Routasydän Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Pa i prilici govnaru da vozi automobil boje govna
Nazzgul Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 (edited) @ Devojka prica o automobilima.. Ql! @ Sto se mene tice ta crvena boja je jako seljacka, da ne kazem odvratna.. Ne mogu da smislim nesto na ovaj fazon : Vladimire nikad ne bih kupio tu tvoju cetvorku, samo zbog farbe... Crna se lako prlja, ali je neprikosnovena!! Znaci prvo mesto!! Crnu mozes uz sve da uklopis!! I uvek izgleda jebeno mocno!! Imam crni komp, crne su mi gitare, crn mi je procesor, crno pojacalo, e bice i djunta!! Zamisli crveni frizider?! Crveni televizor? Crveni kompjuter? Crvena vrata?!? Crveni zid?! Kako ti se cini?! .................. Podnosim jos neke nijanse plave i bele boje i to je sve sto bih stavio na limariju.. Ostalo je sve kicerica.. Edited February 18, 2009 by Nazzgul
vudun Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Još samo kad bi imao i crne rupe u glavi. 300C Ovoj grdosiji jedino black metal boja stoji ... nijedna druga.
Routasydän Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Uzas! Pokvario si mi dorucak Zamisljam crni ferari Pa dobro, stvar ukusa, evo onaj Ami Dzi voli boju govna, to sasvim ok, njegov ukus Moja gitara je jewel blue, televizor sivi, monitor beli, moj namestaj je bordo boje, a uskoro ce biti i crvenih zidova kod mene u sobi I navijam za Crvenu Zvezdu
vudun Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Ja sam Grobarin, monitor mi bele boje, zidovi bordo ... a najviše volim marino plavu boju na kolima.
Routasydän Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Ja sam Grobarin, monitor mi bele boje, zidovi bordo ... a najviše volim marino plavu boju na kolima. Bordo zidovi su zakon, a pogotovo ako ukombinujes sa jos nekom bojom, recimo dva zida bordo, a dva zida u nekoj krem boji Lepa je plava boja, ali ona jewel blue a volim i pearl white
Josif Visarionovič Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Dok vi raspravljate o svabama ja samo kazem ovo:
Routasydän Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Pricali smo kako volimo taj hladni severnjacki dizajn
vudun Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Najzad i SAAB da se priseti napraviti jedan prelep automobil. Kad se pojavljuje ovaj 9-5 ?
Nazzgul Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 Uzas! Pokvario si mi dorucak Zamisljam crni ferari Pa dobro, stvar ukusa, evo onaj Ami Dzi voli boju govna, to sasvim ok, njegov ukus Moja gitara je jewel blue, televizor sivi, monitor beli, moj namestaj je bordo boje, a uskoro ce biti i crvenih zidova kod mene u sobi I navijam za Crvenu Zvezdu Ne moras: Zver! A kad vidim crvenu farbu to nije to. Nije to vise ta zver.. Nekako ti crvena boja, osim sto je "seljoberska", ublazi dojam.. Jbg, boja ljubavi, a ljubav je nesto pozitivno lepo.. A kad vidis crni e46 ili ferarri, padnes na dupe, jer se useres kako izgleda
Josif Visarionovič Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Ja mislim dogodine,ali da je bruka bruka je.
Routasydän Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 A kad vidim crvenu farbu to nije to. Nije to vise ta zver.. Kada vidis crveni Ferari nije ti to to??????????? :) Brate Ferari je lep pa sve da je na tufne, ali crvena je boja za njega, sve ostalo je kenjanje Znaci ja sam ljakse jer volim crvenu boju kada su automobili u pitanju?
