Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Mene nervira to mesanje baba i zaba. Zamisli Ferarri pravi SUV, zatim Porsche sa 5 vrata, dizelas u Kajena, Lamborgini limuzina..... sta je sledece?!?!?! Zna se sta je limuzina, sta mali gradsi automobil, rally automobil, sportski automobil....
Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Evo nesto malo o vladaru C segmenta http://www.b92.net/automobili/vozili_smo.p...p;nav_id=331046
Josif Visarionovič Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 kako je zaurlao F430 iza mene danas,doslovno sam se usro od straha...
Nazzgul Posted November 28, 2008 Author Report Posted November 28, 2008 Evo nesto malo o vladaru C segmenta http://www.b92.net/automobili/vozili_smo.p...p;nav_id=331046 Ruzno izgleda, skroz.. Ne verujem. Izgleda kao da su Kinezi pokusali da iskopiraju Golf V :)
Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ma nije to problem, vec cena. Jebote gledao sam cene Golfa V polovnjaka i shokirao se. Da lici na nesto, da je dizel i ima solidnu opremu, star 4 godine je 15.000?!?!?! Jeste da sam ljubitelj, ali brate ne vredi to toliko para. Focus II se moze naci polovan u super stanju isto godiste za 3-4000 eur manje, takodjer i Astra H. Mislim da Golf ima do jaja kvalitet, razbija, ali brate skupoooooooooooooooooooooooooooooooooo
Nazzgul Posted November 28, 2008 Author Report Posted November 28, 2008 (edited) Golf V je najgore prodavani golf. Zbog precenjenog stancanja, od strane fabrike, pala mu je cena za par hiljada e :) Inace, da imam 15 000e nikad ne bih kupio polovan automobil izuzev ovako nesto sto je ko novo!!!! http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...ji.php?id=84360 (5 000e) jeftinije. Ja mislim da je isti, prodan istog dana kada je izasao oglas.. Edited November 28, 2008 by Nazzgul
angel84 Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 znam da je krs,ali ja obozavam peugot-e
Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ja sam narocito skeptik prema polovnjacima koji su stari godinu ili dve a prodaju se. Znaci sanse su jedno 95% da ga je ponosni vlasnik skrljao i sredio i sad prodaje. A mozda i nije tako, ali jebem li ga. I sto ti kazes da imam 15.000 nikad ne bih uzeo polovnjaka, za te pare moze da se uzme nova Octavia A5 benzinac i da uzivas. Meni se Peugeot nikako ne svidja, mada imaju sasvim korektnu cenu, polovnu 307 sa dizel motorom staru 4 godine mozes kupiti za 8.000 sto je sasvim ok. Svaka ima po 6 airbagova, francuzi imaju odlicnu bezbednost, a plus lopovima nije zanimljiva. Ja mog Golfa ni u ludilu ne smem da ostavim da prenoci na ulici.
angel84 Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 znam da nije nesto,ali je meni sav tako cakan ja volEm male automobile
Andrija Smith Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ljudi, je l' ima neko Top gear od prve do 7 sezone i voljan je za razmenu za neke serije?
Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ja imam sezone 8,9,10,11 i pola dvanaeste sezone, a skidaju mi se sve sezone od prve pa do sedme i nadam se da ce uskoro kolekcija biti kompletna
Andrija Smith Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ja imam sezone 8,9,10,11 i pola dvanaeste sezone, a skidaju mi se sve sezone od prve pa do sedme i nadam se da ce uskoro kolekcija biti kompletna I ja imam isto to, pa zbog toga i trazim do sedme. Aj ako ti nije muka daj link sa kojeg skidas 1-7? Nasao sam neki torent Jeremy Clarkson collection gde ima svih sezona ali nikako da krene.
Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 http://www.btmon.com/Video/Unsorted/Top_Ge...es.torrent.html
Andrija Smith Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Hvala puno care! Ostavljam veceras prvu sezonu...
Mustang Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ne znam ko dade ovaj komentar, ali svaka mu cast !!! Blog Gej 92 Pokusacu da budem maksimalno objektivan u svom komentaru. Golf 6 je po mom misljenju veoma dobar automobil (dobra mehanika,limarija,preprodajna cena). Odavno sam shvatio da o ukusima ne vredi raspravljati, tako da necu govoriti da li je lep ili ne. Medjutim tu postoji jedno bitno ali, da pogledamo sta nudi konkurencija za te novce. Na primer Hyndai Sonata 2.0 CRDi Prestige za 21.790e, Mazda 6 CD140 CE 24.590, Honda Accord 2.2 i-DTEC Elegance 26.950, Octavia 2.0 TDI Elegance 23.706e. A u zadnjem broju stranog auto casopisa koji ima izdanje na srpskom bio je Golf 6 2.0 TDI Highline koji kosta u maticnoj zemlji 27.025 evra, znaci skuplji od gore navedemih automobila. Posto sam po struci masinac i pratim kuda ide automobilska industrija mislim da Golf 6 nema sta da trazi u tom cenovnom rangu. A ko vec zeli premium klasu tu je A3,BMW1,Mercedes B klasa. Razmislite ali bez emocija da li je Golf stvarno bolji od Accorda ili Mazde 6? Realno , deru...
