Mustang Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 (edited) Ti si tipicna srpska seljacina. Kad neko ima para i kupuje dobra kola odma je iskompleksiran,tatin sin itd.Inace decko u garazi ima nove Suzuki Svift i Toyotu Yaris,Triumph motor i Yamahu,do skoro je imao Mazdu 6 i vilu od milion evra,ali njemu je najdrazi njegov Golf 1 sa ugradjenim plinom.I da pogledas lika rekao bi da je neki klosar,a ne da moze sve da nas kupi kako stojimo.Tako da sa tim komentarima odjebi,idi kupi dve ovce pa se sa njima raspravljaj Хахахахахах врх ово за овце !!!! !!!!! МУСТАНГ МАДАФАКИН ГТ ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!??!!!??? Е свака част за интервју !!! Врх ова пичка што те интервјуисала ! МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ !!!!! Edited January 7, 2009 by Mustang
Josif Visarionovič Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Хахахахахах врх ово за овце !!!! !!!!! МУСТАНГ МАДАФАКИН ГТ ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!??!!!??? Е свака част за интервју !!! Врх ова пичка што те интервјуисала ! МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ !!!!! Tako ja izgledam posle 30 sati nespavanja Hteo sam joj trazim broj al mi bilo glupo...A tu pored mene je stajao Kujundzic,raspravljao se sa kamermanom dal da stanem pored dzipa ili pored zida :) :)
vudun Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Tako ja izgledam posle 30 sati nespavanja E, a keve mi sam provalio danas popodne, dok sam gledao klip, kako si nešto siv u licu i te podočnjake. Rekoh, nema šanse da se fiksa, mora da ceo dan nije spavao. Mercedes 600 Pullman U istom ovakvom se vozao drug Tita.
Josif Visarionovič Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ma 2 dana pre toga sam se raspickao sa ribom pa bio sav u kurcu,nit sam jeo nit sam spavao.posle 5 dana sam se normalizovao...
vudun Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ma boli te uvo, ionako će naleteti neka druga rane da ti zaleči. Zet se otarasio starog Audija A6, uzeo novu A6-icu ( čovek prosto zaljubljen u Audi ) 3.0 zeldi motor. Sutra ću da mu ga dam malo po gasu, testiranje na ledu ... valjda se neću prevrnem na prvu krivinu.
Josif Visarionovič Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 brate znas kako klizi ovde,ja se sa nivom malopre okrenuo.sreca da znam kako da se ponasam kad se zanesem inace bi pokupio neku kapiju...jebem ti vreme
Routasydän Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ma boli te uvo, ionako će naleteti neka druga rane da ti zaleči. Zet se otarasio starog Audija A6, uzeo novu A6-icu ( čovek prosto zaljubljen u Audi ) 3.0 zeldi motor. Sutra ću da mu ga dam malo po gasu, testiranje na ledu ... valjda se neću prevrnem na prvu krivinu. A ko to jos pa ne voli Audi? Uzivaj i odradi neke fotke sa testiranja
Josif Visarionovič Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 hahahahaha Na nedavnom sajmu racunara (COMDEX) Bil Gejts je uporedio racunarsku i auto industriju i izjavio : "Da je GM drzao korak sa razvojem tehnologije kao sto je racunarska industrija to radila, sada bismo vozili automobile po ceni od 25$, koji bi za galon goriva prelazili 1000 milja." Kao odgovor na Bilove komentare, General Motors izdao je izjavu za stampu koja glasi: Da je GM razvijao tehnologiju kao Microsoft, svi bismo vozili kola sa sledecim karakterisitkama: 1. Bez apsolutno ikakvog razloga, auto bi se slupao dva puta dnevno. 2. Svaki put kada se ofarbaju linije na putu, morali bismo da kupimo novi auto. 3. Povremeno bi vas auto jednostavno crkao na autoputu, bez iakakvog razloga. Morali biste da stanete sa strane, zatvorite sve prozore, ugasite auto, izadjete iz njega, ponovo udjete, upalite auto i ponovo otvorite sve prozore pre nego sto biste mogli da nastavite dalje. Iz nekog razloga, ovo biste prihvatali kao normalno. 4. Povremeno, izvodjenje nekog manevra kao sto je skretanje ulevo, prouzrokovalo bi da vam se auto ugasi i odbije da se ponovo upali, u kom slucaju biste morali da ponovo instalirate motor. 5. Mekintos bi naprvio auto koji se napaja solarnom energijom, koji je pouzdan, pet puta brzi i dvostruko jednostavniji za voziti - ali bi mogao da se vozi na samo 5 posto puteva. 6. Lampice upozorenja za ulje, temperaturu vode, i alternator bi sve bile zamenjene jednim svetlom upozorenja na kojem bi pisalo "This Car Has Performed An Illegall Operation." 7. Sistem za izbacivanje vazdusnih jastuka bi pitao "Are you sure?" pre izbacivanja. 8. Povremeno, bez ikakvog razloga, vas auto bi se sam zakljucao i odbio da vas pusti da udjete sve dok istovremeno ne pritisnete bravu, okrenete kljuc i uhvatite se za radio antenu. 9. Svaki put kada se pojavi novi auto, kupci bi morali da ponovo uce da voze, jer nijedna od kontrola ne bi radila na isti nacin kao na starim automobilima. 10. Morali biste da pritisnete dugme "Start" da biste ugasili motor.
