Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nazzgul, ja imam dva predloga:

- izbaci ovu sliku pored Porsea. Obavezno. Pravis los kontrast i ubijas zelju potencijalnom kupcu da se vozi u dvici. Trebao si da ga slikas pored one Lade pa da izgleda dominantno i napravis pozitivan kontrast u tvoju korist

- promeni volan. Ja sam kupio jebacki sa 4 kraka za 20 eur, verujem da se sad moze naci i za manje para

Ali ako je onaj shaban iz MNE pristao da ti plati 900 eur i da ga vozi, onda nista nemoj menjati.

I ne daj mu uz djuntu nista osim rezervnog tocka, kljuca za tockove i kljuca za svecice. Izvadi pre prodaje i trougao, prvu pomoc, sajlu, sijalice ...... zasto bi to nekom poklanjao, ko ga jebe ;)

E da, jos jedan predlog: zajebi punomoc!!!! Ja to nikome ne dajem od kako je cale prodao njegovog keca nekom liku koji je alkos i lik je 'dadno udario nekog lika kolima i pobegao i posle dosao kod nas kao ako murija dodje on ce priznati da je on udario taj automobil. A muriju bas briga, zapise lik tablice, oni vide na koga je registrovan i samo ti banu na gajbu. Zamisli da zgazi tako nekog i ubije? A inace ljudima koji tako nekom daju kola na ovlascenje redovno na kucu stizu kazne za parking pa ti vidi :) :) :)

Znaci samo ugovor o kupoprodaji i zdravo djaci!

Edited by Routasydän
Posted

Hehehhe!!

Dobro zboris Routasydan. Onda bi najbolje bilo da ga prodam u Crnoj Gori, da se ne zezam ovde, sa papirima..

Inace iscimao me lik iz Rozaja. Hoce da ga uzme za 900e. Nesto smo se dogovorili, da posalje kaparu 100e u Bar, do keve, a ja za vikend da oteram djuntu dole.. Medjutim sa troskovima putovanja, ispasce da sam ga dao za 800-850EUR.

E idem da pokazem automobil nekom Nikoli... aj pa se cujemo..

Posted (edited)

@ Routasydan

Ja prvi ne bih kupio nabudzeni automobil.. Jer to odma znas na cemu si. Lik koji ga prodaje mu se najebo keve! Tako da nemam nameru da stavljam sportske volane i slicno..

Edited by Nazzgul
Posted
@ Routasydan

Ja prvi ne bih kupio nabudzeni automobil.. Jer to odma znas na cemu si. Lik koji ga prodaje mu se najebo keve! Tako da nemam nameru da stavljam sportske volane i slicno..

Ma ne bre sportski, nisam ni rekao da je sportski. Tvo auto je iz '87 kao sto je i moj bio. Serije posle '90 su imale lep, deblji volan sa lepim tasterima za sirenu. Uopste to nije budzenje. A inace sam kupio na otpadu, isto tada, tapacirunge za 25 eur, znaci brate kao novi su i dan danas.

Ali za te pare ti se ne isplati to da radis. A sto se tice tog lika iz Rozaja..... samo se pazi da na kraju lik ne kaze da nece ili da te ucenjuje za malo para i stavi pred svrsen cin da moras da pristanes ili da vracas opet kola za Bg

Posted (edited)

A to, ma boli me dupe, da sredjujem djuntu za drugoga.. Nego videcu da uradim taj karburator. Ne bih nikome da uvaljujem. Posto je na njemu automatski saug i nema mu opravke, kaze ovde jedan batica da moze da mi stavi karburator od zastave i da imam rucni saug. Videcemo..

Moze lik da me ispali, ali onda ostaje 100e, koje je dao za kaparu. Ma ne znam, sad kad vidim da su i ovde ljudi zainteresovani, ne uvlaci mi se u tu zajebanciju. Lepo dodjes, vidis, probas i kupis, a ne tako napamet.

Ovom liku veceras, se svidela djunta, doci ce ponovo sa nekim strucnjakom :)

SMARAM!!!

Edited by Nazzgul
Posted

Pa vec sam ti rekao da ides u karburator servis Niki u Zemunu. Oni su zakon! I ja sam imao taj karburator i odradili ga do jaja! Nemoj da budzis to sa yuga. Mislim da je i tvoj karburator Pirburg

Ako ti neki lik ovde ponudi 850 eur prodaj ga, sta da se zajebavas do CG sa tim likom

Posted

SERVIS KARBURATORA, NIKKI, VRTLARSKA 53 - KOD BOLNICE, SERVIS KARBURATORA SKODA, VW, 0, 0, 011/199-049. BEOGRAD, ZEMUN,

e sad ne znam jesu li im dodavali broj 2 ispred prvog broja kad su menjali centralu u zemunu

Posted (edited)

@ Nazzgul

Lepo izgleda onaj porche :) Nisi bas trebao pored njega, nafurao je sliku u svoju korist :) :) :)

Ma prodaces kolica bez problema, 1000 evra za tako kvalitetan auto ciji su delovi jeftini i nije neki kesh.

