Nazzgul Posted November 30, 2008 Author Report Posted November 30, 2008 @ Mustang Da sad sam zadovoljan!! :) @ Rout Hvala ti lepo..
Josif Visarionovič Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Sinoc sam cupao Grand Cherokee 5200cm3 V8 iz kanala ispred kafica.Necu da spominjem da su se frajeru svi zivi smejali na ulici.Cisto da vidite u kakva govna sam se zaglibio
Mustang Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Mislim da je trebao da ti plati jdeno 100 evrica naocigled svih :) :)
Josif Visarionovič Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 I vise,100 je malo Evo zvali me juce iz Vrelih Guma da budem vodja ekipe sa terencima na offroad-u u subotu,u Vrscu.
Mustang Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Pa burazeru... Prihvataj, sta drugo ... Sa sracom !!! reci kad izadju novine , da pokupujemo sve primerke
Josif Visarionovič Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Cu da budem na televiziji,kad,a :) :)
Mustang Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Ce da izidjes na televizor, a kad - to ces da nam kazes , pa da odgledamo
Routasydän Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Ja redovno pratim sajt Vrele Gume pa cu da bacim pogled
Volcano Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Routasydän, potpuno si u pravu za Golfa. Je li to dvojka u pitanju? Ako jeste, odmah pitam koliko košta, jer po mom iskustvu stvarno se pokazao kao najzahvalniji dizelaš.
Nazzgul Posted December 1, 2008 Author Report Posted December 1, 2008 e jbg nije, mada ima on i jednu dvicinu..
Routasydän Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 A imas i ti jednu dvicu i to sa lepom slonova kost bojom Ma moj je Golf IV SDI ferari crvena boja. Mislim da sam skoro kacio fotke ovde.
Сталкер Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 (edited) Kanta i sotonsko cereslo pocinje da lici na nesto Cekam jebeno nebo, jos jebenija sedista, i mislim da je to - to. Odustao sam u krajnji cas od bilo kakvih egzibicija ( strafti po duzini auta ), tribali su mi tako da je jadan ostao u svojoj originalnoj boji, samo je dodato jedno 20% "perle" ( ili ti onih metalik opiljaka ) u farbu. Slike su ocajne, jerbo je takav i mobilni, a ni od kul uglova u garazi nema nista Opel Rekord 2.0, limuzina s dvoja vrata. Edited December 1, 2008 by Сталкер
Routasydän Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Svaka cast majstore Nego reci ti meni jel ovo 2.4 benzinac? koliko je registracija za ovo? Inace svidjami se ova boja, a inace obozavam automobile sa 3 vrata
Сталкер Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 2.0 benzinac, ventil-deklu sam maznuo iz omege, jerbo kad sam video koliko ce da me izadje hromiranje stare ( seljacina ) - odustao sam. Ima po saobracajnoj 1990 i neki kubik, tako da je registracija tu oko 20 iljada, koliko sam ja upucen ( ili ne upucen ). Auto je '79 godiste, kupih ga za 400 ojra pre tacno cetiri godine, vozio sam ga dok nije stao ( posto mu je motor bio pred kraj ) i onda sam ga pre dve i po godine rasturio skroz. Ali skroz, poskidao sve s shasije, za peskiranje nisam imao pa sam rucno smirglao sve, posle vario sta je trebalo i krenuo da sastavljam.
Triad_1 Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 (edited) @ Сталкер Svaka cast na ulozenom trudu :pivopije: Na jednoj fotki vidim da pise na motoru da je 2.4. Kako to? Pitam posto rece da je 2.0 Edited December 2, 2008 by triad1
Сталкер Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 (edited) @ Сталкер Svaka cast na ulozenom trudu :pivopije: Na jednoj fotki vidim da pise na motoru da je 2.4. Kako to? Pitam posto rece da je 2.0 To pise na ventil dekli, koju sam kupio na otpadu, sa omege 2.4i, i stavio, jer je stara bila zardjala, i posve ruzna. Na bloku sa strane mu uredno pise 2.0 Jebiga, kad ne znam pravilni naziv, nisam ni uspeo slike da nadjem, ali je stari deo izgledao ovako: (Ono crno gde je cep za dolivanje ulja) PS: Slika nije moja, nasao sam na internetu Edited December 2, 2008 by Сталкер
Josif Visarionovič Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Pocinje zagrevanje za subotu
Сталкер Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Samo napred Ako se, kojim slucajem ko skrlja, onako propisno, pa bi za jeftine novce da proda avto, javljajte
Mustang Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 http://www.babodream.co.kr/zbxe/gallery_b/...le-1280x960.jpg
Nazzgul Posted December 3, 2008 Author Report Posted December 3, 2008 @ Stalker Respect ako to volis to da radis.. Inace mislim da je jeftinije kupiti ispravan, malo bolji automobil.. u koji se ne mora ulagati..
Routasydän Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 @ Stalker Respect ako to volis to da radis.. Inace mislim da je jeftinije kupiti ispravan, malo bolji automobil.. u koji se ne mora ulagati.. Slazem se
Routasydän Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Evo jedan jako zanimljiv tekst http://www.b92.net/automobili/intervju.php...p;nav_id=331160
Recommended Posts