Nazzgul Posted January 8, 2009 Author Report Posted January 8, 2009 (edited) 200 Strana!!! Lol!! E kako se proserava taj GM!!! Windows ima bagova, ali bez tog windows-a ne mozemo ni u wc. Jako ruzno od njih, i mnogo preterano, a Bill im je kraljevski spustio. Odusevio me lik, kojeg i ne gotivim nesto posebno.. Da naftasi nisu jedni od glavnih rukovodioca svetom, davno bi imali automobile na solarnu energiju itd i sl.. Bas haos!! Ali evo, prica o globalno zagrejavanju i poremecaju klime, moze malo da pogura stvari na bolje, mada sporo... Poceli su da me zovu likovi za dvicinu.. Najvise su zainteresovani za zamenu uz doplatu jer im treba kinta.. Pa ne znam sad. Ako neko ponudi BMW ili Golf IV mozda i pristanem Edited January 8, 2009 by Nazzgul
Dead Man Drinking Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Човече, ово претходно је био виц
Mustang Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 hahahahaha Na nedavnom sajmu racunara (COMDEX) Bil Gejts je uporedio racunarsku i auto industriju i izjavio : "Da je GM drzao korak sa razvojem tehnologije kao sto je racunarska industrija to radila, sada bismo vozili automobile po ceni od 25$, koji bi za galon goriva prelazili 1000 milja." Kao odgovor na Bilove komentare, General Motors izdao je izjavu za stampu koja glasi: Da je GM razvijao tehnologiju kao Microsoft, svi bismo vozili kola sa sledecim karakterisitkama: 1. Bez apsolutno ikakvog razloga, auto bi se slupao dva puta dnevno. 2. Svaki put kada se ofarbaju linije na putu, morali bismo da kupimo novi auto. 3. Povremeno bi vas auto jednostavno crkao na autoputu, bez iakakvog razloga. Morali biste da stanete sa strane, zatvorite sve prozore, ugasite auto, izadjete iz njega, ponovo udjete, upalite auto i ponovo otvorite sve prozore pre nego sto biste mogli da nastavite dalje. Iz nekog razloga, ovo biste prihvatali kao normalno. 4. Povremeno, izvodjenje nekog manevra kao sto je skretanje ulevo, prouzrokovalo bi da vam se auto ugasi i odbije da se ponovo upali, u kom slucaju biste morali da ponovo instalirate motor. 5. Mekintos bi naprvio auto koji se napaja solarnom energijom, koji je pouzdan, pet puta brzi i dvostruko jednostavniji za voziti - ali bi mogao da se vozi na samo 5 posto puteva. 6. Lampice upozorenja za ulje, temperaturu vode, i alternator bi sve bile zamenjene jednim svetlom upozorenja na kojem bi pisalo "This Car Has Performed An Illegall Operation." 7. Sistem za izbacivanje vazdusnih jastuka bi pitao "Are you sure?" pre izbacivanja. 8. Povremeno, bez ikakvog razloga, vas auto bi se sam zakljucao i odbio da vas pusti da udjete sve dok istovremeno ne pritisnete bravu, okrenete kljuc i uhvatite se za radio antenu. 9. Svaki put kada se pojavi novi auto, kupci bi morali da ponovo uce da voze, jer nijedna od kontrola ne bi radila na isti nacin kao na starim automobilima. 10. Morali biste da pritisnete dugme "Start" da biste ugasili motor. I neka su mu odgovorili , bas je do jaja fora :) :) 200 strana jubilarnih automobila P.S. Nazgule, drzi se teme, tvoje je da lobiras za kola :) Ziv bio covece !!!
