Routasydän Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Do jaja bembara, ali brate boka unutrasnjosti je grozna, boja govna! Kao kad ubijes nekog ogromnog insekta pa iscuri zuta ljiga Ja volim kožu u krem boji ili eventualno crvenoj ako je neki opak sportak u pitanju, kao na primer Ferari ili Vajper
Nazzgul Posted February 2, 2009 Author Report Posted February 2, 2009 E sad si mi je zgadio.. :( A bas mi se posebno svidjala unutrasnjost!!
Josif Visarionovič Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Lik je kupio bmw-a da ga vozi a ne da ga budzi.Stvarno ne vidim sta mu fali,ako mislis da bi trebao da mu dodaje neke spojlere i ostale pizdarije
Routasydän Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Meni se svidja onaj BMW iz Vrsca. Moja prijateljica ima slican model, samo neka boja celika, kao ta neka sportska serija se radila uglavnom u toj boji
Nazzgul Posted February 2, 2009 Author Report Posted February 2, 2009 (edited) Mozda je samo losa slika. Ne, ne svidjaju mi se felne!! To bih prvo zamenio! Za drugo ne znam, jer se ni ne vidi.. Pazi recimo ove: Staggered MIRO Style #MO1, 19 inch: Inace, da volim plastiku i ljubitelj sam styling-a! Zato i hocu da kupim e46 da mu se najebem mame! Edited February 2, 2009 by Nazzgul
Nazzgul Posted February 2, 2009 Author Report Posted February 2, 2009 (edited) E da ono sto se jos da primetiti, su farovi.. Srvarno mu ne stoje ovi osnovni.. Pazi ovog: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bzcddkenvvjo 2001 godiste 8700 EVRA. Au!! Nema kozu, ali je lepa osnova za ulaganje Samo bih ja onog od 2000cm3 i 143KS E ovaj je totalna bruka : http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=...x3r&asrc=fa KREM KOZA, LOL* http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vpnmrczq23zm Edited February 2, 2009 by Nazzgul
Mustang Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 cak je i unutrasnjost lepa, boja bi mogla samo za nijansu da je svetlija, da bude npr kapucino boja recimo..
Routasydän Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Plin + BMW :) http://www.blic.rs/hronika.php?id=77162
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 boca sama od sebe ne moze da ekplodira,verovatno su zajebali instalaciju
Nazzgul Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 (edited) E da, cuo sam za ovo.. Do eksplozije je doslo, kako sam cuo ili procitao, tako sto je prilikom vadjenja motora doslo do curenja plina koji je stupio u kontakt sa obliznjom grejalicom.. @ Vladimir Ponadao sam se nekom boljem fazonu, tipa ismejavanja.. Ovo je ipak samo nesrecni slucaj.. Edited February 4, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Da ismejavam BMW???? - Nikad! Ovo je bedak, ljudi rade neke stavri za koje nisu strucni, tih majstora i kvazi majstora po garazama ima pun kurac i posle kad se desi ovako nesto..... nije bez veze zakonom propisano koji su uslovi da bi radili neki ovakav posao. A ja se inace secam iz veselih devedesetih jako0 mnogo bizarnih slucajeva. Evo veencani kum mog brata je svercovao gorivo i stajalo mu u kanisterima na spratu kuce. Bilo nesto toplo i kanisteri nabubrili, on da otvori jedan, kad ono kako je otvorio cep pljusne po njemu benzin iz kanistera po dzemperu. I on napravi kardinalnu gresku - krene da skida dzemper, i naravno napravi varnicu i zapali se. Mali sin, koji je tad imao mozda 5-6 godina, gledao ga je kako ziv gori. Umro je u mukama. A i mom prvom komdhi je ekspodiralo bure sa benzinom, lik prisao sa pljugom da proviri u bure jel ima benzima i koliko..... jbg
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 I naravoucenije,nikad ne ostavljati otvoren kanister na metalnu podlogu zbog suprotnog naelektrisanja vrlo lako moze da eksplodira.
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Tako je. i inace ljudi ne znaju, ne gori benzin, vec njegovo isparenje.
