Visarionovič Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ekstra.. .Kako si tu uspeo da prodjes svaka cast !!! Mora da je offroading super disciplina, samo naravno nedovoljno zastupljena kod nas ... (ne racunajuci traktore) Gresis,offroad timovi u Srbiji su prilicno aktivni.Najmanje jednom mesecno se organizuje neki karavan po planincinama. A sta bi bilo da si isao sa sva 4 tocka kroz blato-vodu?! Zaglavljivanje 90%.Traktor tu napravi dubok kolotrag,nasednes karoserijom i moz' se jebes... Evo ovde recimo,zar deluje kao da mozes da se zaglavis?
Nazzgul Posted November 16, 2008 Author Report Posted November 16, 2008 A je l` moze voda da ti okvasi kablove i razvodnu kapu i da ti se ugasi Niva?!
Josif Visarionovič Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ne moze,Niva ima vodeni gaz od skoro metar,paljenje je na najvisoj mogucoj tacki.Dakle da bi se ugasila voda bi morala biti preko haube.Zato za malo ozbiljnije vozace kablovi se zastite silikonom i iz haube se izvuce snorkel da motor ne povuce vodu unutra... Evo kako su to rusi uradili,samo izvukli usis visoko iznad krova i usledilo je ovo...
Mustang Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 @ Josif Nisam bio siguran u toliku popularnost offroadinga, ali znao sam to za timove. U svakom slucaju , lep je ro sport , a i uzbudljiv, obzirom da treba dosta prepreka preci. Ti to najbolje znas Ovaj passat bolesno izgleda... do jaja... za ferrari naravno nemam reci.. Medjutim da mogu da biram od sportskih automobila, uzeo bih ovo http://www.rsportscars.com/foto/03/carreragt06.jpg ipak se zna ko je tata za trke...
Nazzgul Posted November 16, 2008 Author Report Posted November 16, 2008 @ Josif Ne verujem. Koji ludaci!! :) Bilo bi jos super da ti voda ne ulazi u kabinu..
Routasydän Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Gledao sam Top Gear polar special, ludi Jeremy je sa kolima isao na severni pol, dali su mu Toyota Hilux nabudzenu za te uslove, i ludak je stigao, preko glecera, sneznih nanosa i raznih sranja, uspeo je da kolima ode na severni pol. Garant je Toyota trazila da im se oduzi sa nekim zbog silnih uvreda na njihov racuna pa su ga naterali na ovo
Josif Visarionovič Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Imala je tockove kao traktor Gledao sam to
Routasydän Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Svaka guma kostaja le 2.000 funti jer su rucno narezivane. Bruka! Skupa zajebancija. Ali kad im je instruktor pokazao sliku smrznute kurcine, kako su se svi uplasili hahahahahahaha
Josif Visarionovič Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Si gledao kad je zaglavio X3 i telefonom zove doterajte range rover.nije ga izvukao pa onda kao doterajte traktor http://www.youtube.com/watch?v=LAt__0glYE4
Guest Baba Vanga Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Kad smo vec kod auta pogledajte sta se desava budalama! http://www.scheurijzer.nl
Mustang Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Znali smo za to... Nisi bas morao da podsecas, al eto jbg.......
Triad_1 Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Cak mi se i svidja ovo :lol: Zamislite Porsche Carrera-u ovako zardjalog....ili nek naprave ovakvu boju. Odlicno bi izgledao
Recommended Posts