Routasydän Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Ovaj Golf izgleda kao da je bio "shut down in flames" pa onda jedno godinu dana proveo na dnu reke
Mustang Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Novi mustang 2010 mach 1 concept 2009 : moguce photoshop ovo drugo, ne znam... its cool though (u stvari jeste photoshop kako rece lik s tog foruma..)
Routasydän Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Evo jedno zanimljivo zensko vidjenje situacije http://www.blic.co.yu/blickomentar.php?id=2497
Josif Visarionovič Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 (edited) Edited November 21, 2008 by Josif Visarionovič
vudun Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Сладак је овај црни Dodge , butt secks?!
Mustang Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Sta su ovo ?? Dodgevi ili nesto trece ??
Mustang Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Evo liste 10 najbrzih automobila na svetu !! http://www.thesupercars.org/fastest-cars/f...ld-top-10-list/ Svi su pogonjeni motorima sa unutrasnjim sagorevanjem, jer se oni drugi ne racunaju u automobile :)
blondie Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Evo jedno zanimljivo zensko vidjenje situacije http://www.blic.co.yu/blickomentar.php?id=2497 ma nije zensko, to je realno vidjenje, s obje tacke gledista. inace ovi naslagani automobili su postali popularna reciklaza bar ovdje u CA, gdje je policiji vise pun kurac trkaca po autoputevima.. prvo su imali regularne kazne, koje su porasle na to da se svakom trkacu oduzima vozacka dozvola, kazne su isle i do nekoliko hiljada dolara, plus zatvor, poskupljenje osiguranja itd itd.. no medjutim, to nije sprijecilo ludake da se nastavljaju trkati na ilegalnim mjestima (napominjem, postoje legalna mjesta za trke gdje je svakome dozvoljeno da dodje i da se cak kladi, ili ucestvuje), ili da na auta nadogradjuju ilegalne dijelove (od svjetala, do modifikacija motora), pa su u novije vrijeme pronasli nacin da stanu u kraj klincima trkacima. lijepo im naslazu sve ove kazne od prije, plus im oduzmu auto, i fino ga recikliraju. skontali su da im to najteze pada od svega.. sav ulozen trud, skupi dijelovi, bez prava na zalbu, pravac smetljiste. za sada fino funkcionise. sve vise i cesce se koriste legalne staze, a sve manje zrtava. ono jeste, steta za auto, ali brate, sto je dosta, dosta je.
KazimKazim Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) Poznavaoci - valja li sta nissan almera tino 2001, dizel, 2200 kubika? Edited November 25, 2008 by KazimKazim
Mustang Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Ne znam kakav je za nase uslove, ali Englezi ga nahvalise.. T I N O
Mustang Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Evo noviteta svetske autoinudustrije Hope you like it
Josif Visarionovič Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Fuj.Inace Cayenne se pojavio u dizel verziji
Mustang Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Lepsi je lambo estoque, ali mi se svidja i ovaj... Ipak je to porche , a zna se ko je PORCHE
Mustang Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Dobar je... Strava izgleda, no doubt about it !
Dead Man Drinking Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Bezveze ako mene pitate. Da imam pare za porše sigurno ga ne bih kupio da vozim pola rodbine u njemu. Dva sedišta su više nego dovoljna. Izgleda k'o klovnovska cipela. Al' jebiga, moraju da prave ono što tržište traži. Ode i auto industrija u tri lepe
Josif Visarionovič Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Pa taj fazon,ako je sportak nek je sportak.Uzivas ti i neka ribica.Ako oces limuzinu uzmi M5 ili neki CLS AMG...
Mustang Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Jes mozda klovnovska cipela, al zato cayenne lici na zabu na steroidima... :) MA :
Routasydän Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Pa taj fazon,ako je sportak nek je sportak.Uzivas ti i neka ribica.Ako oces limuzinu uzmi M5 ili neki CLS AMG... Taj rad
Josif Visarionovič Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Inace evo Cayenne S Transsyberia,specijalno prepravljan za offroad,pobednik relija na relaciji Moskva-Ulan Bator.Konkurencija mu je bila Mercedes ML koji je ispusio.
vudun Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Трансиберија је убица од џипа, а ова нова Панамера ич ми се не свиђа ... по дизајну. Хилтонова: Је л' би сте мазнули оба ''сивила'' буржујској кућкици?
Daemon's Smile Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 (edited) Ево ако неког занима. Имам неке слике са стајлинга и тјунинга. Било је супер. Него таман кад су изашле оне играчице нестаде ми батерија. Тако да је она последња слика, једино што ми остало у том трипу. После ми било жао што сам сликао кола! http://picasaweb.google.com/AnalogDigit/TunningBG# Edited November 27, 2008 by Daemon's Smile
Routasydän Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Aparat te je izdao u odsudnom momentu! Da se meni to desilo sa mojim aparatom razbio bih ga kao kantu! Saaaaaaaamo jedna guza, a verujem da ih je toliko dobrih bilo :(
Daemon's Smile Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Aparat te je izdao u odsudnom momentu! Da se meni to desilo sa mojim aparatom razbio bih ga kao kantu! Saaaaaaaamo jedna guza, a verujem da ih je toliko dobrih bilo :( Ма било је једно 6 одличних, не рампи ђускају! Лудница! Али биће опет, па ће да шаљем извештај!
Samurai Jack Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ove moderne limuzine - sportisti mi se uopste ne svidjaju. Prvi je krenuo jos pre par godina Mercedes sa modelom CLS, a onda i sami biseri auto industrije kao sto su JAguar, Aston MArtin i Porsche. No, sada gledam i planove Lamborghinija za tako nesto, mislim da se model zove Estoque i ne mogu da verujem ... Sto je najgore, inzinjeri razmisljaju o stavljanju dizel agregata, nesto tipa par hiljada kubika strvinu ... U pravu ste - ako hoce neko limuzinu neka kupuje Audi i ostale NEmce koji su to doktorirali. Ostavite nam bar nesto skupo i lepo na sceni No, s obzirom da nemam (niti cu ikada imati) kesa za neke zveri sa dvoje vrata vracam se izvornom autu Nissanu. Nema nista bolje od standardnog Japanca
Recommended Posts