Nasao sam zanimljivu verziju seata :

Seat_800_63-67_30.jpg

Edited by Mustang
Posted

Pa sta je 170 000 uz normalno odrzavanje?Moj stari Fiat 127 je presao preko 300 000,a nikako nije odrzavan.Sipano mu je rumunsko ulje iz koka kola flase,benzin pun taloga,nikad nije bio garaziran,motor je 2 puta nadziveo limariju.Tako da za taj Golf to nista nije strasno.E sad Nazzgule ne znam kako si ga ti odrzavao ako imas cesto problema,ja na Fiatu stvarno nikad nista ozbiljno,one sitne gluposti to je i normalno,ali to je samo dokaz koliko su stari automobili bili bolji od ovih novih.

Ne mislim na performanse,to je druga stvar,ali kvalitet definitivno ne moze da se poredi

Posted

Siegal, nadam se da se salis. Stari automobili bolji od novih? Ma daj! Reci lepo, jeftiniji su za odrzavanje jer su stari i delovi su im jeftini, manje se kvare jer imaju 10 X manje delova, nemaju elektroniku, nista. A kakvva je limarija kod starijih automobila? Moj Golf ima limariju kao da je juce izasao iz fabrike, cinkovana je i farbana najboljom farbom ilakom. Jesi nekad video trulu cetvorku ili bilo koji moderan automobil? Kakvu bezbednost imaju stari automobili? Samo KRST na retrovizoru, da se pomolis Bogu da ne pogines. Kakve kocnice imaju? Hoces da kazes da boljekoci Fiat iz '72 nego novi Golf sa ABS, ASP samoventilirajucim diskovima napred i diskovima nazad? Kakav je uzitak voziti taj starijiautomobil - nema klimu, nema kozu, podizace, grejace retrovizora.... nema nista, dodatna oprema je jelenska krpica.

Da ne duzim dalje, prednosti starijeg automobila su sledece: jeftino ga kupis, ne gubis mnogo na njemu jer ga mnogo nisi ni platio, odrzavanje je skoro pa dzaba i odbaci te iz tacke A u tacku B

Motori kod novih automobila prelaze mnogo, ja sam vidjao Oktavije i cetvorke sa preko 700.000km na satu, ALI ono sto uvoze kod nas je ubijeno, izmrcvareno i vracena je kilometraza pa ponosni vlasnik se shokira kako mu je produvao motor a nije presao ni 200.000km. To je poenta cele price

Posted

Kao sto rekoh,nisam mislio na performanse.Suludo je to porediti.Vecina danasnjih novijih automobila ima cesto probleme sa elektronikom,primer C4.Fiat je imao istih problema pa je zadnjih godina navodno to sanirao.Ja nemam u autu ni klimu ni kozu pa se ne zalim.

Ako hoces da vidis 'novu' limariju dodji pa zaviri ispod mog Una koji je '89 godiste.

Posted

Odicno, sa tim se slazem. A pazi koje si marke naveo. To je sve tacno, Fiat i Citroen su jako losi sa elektronikom, kao i vecina francuza. ZNaci kupis ili Japanca ili nemca i nema sanse da ces imati problema sa tim. :pivopije:

Posted (edited)
@ Nazzgul

Brate jel stvarno presao 170000 km ili ???

A bas na dvicini znas koliko je presla.. Nemam pojma! Zadnjih 5 godina, koliko je vozim, presao sam nesto preko 100 000km. E koliko je presla do decembra 2002godine, ko zna?!??! Nego je na sajtu obavezan unos, kilometraze.. pa sam lupio..

Inace primio sam se na (golf) cetvorke. Vidim da za nekih 6-7 somica moze da se uzme dobra 1.6 benzin 100KS 2000 godiste, sa predjenih oko 100 000km.

Pravi autic za mene. Samo neka crna farba i troje vrata i to je to.

Edited by Nazzgul
Posted
Inace primio sam se na (golf) cetvorke. Vidim da za nekih 6-7 somica moze da se uzme dobra 1.6 benzin 100KS 2000 godiste, sa predjenih oko 100 000km.

Pravi autic za mene. Samo neka crna farba i troje vrata i to je to.

:pivopije::pivopije::pivopije:

@Siegal: slazem se, odvratan je :(

Posted (edited)

To ili cu u Crnoj Gori da navatam neki BMW e46.. Videcemo! Samo da prodam ovu dvicinu..

Inace, trebao sam ovu sliku da stavim :

12062007316.jpg

Znali bi ljudi zasto se prodaje dvicina :D

Edited by Nazzgul
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...