vudun Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Stvarno opako jebački izgleda, naročito u ovoj metalize crvenoj boji. Tako da mu ovo sexy.com.au na slikama dobro i stoji. Ko bi rekao da je dugačak samo 3.69m ? Perfektno su ga odradili sa boka gledano, ali serijska varijanta verovatno neće biti tako atraktivna.
vudun Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Pa kad sam kliknuo na uvećanje. Čekamo ga, tamo negde 2011 god. do tad će se i meni posrećiti da opljačkam neku banku.
Josif Visarionovič Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Evo jedan test http://www.sigurno-voziti.net/agresivnost.php
KazimKazim Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE 26 BODOVA ZONA AGRESIVNOG PONAŠANJA U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
vudun Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE 153 BODOVA RATNA ZONA PONAŠANJA Ratničkog ste raspoloženja. Vi mislite da je cesta bojno polje. Nije važno tko preživi, jer vi ćete ionako jednom stradati u prometu. Savjetujem Vam da se prevozite javnim prijevoznim sredstvima: vlakom, autobusom ili tramvajem i to po mogućnosti na zadnjim sjedalima, jer vi ste opasni i kao suvozač. Ne promijenite li brzo svoje ponašanje i shvatite da se upravo vi pogrešno ponašate u prometu mogli biste završiti na groblju s natpisom na spomeniku «Ovdje počiva vozač koji je mislio da je uvijek u pravu». - Мало сам тестирао веродостојност теста. Мада, нисам толико далеко од резултата.
phantasm of the living Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Ovo prejebeno izgleda. Jel ima nekih zanimljivosti u vezi performansi ili su se samo bacili na dizajn? Stvarno opako jebački izgleda, naročito u ovoj metalize crvenoj boji. Tako da mu ovo sexy.com.au na slikama dobro i stoji. Ko bi rekao da je dugačak samo 3.69m ? Perfektno su ga odradili sa boka gledano, ali serijska varijanta verovatno neće biti tako atraktivna. Molim te malo optimizma. Mora da bude ovakav. :twisted: ----------------------------------- Spreman sam pucati u drugog vozača...Hahahahaha...Do jaja. NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE 11 BODOVA ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika. Tako je to kad si pocetnik. Mada da je bilo vise pitanja o pesacima, najebala bih.
Josif Visarionovič Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 (edited) Nije los izgled auta ali podseca me na neki Pezo iz profila... Evo Touareg 2010 Shelby GT500 M7 Edited January 16, 2009 by Josif Visarionovič
vudun Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Да, подсећа помало на Пежо 407 што уопште није лоше, напротив. Четристоседмица је једна од најлепших лимузина.
Sinstrel Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Ha ha 'ladno... vezano za ovo sexy.com.au. Meni na poslu prikazuje slike bez tih watermarkova ali kod kuce ih vidim. Jos se ja cudim o cemu Vudu Solo prica. Trip...