Josif Visarionovič Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ali najjace je za air bag,are you sure
vudun Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Pa pre će biti da je vic, ne mogu da zamislim jednu (još uvek) ozbiljnu kompaniju kao što je GM, da daje ovakvu zezalicu od saopštenja. A gubitaški Ford će se ratosiljati Volvo-a, kupuju ga Kinezi! Inače nisam još vozio A6-icu, čekam da se vreme malko stabilizuje. 200 iz mesta
Routasydän Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ono gore je vic, taj mail je kruzio pre par godina gradom. Bojane, ne daj Golfa u zamenu i te fore. Ko ih jebe, cekaj, lovi i ulovices dobru cenu i to za keshovinu. Ti opali do jaja cenu i cekas, nigde ne zuiras, oglasi u svim medijima (halo oglasi obavezno) i cekaj, isguran sam da ces dobiti dobre pare za nju. A ako ti neko ponudi IV u zemnu da doplatis, to samo moze da zanci da je taj lik ili sahranio tu IV ili da je oapki narkos koji krizira, ali ako je ovo drugo to je jos gore, zanisli kako vozi i odrzava automobil neko ko je narkos koji s' vremena na vreme krizira hahahaha
Nazzgul Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Ne znam brate.. Evo ti realan primer. Liku treba hitno kinta, a treba mu i automobil. I onda sta radi?! Zameni svoj malo bolji, za neki "krs" i jos dobije i kinticu.. Mislim tako mi je juce jedan lik nudio Skodu Feliciju 1.6 za zamenu... Ali to me ne interesuje!! Danas sam konacno sredio i karburaciju, tako da vise ne bih trebao da imam problema sa paljenjem. Takodje od danas vise nikad ne vozim na GAS!! Evo isao sam veceras za Pancevo na benzin. Nemam nameru vise da se zajebavam sa plinom. Jutros sam upalio na benzin i ono u voznji prebacio na gas. Kad na semaforu, brm-brm-brm i ugasi se. Ja ponovo upalim, brm-brm-brm, ne prima gas, ugasi se, i tako vise puta.. Vec sam se bio istripovao da je crkla masina.. Gurnem ga sa strane, i probam da prebacim na gorivo, cisto da posle mogu da ga upalim, kad ono, na benzin radi opusteno!!! Jebem ti plin, da li je smrzo ili sta. Mozda se nije zagrejao onaj uredjaj sto ga pretvara u paru..
Nazzgul Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Sad mi otisao ventilator.. Pregrejava mi se masina.. Mislim stvarno, nisam resio ni prvi problem, evo ga vec drugi.. Prosto vise ne mogu ni da se nerviram..
Josif Visarionovič Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 ono za plin hoce rasprsivac da smrzne,zato ga malo isturiraj na benzin.
Nazzgul Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Taj fazon.. Nego nema nigde da se kupi korektor vakuma sa razvodnika Ne znam sad po odpadima, da mi ne uvale nesto, jer ne umem da mu proverim ispreavnost..
Josif Visarionovič Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 to je kad uvlaci fals vazduh pa se gasi,ne znam kako ide kod obicnog plina ali kod sekventa na spoju kod rasprsivaca se stavi parce gume i zategne zicom...barem za prvu pomoc ako ti auto negde stane
Nazzgul Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 |Nema to veze sa gasom. Taj korektor vakuma je na razvodnoj kapi.. Imam samo probleme kad vozim na benzin, nece da prima dobro gas, a i ona "mentolcina" iz karburator servisa mi je rekao kao da on pripremi paljenje i da moram da ga zamenim.. Otkud znam vise, svaki majstor ima svoju pricu, a ni jedan mi ne popravi automobil..
Routasydän Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ma prodavaj taj automobil, to je stara kanta, nije tu vise problem ni u parama koliko je u nerviranju i nepouzdanoscu. Kupi nesto bar 10 godina mladje
Nazzgul Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Evo sad mi kaze burazer, da je nova petica 1400cm3 14 000e. Znaci bruka! BMW 116i je 16 000e. To se isplati uzeti na lizing, majke mi..
Recommended Posts