Nazzgul Posted December 15, 2008 Author Report Posted December 15, 2008 E ne bih nikad vise vozio automobil na plin!! Koje govno.. Dodje mi da ga izvadim iz kola.. Mnogo me nervira!! Stvarno ciganluk..
Routasydän Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Znam kako je to, isto se i meni desavalo i onda sam rekao, ili cu da vozim dizelasa, ili benzinca BEZ plina.
Josif Visarionovič Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Dajte neko zdravo i logicno objasnjenje zasto?Sta fali plinu i zasto je ciganluk? Jeste li vozili nekad auto na plin pa da znate?
Denny Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Plin je zakon, jbt. Moja Vectra trosi 5l plina na 100km! Mislim, ako to nije po picki, ja ne znam sta je...
Nazzgul Posted December 15, 2008 Author Report Posted December 15, 2008 Ahahahaha! Lepo!! 1. Svako jutro moram da palim na benzin, jer na gas nece da pali u zimskom periodu.. 2. Svaki put, posle paljenja, da bih prebacio na gas, moram da kruzim i da vozim nekim pravinama, gde nema semafora, dok se benzin ne istrosi iz karburatora.. 3. Svaki put kada gasim automobil, moram da prebacim na benzin, da bih isti ostao u karburatoru i omogucio lako paljenje.. 4. Svako jutro mi se gasi na semaforima, dok se ne zagreje masina.. 5. Trosi vise gasa nego benzina.. CISTO MALTRETIRANJE!! UZAS!! Brate sednes upalis i vozis se ko covek, a ne ovo smaranje..
Josif Visarionovič Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Onda ti nesto ne valja plinska instalacija.Meni se od toga sto si naveo nista nikad nije desilo. I logicno je da trosi vise gasa,poenta je da je gas jeftiniji.Ili si ugradio plin od 300 evra pa te prati ona izreka koliko para toliko muzike.
Denny Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 A jbg, onda te je bas potrefio maler... Mom treba dve sekunde da sa benzina prebaci na gas i to je to! Nema vise cimanja.
Nazzgul Posted December 15, 2008 Author Report Posted December 15, 2008 Vi nemate karburator, neko direktno ubrizgavanje u motor, u tome je razlika.. Tako da vam je automatizovano prebacivanje.. i da, traje 2 sekunde.. Al opet je jebada.. Inace, moj automobil, s obzirom da ima CG table ne vredi vise od 500e. Zasto bih u isti ulagao 1000e za gas?!?
Routasydän Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Tako je, tvoj Golf ima, pretpostavljam kao i moja dvica, pirburgov dvogrli karburator, koji je jako zajeban, ima vakume, struju bas je jeben. Paljenje zimi je agonija, sve je bas onako kako je Nazzgul opisao, sve se isto meni desavalo sa dvicom, a to je zato sto je karburatirska. Kod injection masina ne moras ti da se cimas oko toga vec on prehbacuje na obrtaj ili odredjenu temperaturu, sve zavisi od uredjaja. hahahaha, ko je to upravo konstatovao da mu djunta trosi 5 litara plina na 100km?!?!?!?!? :lol: plin je ok, ali za jeftinije i starije automobile, nikad ne bih u neki noviji automobil ugradio plin, skupo je, a i ako imas para za nov i dobar automobil, onda sipaj benzin i pici, to je moja filozofija. Ja sam plin ugradio medju prvima i to kad je bilo samo par pumpi u gradu, bila je agonija ici na more jer posle Daneksove pumpe na Zlatiboru vise nije bilo pumpi u Srbiji, a verovali ili ne u CG je bila u celoj zemlji samo jedna pumpa i u POG na Dajbabama (kod kombinata aluminijuma), ali to su bila secna vremena jer je plin bio bukvalno dzaba
Vlaja Buraz Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 U gepeku mozes da vozis bar 7-8 lesheva Pravi mafioza automobil K'o bi rek'o da je to Opel, a? Inače, chop-top sjeckanje krova čini čuda u vizuelnom pogledu, nije taj auto toliko dug koliko izgleda na toj slici... Opel Admiral A (1964-68) Length - 4948 mm (194.8 in) Imaš i ovu varijantu za kurvaluk:
