Routasydän Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 http://www.blic.rs/vojvodina.php?id=75411 I ja, od kako su poskupele karte u Pazovackoj Lasti idem Golfom na posao i mnogo je jeftinije i lepse
Triad_1 Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Jel ono treba da bude nova 6?!? Bruka! BMW je zakon i tu je kraj price. Zapravo Nemacka automobilska industrija je zakon...
Josif Visarionovič Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Novi,izlazi 2010.Doduse Nemci su mnogo popustili sa dizajniranjem,evo ovo je jedan model od gomile koji mi se stvarno svidja
Mustang Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Hehehehhehe!! Lep je E92, ali E46 je meni mnogo, mnogo lepsi.. Ima pravi onaj smekerski duh dvadesetog veka.. Ne znam da opisem.. samo osecam! Ima perfektno izvajane linije, nista nije suvisno i pogresno.. Dok mi se kod E90 vise svidja verzija sa 4 vrata.. Ovaj je nekako.. ne znam, nije mi skladan.. E bravo matori za ovaj post Tu se slazemo savrseno, samo ja to obicno kazem i za E39 seriju 5 - najlepsa pstica ikada. jeste ova orlusina i tehnicki bolja i mozda jeste i lepa , ne sporim , ali... nije to to. Zipa sta ovi ludi ameri zovu kadilak :) http://www.motortrend.com/roadtests/sedans...v/photo_08.html moj to kadilak
vudun Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Mnogo me podseća na restilizovanu Opel Omegu ('01-02) ... ali baš mnogo.
Mustang Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Pa to je faktiki omega sa kadilakovim znakom :) glupost. Ne kazem da je omega los auto, al zamisli da sad uzmes omegu i stavis na nju meckin znak i tako je prodajes... jes da je gm opelov vlasnik ali brate... e da , i ovo - Kill 4 it !
Nazzgul Posted January 24, 2009 Author Report Posted January 24, 2009 (edited) Tako cu i ja brate! :) Edited January 24, 2009 by Nazzgul
Nazzgul Posted January 24, 2009 Author Report Posted January 24, 2009 (edited) Ruzan je al bez zezanja. Hahhaha! Taj fazon! Meni se jedino ne svidja ova boja, ali extra je sredjen! Edited January 24, 2009 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Mislio sam na BMW-a,Mercedes je ok. Inace Fiat se sprema da kupi Krajsler,a uveliko se prica da ce kupiti Citroen i Pezo.
Routasydän Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Fiat je vec postao vlasnik oko 30% Krajslera i to im je najbolji potez u istoriji jer ce se Kradza izvuci iz krize i biti ponovo jak, a oni uzimati kesh. Oni ce davati svoje malo slabije motore i dizel motore i ubirati kajmak. Svaka cast za ovaj potez A koji ce im qrac PEzo i Citro, to je sranje od automobila
Josif Visarionovič Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 pa imaju i francuzi svoje musterije
vudun Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 A koji ce im qrac PEzo i Citro, to je sranje od automobila Ne zaboravi da je Peugeot 207 je najprodavaniji auto u Evropi. Paz' ovo: Sve teža prodaja nekretnina u Češkoj zbog globalne krize naterala je ovdašnje građevinare da potencijalne kupce mame i automobilima na poklon. "Kupi novu kuću dobićeš novi mercedes", nova je reklama CPI Grup koja je izgradila niz porodičnih kuća na istočnom obodu Praga a prodaja, iako klasična kuća od 150 kvadratnih metara košta oko 300.000 evra, koliko se u Pragu kreću i cene luksuznijih stanova preko 100 kvadratnih metara u novogradnji, ide slabo. "Odabrali smo "mercedes" klase A koji je vrlo praktičan za gradski saobraćaj", potvrdio je direktor CPI Grup Milan Trnjeni dnevniku "Lidove novini" da kupci kuća zaista dobijaju i "mercedes". A evo i zvaničnih fotki nove E klase u kupe verziji. Dosta bolje izgleda od limuzine.
Josif Visarionovič Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Pola odavde je uzeto sa CLS-a
vudun Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Ima dosta sličnosti. CLS je ipak i dalje najlepši iz game.
Mustang Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Uuuuu koja bruka onaj BMW , stvarno je remek delo, za razliku od mecke koja je samo zasluzila komentar `nije lose` ,bar sto se dizajna tice...
Routasydän Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Uuuuu koja bruka onaj BMW , stvarno je remek delo, za razliku od mecke koja je samo zasluzila komentar `nije lose` ,bar sto se dizajna tice... taj rad
Routasydän Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Verovatno je taj lambo ili sta je vec, parkiran na sred puta
Routasydän Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 njen monstruozni motor je smesten pozadi, da ne kvari balans i aerodinamiku
vudun Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Da znaš da je monstruozan motor. Kad ga zaverglaš koliko je bučan , pomisliš ono jeb'o te je l' sam ja u Ferariju ?!
Vlaja Buraz Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Pa to je faktiki omega sa kadilakovim znakom :) glupost. Ne kazem da je omega los auto, al zamisli da sad uzmes omegu i stavis na nju meckin znak i tako je prodajes... jes da je gm opelov vlasnik ali brate... Omega dok je bila u proizvodnji, uvijek je na testovima bila sa ulaznim modelima E-klase (jer Opel staje kod 6 cilindara), i uglavnom bila ispred. (Sad je Insignia narasla na tu veličinu, veća od E klase i BMW 5 a par cm kraća od A6, doduše, nije zadnja vuča, ali se nudi 4x4...) Usput, MetalHeart ima takvu Omegu i prije nekoliko (desetaka) strana je spomenuto da je uvožena u SAD kao Cadillac Catera. Taj redizajn jeste malo grbav, ali taman za amerikance. A to što je GM Opelov vlasnik, to je samo minus. Daj bože, pa da Opel izađe iz šaka tih idiota. A ja juče vidjeh neki prastari Saab 9000 pa se lijepo iznenadih. Auto kao tenk ogromno, a na petim vratima lijepo piše Turbo. Strahopoštovanje. Inače, izgrađen na istoj osnovi kao Fiat Croma, Alfa 164 i Lancia Thema. Zanimljivu istoriju ima Saab, makar po wikipediji... I njihov se status preispituje, vjerovatno da će van GM-a.
Recommended Posts