Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@

Devojka prica o automobilima.. Ql! :)

@

Sto se mene tice ta crvena boja je jako seljacka, da ne kazem odvratna.. Ne mogu da smislim nesto na ovaj fazon :

modified-bmw-e46-m3-red.jpg

Vladimire nikad ne bih kupio tu tvoju cetvorku, samo zbog farbe...

Crna se lako prlja, ali je neprikosnovena!!

Znaci prvo mesto!! Crnu mozes uz sve da uklopis!! I uvek izgleda jebeno mocno!! Imam crni komp, crne su mi gitare, crn mi je procesor, crno pojacalo, e bice i djunta!!

Zamisli crveni frizider?! Crveni televizor? Crveni kompjuter? Crvena vrata?!? Crveni zid?!

Kako ti se cini?!

..................

Podnosim jos neke nijanse plave i bele boje i to je sve sto bih stavio na limariju.. Ostalo je sve kicerica..

Edited by Nazzgul
Posted

Uzas! Pokvario si mi dorucak :D Zamisljam crni ferari :D

Pa dobro, stvar ukusa, evo onaj Ami Dzi voli boju govna, to sasvim ok, njegov ukus ;)

Moja gitara je jewel blue, televizor sivi, monitor beli, moj namestaj je bordo boje, a uskoro ce biti i crvenih zidova kod mene u sobi :) I navijam za Crvenu Zvezdu :D

Posted
Ja sam Grobarin, monitor mi bele boje, zidovi bordo ... a najviše volim marino plavu boju na kolima. :da:

Bordo zidovi su zakon, a pogotovo ako ukombinujes sa jos nekom bojom, recimo dva zida bordo, a dva zida u nekoj krem boji

Lepa je plava boja, ali ona jewel blue a volim i pearl white

Posted
Uzas! Pokvario si mi dorucak :D Zamisljam crni ferari :D

Pa dobro, stvar ukusa, evo onaj Ami Dzi voli boju govna, to sasvim ok, njegov ukus ;)

Moja gitara je jewel blue, televizor sivi, monitor beli, moj namestaj je bordo boje, a uskoro ce biti i crvenih zidova kod mene u sobi :) I navijam za Crvenu Zvezdu :D

Ne moras:

4y9ch00.png

Zver! A kad vidim crvenu farbu to nije to. Nije to vise ta zver.. Nekako ti crvena boja, osim sto je "seljoberska", ublazi dojam.. Jbg, boja ljubavi, a ljubav je nesto pozitivno lepo..

A kad vidis crni e46 ili ferarri, padnes na dupe, jer se useres kako izgleda :)

Posted
A kad vidim crvenu farbu to nije to. Nije to vise ta zver..

Kada vidis crveni Ferari nije ti to to??????????? :) :) :)

Brate Ferari je lep pa sve da je na tufne, ali crvena je boja za njega, sve ostalo je kenjanje ;)

Znaci ja sam ljakse jer volim crvenu boju kada su automobili u pitanju? :(

Posted (edited)
Kada vidis crveni Ferari nije ti to to??????????? :) :) :)

Brate Ferari je lep pa sve da je na tufne, ali crvena je boja za njega, sve ostalo je kenjanje ;)

Znaci ja sam ljakse jer volim crvenu boju kada su automobili u pitanju? :(

Jedino ako ti tako mislis.

Ja sam samo izneo moj stav u vezi crvenbaca :)

@ Josif

dja mi se SAAB, koji si okacio gore! :) :)

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

E razlog zasto govorim za crvenu boju da je seljacka je to sto u Sabcu i u dedinom selu Provo, blizu Sabca, svi vole crvenu boju na kolima i motorima :) :)

Znaci kad hoces da prodas crveni automobil, najbolje je da ga odvezes u Sabac :) :)

Ako se neko licno uvredio, ja mu se izvinjavam!!

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

Ja sam dvicinu vozio sa letnjim gumama.. U Beogradu, uglavnom rasciste ulice.. Tako da su zimske gume, skoro pa suvisne.. Samo sam nosio dedinu lopatu za ciscenje, ako zaglavim negde.. i da naucis ulice koje su za izbegavanje i to je to. :)

Ne znam kako cu se provoditi sa zadnjom vucom na BMW-u.

EDIT:

E da, evo ovako razmisljam.

Znaci, kupicu e46 u Crnoj Gori za 7-8 somica sa evro 3 motorom.. i opusteno cu ga voziti sa CG tablama, dok ne skupim za carinu i prevod. :)

Ovde ne mozes da ih pipnes ispod 10-11, a kupe da ne pricam. Idu i do 13 somica 2000 god.

Jbt, 8 somica ovde kosta dobra cetvorka, stvarno se isplati!!

Edited by Nazzgul
Posted

ja redovno pratim cene na polovnim automobilima, i video sam cene za BMW, ono je uzas, znaci za 11.000 mozes naci 316 ali u ko zna kakvom stanju i sa kojom kilometrazom, ako hoces neki do jaja primerak ide i preko 12.000 a u MNE su cene mnogo korektnije, ali tamo treba otvoriti 4 ociju jer crnogorci ne znaju da voze, a gaze kao nenormalni, lupaju automobile, ginu .... treba voditi racuna da uzmes neku skrsenu bembaru.

Ja sam veliki ljubitelj Audija i u poslednje vreme mnogo smekam A4 model iz 2002. godine, neki benzinac bi mi samo tako legao, ali i oni su tu negde oko 11.500 :(

Posted

Pa znas kako, 2002. godiste ti je sad 7 godina star automobil, ne vredi to vise od 12.000 osim ako nema neki ludacki motor sa do jaja opremom. A da darivam 14.000 ne pada mi na pamet za automobil star toliko, pa mogu da kupim nov sasvim solidan automobil, tipa Focus ili slicno.

Posted (edited)

E pa upravo to. I meni je tesko da pomislim da dam 10+ somica za polovan automobil. Jebo te moji bi me prvi udavili, da uzmem neki novi auto..

Ovako, mislim da bi 8 000 popusili svi.. A kasnije ako bi dobro sluzio, i ako se rodi neka hemija, mogu da ga prevedem na BG table..

Vladimire u CG imam majstora, koji radi samo BMW, tako da bih sigurno uzeo dobrar! :) :)

Inace, meni se ne svidja taj A4. Ja nisam mogao da sednem nazad. Skoro kao u stojadinu. Mnogo je mali auto, samo izgleda kao ovo ono.. Jbt tu jedan zarkovac je imao A4 karavan i gepek mu je bio manji od burazerovog na A6, limuzini. Stalno je hteo da se menja :D

Za koliko moze da se nadje novi A3?! To je perverzija od auta..

Reci da ne bi pre uzeo ovo: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla..._1.9_TDI/112602

Znaci bruka 1.9 TDI, presao samo 90 000!! Jbt, nisu skupi..

Edited by Nazzgul
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...