Samurai Jack Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ma recimo da ja imam 20 000e samo bi kupovao polovnjake, nikako nov automobil jer je ovamo veci izbor. I to najverovatnije 5 gdina star Murano . A Peugeot je NjeSra neopevano, a i cena mu bash nije mala, pogledaj samo tipa 308 , pa on ima vecu cenu od konkurnata. Onaj mali 206 u koji ne mogu ni da sednem drzi cenu od par hiljada evra ...
Nazzgul Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 @ Routasydan Mislis, a?! Pa i meni je cudno sto mu je cena 5 somica manja od novog, a presao je samo 530km. Mislim stvarno nerealno!! Ali mozda ga je dobio covek kojem nije do automobila i hitno mu treba kes, pa ga prodaje.. Inace nikada ne bh ni usao u salon Skoda-e, a ne razmisljao o njima ili kupio isti automobil.. Kad bas ne bi bilo nikakve sanse da uzmem BMW 116, razmislio bih o Citoenu C4 :) Mnogo mi se svidja dizajn.. Jebes ti i nov auto i to sto je velika limuzina i sve u full opremi, ako ti se to ne svidja na izgled i ako ti ne "zaigra" srce kad mu cujes masinu ili vidis njegov znak zalepljen na haubi.. Ne znam.. ja vise volim da se strpim godinu dve i da uzmem bas ono sto volim, pa nek dere i po dzepu i svemu, ali je kez od uveta do uveta..
Josif Visarionovič Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 C4 je sranje,ima gomilu problema sa elektronikom
Nazzgul Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 E ne znam za to, ali mi se jako svidja kako izgled i prostranost unutra. Pravi porodnicni automobil :)
Routasydän Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Da, cuo sam i ja za to, a jos da dodam da mi je ruzan kao vojni poziv, a kad vidim onaj digitalni brzinomer muka me uhvai. Nikad ga ne bih kupio. E sad onaj komentar za Golfa: pa meni na qrac idu ti likovi koji kenjaju kako je bolja varijanta Hjundai ovaj ili onaj, Kia ili Sevrolet. Neka kupe Kiu ili nekog drugog korejskog rodjaka! Neka kupe! Pa da ih vidim za 5-6 godina sta ce da pricaju kad ne budu mogli da prodaju automobil jer nece niko da ga kupi. A Golfa mozes da prodas UVEK i to za dobre pare. A za 6 godina mu se Golf sigurno nece kvariti, servis je ok. A koliko udaraju po usima u Hjundai servisima? Sto se to ne raspitaju? Ne platis na mostu, ali te odvale na cupriji. Kakav je kvalitet enterijera na koreancima???? Plasika, sto rece Clarkson, od pretopljenog Action Mana Jeste Golf skup i skuplji od te istocne konkurencije, ali posle vise godine ekspolatacije sa Golfom mozes da imas samo smesak na licu, dok vlasnici koreanaca ima samo da udaraju glavom u zid. Sledece, nerviraju me kriticari pumpa - brizgaljka sistema zvanog TDI. Sta je lose kod TDI? Pa ti motori trose 1-1.5 litara manje od common rail motora. A svi prelaze na common rail jer su jeftiniji za proizvodnji i veca je zarada. Pa ni jedan TDI ne trosi vise od 5,5 litara, cak ni u Passatu! A u Pezou u 307 prosecna potrosnja je oko 6,5 litara. I zasto je onda TDI losiji?!?!?! Samo seru ti glupi kriticari koji verovatno u garazi imaju tatinog juga i informisu se samo preko foruma i casopisa.
Nazzgul Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 Uskusi su razliciti! Meni je digitalni brzomer strava! :) Istina za Golfa u poredjenju sa Kia, Hjundai, itd.. , ali da vredi kao A3 i BMW 1 ne vredi! :)
Routasydän Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Audi, BMW su vec premium segment i naravno da ne moze da se poredi. VW je jednu stepenicu nize u hijerarhiji.
Recommended Posts