Nazzgul Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 (edited) A ja sam uvek razmisljao da kupim taj metalni kanister, da imam u rezervi 20 l benzina, za crne dane.. NE BMW nego BMW + plin Edited February 4, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa da znas da je to ciganluk. Jos samo da mu stavi onaj gelender na krov i natovari razna govna, krzneni volan i eto pravog ciganskog automobila. Kada kupujes BMW, kupujes benzinca napucanog kao zver i uzivas u voznji. Ili jesi aja ili nisi, nema tu ciganisanja sa plinom
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Jebiga,ja sam video par bmw-a koji su vozeni kad je benzin bio badava pa su morali da ugrade plin ljudi...
Nazzgul Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 E taman sam pomislio, procitavsi prvu recenicu, da mi se sprdas za kanister
Vlaja Buraz Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ako je neko propustio: http://www.yumetal.net/forum/index.php?s=&...t&p=1856000 Nego, ajde de, još par vijesti, taman prva vezana za BMW: BMW-ov glavni dizajner Chris Bangle napustio kompaniju - LINK Što se mene tiče, dobro da ode, posljednja generacija BMW-a, iako modernog izgleda, nije mi sjela nikako, a realno, nije to Opel pa da moraju nekakve trendove da prate... BMW je, što se mene tiče, uvijek bio konzervativnog izgleda, ali čim ga voziš, zna se da si jebač. Ciganluk -> Fordov prvi čovjek nazvao kupca koji je odabrao Ford umjesto Toyote - LINK -> Ford generirao 5,9 milijardi dolara gubitka u zadnjem kvartalu - LINK Djeluje mi kao da su oni još gori glupani od GM, mada, sve je to tu negdje. Mondeo iz generacije u generaciju dobija priznanje za najprijatniji auto za vožnju, a sad su krenuli da štekaju na unutrašnjosti, masa ljudi se žali da su korišteni materijali prejeftini (a što im to treba koji k.), a da ne spominjem američki Ford i one njihove kockaste kante, užas. I još jako prijatna vijest, nadam se da će odraditi dobro zadatak: Citroen u život vraća legendarnu Žabu (Ajkulu) - LINK Ajkula je avangarda i po današnjim standardima i kad bi uradili potpuno istu karoseriju samo sa današnjom elektronikom i pizdarijama, kontam da bi bio pun pogadak. Podrška ovoj ideji. A što se tiče BMW-a i plina, šta'š, kontam kako je šteta imati peticu benzinca sa onim "ulaznim" motorom od 2000 kubika, a šta onda ostaje... minimalno 13 litara kombinovano (ne znam potrošnje za BMW ali sumnjam da je manje). Muka natjera čovjeka. Doduše, ja lično nikad ne bih ugradio plin, niti kad bih imao potrebu odnosno ekonomsko opravdanje, ali, šta da se radi...
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Evo sta novosadjani rade u slobodno vreme http://www.youtube.com/watch?v=2zShDBadMyk
Nazzgul Posted February 5, 2009 Author Report Posted February 5, 2009 (edited) Ako je neko propustio: Nego, ajde de, još par vijesti, taman prva vezana za BMW: BMW-ov glavni dizajner Chris Bangle napustio kompaniju - LINK Što se mene tiče, dobro da ode, posljednja generacija BMW-a, iako modernog izgleda, nije mi sjela nikako, a realno, nije to Opel pa da moraju nekakve trendove da prate... BMW je, što se mene tiče, uvijek bio konzervativnog izgleda, ali čim ga voziš, zna se da si jebač. Lep je dizajn, ali moglo je mnogo bolje!! Meni se jedino ne svidja izgled sedmice, potpuno je unakazena, ali celu ovu novu seriju su radili tako "robusno" da bi se bolje probili na Americko trziste.. Edited February 5, 2009 by Nazzgul
Triad_1 Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 evo nesto za Mustanga: Vise fotki OVDE Pinujem. Svaka cast :pivopije:
Buried in Smoke Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 zju, preteran mi je ovaj challenger.. evo sta sam uslikao neko vece u ns-u.. slikao bi sa svih strana, ali bio sam u zurbi pa jebiga. bas lepo sredjen auto. izdaleka mi se ucinilo da je stari mustang, ali znao sam da je predobro da bi bilo istinito.. ford cougar, ne znam koje godiste..
Sinstrel Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 He he... http://jalopnik.com/5147297/2011-citroen-ds3-is-this-it Nije revolucija ali je dobar.
Recommended Posts