Mustang Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 @ Josif Do jaja je touareg novi , to vec lici na nesto (nesto je falilo onom prethodnom a ovaj je tu skalu ne samo zabio do kraja nego i pokvario - u pozitivnom smislu). Sto se tice slicnosti sa najruznijom limuzinom na trzistu (407) - nigde je ne vidim , i to je dobro !!! Sto se tice Stanga, I`m breathless... PROBIJA 7 Rihterovih skala sa ovim redizajnom, samo neka nastave u tom pravcu, ali pazljivo !!! Ima vise testosterona nego Schwarzzenegger i John Holmes svojevremeno , i to zajedno !!! Svaka mu cast pastuvska :)
vudun Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 (edited) @ Josif Do jaja je touareg novi , to vec lici na nesto (nesto je falilo onom prethodnom a ovaj je tu skalu ne samo zabio do kraja nego i pokvario - u pozitivnom smislu). Sto se tice slicnosti sa najruznijom limuzinom na trzistu (407) - nigde je ne vidim , i to je dobro !!! Ako posmatramo bočnu siluetu, u dizajnu ima sličnosti. 407 jeste preteča, ali Verve je svakako još lepši. Sto se tice Stanga, I`m breathless... PROBIJA 7 Rihterovih skala sa ovim redizajnom, samo neka nastave u tom pravcu, ali pazljivo !!! Ima vise testosterona nego Schwarzzenegger i John Holmes svojevremeno , i to zajedno !!! Svaka mu cast pastuvska :) Gde se seti legende John Holmes-a? Edited January 16, 2009 by Вуду Соло Неле
Nazzgul Posted January 17, 2009 Author Report Posted January 17, 2009 Prodao sam dvicinu za 900 EUR. :) Sad sam pesak
Mustang Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 @ Vudu Solo Nele Zato sto nisam hteo da spominjem Jerremy-ja, jer je Jesha... (Najgotivniji Jesha, but still...) @ Nazzgul Bravo matori, cist zivot ovo-ono :) I da kupis Be My Whore u najskorije vreme
Josif Visarionovič Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Nadjoh neke slike mog mi omiljenog vozila pa da podelim sa vama:
Nazzgul Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 Ja mislim da su joj suvisne ove Gusenice.
Nazzgul Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 (edited) Ovaj Audi je bruka. Sad da imam kintu.. http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...di/A3_1.6/83333 Jbt, nisu puno skuplji od Golf-ova 4. Mogu i njih da gledam.. Edited January 20, 2009 by Nazzgul
Nazzgul Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 (edited) Ma to je nestvarno.. jbt unistio bi felne odma.. Inace uopste ne kapiram kakvom silom bi se namestio u ovakvu poziciju... Evo i mog omiljenog vozila, kad smo vec kod toga: Edit: (manja slika, jbg) : Edited January 20, 2009 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Sto mislis da je nestvarno?Samo ti treba dosta vozackog iskustva da to izvedes
Nazzgul Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 (edited) Ne razumem, kako mozes tako da ga nakrenes?! Jedino da nekom velikom brzinom uletis u krivinu od 180 stepeni ~ Ali opet i tu mi nije jasno kako bi iskontrolisao da se ne prevrnes.. Kako god. Recimo da si se nakrenuo ovako, ne kapiram uopste kako mozes da vozis u tom polozaju... jbg.. mozda samo par sekundi.. Mislim da tockovi ne mogu ovo da podnesu.. Edited January 20, 2009 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 samo treba imati muda i znanja http://www.youtube.com/watch?v=EZdOCnJc4_E
Triad_1 Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 AU....ovaj je lud. Za ovo stvarno treba imati jako velika muda i znanja...
Triad_1 Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Meni se nikad kombi verzije Golf-a nisu svidjale. Za ovaj ne znam sta da kazem...ekstremno ruzan Evo Touareg 2010 Nije lose, mada sam ocekivao da ce jos malo da napreduju sa dizajnom ali je i ovo skroz OK.
Routasydän Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Ovaj Audi je bruka. Sad da imam kintu.. http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...di/A3_1.6/83333 Jbt, nisu puno skuplji od Golf-ova 4. Mogu i njih da gledam.. Brate na ovo i ja gadjam, kad prodam cetvorku. Samo iskren da budem cetvorka je u mnogim stvarima bolja od ovog Audija, ali Audi ima kvalitet koji je bolji od VW. E sad, pogledaj malo restajling ovog modela, jako je lep, doteran, ispod 10.000 eur a jako kvalitetan automobil. Ali onda opet ide cuveno pitanje, zasto da dam 10.000 eur za ovaj model, kad mogu A4 par godina mladji da kupim za 2000 eur vise. Meni se jako svidja A3 1.8T sa 150KS, samo tesko je naci takav automobil a da nije izakan. Ja obozavam Audi Ali brate pro kupis cetvorku za 6000 pa vozis par godina i onda dodas kintu i predjes na Audi, to je i moj plan
Recommended Posts