Routasydän Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Zasto vozaci Yuga idu u raj? - jer su vec preziveli pakao Sta sanja svaki vozac yuga - da jednog dana kupi automobil
Vlaja Buraz Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 eee Ima u Auto Bildu od 26. novembra pjesma radnika Zastave posvećena posljednjem "Jugu": O, naš Jugo, radismo te dugo, dođe vreme da te ispratimo, nad sudbinom da se rasplačemo. Oj, jugiću, naš ponosni tiću, naša diko, Zastavina sliko. Al', kad ja tebe kupit' ne mogo', boljemu se i ne nadam mnogo. Jesi mali, al' niš' ti ne fali, o moj Jugo, volesmo se dugo. Žalićemo tebe dok smo živi, za sudbinu tvoju nismo krivi, al' će ostat' za vjek i vjekova, stara pesma naših pradedova: Drumovi će poželeti Juga, al' Juga nigde biti neće... I još zajebancije: Šta će "Jugu" grijači zadnjeg stakla? Da vam se ruke ne smrznu dok ga gurate. Kako da udvostručite vrijednost svog "Juga"? Napunite mu rezervoar. Koja je razlika između "Juga" i Jehovinih svedoka? Njima možete da zalupite vrata. Šta se nalazi na posljednjoj strani uputstva za rukovanje "Jugom"? Vozni red autobusa. Zašto se "Jugo" ne oštećuje mnogo pri frontalnim sudarima? Šlep služba amortizuje udarce.
Mustang Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Shelby pre tretmana i posle : i benka
Mustang Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Djeah Evo konacno sam ga doradio do kraja (bez bespotrebnog bljestanja farova i slicnih sitnica, upeglanije je...)
Mustang Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Biatch kaka kola !!! E danas ja prolazim pored USA ambasade ona ulica sa barikadama, i vidim ja Ford expedition , onaj ogromni dzip , i aj ja kao sprdnje radi da ga slikam, obicno gotivim da radim, i nastavim ti tako ja dole prema kraju ka drugoj barikadi, kad ono covek izlazi iz one kucice odma do ulice kaze momak pridji !!! A ja iz fazona: Znam , znam, evo brisem iz memorije. I on kaze ok , samo sacekaj da pandur dodje..(vozilo ambasade jelte).. I ja ti tu sacekam i covek vidi da sam obriso i tako. .I sad njega kao zanimalo sta me vuklo da slikam, a ja kazem ko i uvek da gotivim njihova kola i tako to , da mi je stang omiljen i slicno. I covek me ladno pita : sta kad trose po 40 litara, i neekonomicna su :) Al dobro sve je kul proslo, poco ja jos da se sprdam kao CIA i ti fazoni s njima i objasnio im da stvarno gotivim njihova kola i tako bese
Routasydän Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Da si slikao neka ruska vozila ispred njihove ambasade (ako tako nesto postoji u njihovom voznom parku) i posle toga rekao da si to uradio jer volis ruske automobile, momentalno bi te uhapsili :lol:
Mustang Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 I ovako sam im nesto bio sumnjiv... A ono na mobilnom se na pozadini vijori srpska trobojka mislim jesu nasi, al... Ko tudji :)
Routasydän Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 I ovako sam im nesto bio sumnjiv... A ono na mobilnom se na pozadini vijori srpska trobojka mislim jesu nasi, al... Ko tudji :) Nemoj tako, i ja sam u vojsci bio u spaliru pred strancima, vodili smo racuna i o njihovoj bezbednosti, nije nikome od nas u inteesu da se njima ovde nesto desi, ko god da su oni. Ali covece kako je dobar onaj beli Mustang Shelby na batajnickom drumu!!! Svaki dan tamo stoji, bruka kako lepo izgleda
Mustang Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Brate slikaj ga ako boga znas , ne pricaj kako je dobar :)
Nazzgul Posted December 22, 2008 Author Report Posted December 22, 2008 (edited) Sta je ovo gore?! Nova sedmica? DE JA VU. Nekako mi se cini, da vise ne mogu da smisle nesto novo, originalno.. Samo drugacije "sminkaju".. Mada moram priznati da izgleda mnogo lepse od predhodnika.. Edited December 22, 2008 by Nazzgul
Recommended Posts