Josif Visarionovič Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 (edited) Ne kontam kakve veze ima boja sa performansama Evo i novog F450,nezvanicno ce biti brz kao i Enzo Objasnili su italijani jos jednom Edited February 18, 2009 by Josif Visarionovič
Nazzgul Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 (edited) Kada vidis crveni Ferari nije ti to to??????????? :) Brate Ferari je lep pa sve da je na tufne, ali crvena je boja za njega, sve ostalo je kenjanje Znaci ja sam ljakse jer volim crvenu boju kada su automobili u pitanju? Jedino ako ti tako mislis. Ja sam samo izneo moj stav u vezi crvenbaca @ Josif dja mi se SAAB, koji si okacio gore! :) Edited February 18, 2009 by Nazzgul
Nazzgul Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 (edited) E razlog zasto govorim za crvenu boju da je seljacka je to sto u Sabcu i u dedinom selu Provo, blizu Sabca, svi vole crvenu boju na kolima i motorima :) Znaci kad hoces da prodas crveni automobil, najbolje je da ga odvezes u Sabac :) Ako se neko licno uvredio, ja mu se izvinjavam!! Edited February 18, 2009 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Evo vec 30 sati veje bez prestanka,snega ima da se useres,nestalo je ulicne rasvete,automobili u mojoj ulici se zaglavljuju.Ovo je pravi kolaps.
Routasydän Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Moram da kupim zimske gume za sledecu godinu, neke tanke kao za juga sa velikim kramponima, sa obicnim m+ s gumama ne vredi voziti po ovom snegu
Nazzgul Posted February 19, 2009 Author Report Posted February 19, 2009 (edited) Ja sam dvicinu vozio sa letnjim gumama.. U Beogradu, uglavnom rasciste ulice.. Tako da su zimske gume, skoro pa suvisne.. Samo sam nosio dedinu lopatu za ciscenje, ako zaglavim negde.. i da naucis ulice koje su za izbegavanje i to je to. Ne znam kako cu se provoditi sa zadnjom vucom na BMW-u. EDIT: E da, evo ovako razmisljam. Znaci, kupicu e46 u Crnoj Gori za 7-8 somica sa evro 3 motorom.. i opusteno cu ga voziti sa CG tablama, dok ne skupim za carinu i prevod. Ovde ne mozes da ih pipnes ispod 10-11, a kupe da ne pricam. Idu i do 13 somica 2000 god. Jbt, 8 somica ovde kosta dobra cetvorka, stvarno se isplati!! Edited February 19, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 ja redovno pratim cene na polovnim automobilima, i video sam cene za BMW, ono je uzas, znaci za 11.000 mozes naci 316 ali u ko zna kakvom stanju i sa kojom kilometrazom, ako hoces neki do jaja primerak ide i preko 12.000 a u MNE su cene mnogo korektnije, ali tamo treba otvoriti 4 ociju jer crnogorci ne znaju da voze, a gaze kao nenormalni, lupaju automobile, ginu .... treba voditi racuna da uzmes neku skrsenu bembaru. Ja sam veliki ljubitelj Audija i u poslednje vreme mnogo smekam A4 model iz 2002. godine, neki benzinac bi mi samo tako legao, ali i oni su tu negde oko 11.500
Josif Visarionovič Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 a4 ispod 14 ispravan ces malo teze naci
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pa znas kako, 2002. godiste ti je sad 7 godina star automobil, ne vredi to vise od 12.000 osim ako nema neki ludacki motor sa do jaja opremom. A da darivam 14.000 ne pada mi na pamet za automobil star toliko, pa mogu da kupim nov sasvim solidan automobil, tipa Focus ili slicno.
Josif Visarionovič Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 ja ti kazem kako se krecu cene,na tebi je da odlucis,audiju ne pada cena tek tako
Nazzgul Posted February 19, 2009 Author Report Posted February 19, 2009 (edited) E pa upravo to. I meni je tesko da pomislim da dam 10+ somica za polovan automobil. Jebo te moji bi me prvi udavili, da uzmem neki novi auto.. Ovako, mislim da bi 8 000 popusili svi.. A kasnije ako bi dobro sluzio, i ako se rodi neka hemija, mogu da ga prevedem na BG table.. Vladimire u CG imam majstora, koji radi samo BMW, tako da bih sigurno uzeo dobrar! :) Inace, meni se ne svidja taj A4. Ja nisam mogao da sednem nazad. Skoro kao u stojadinu. Mnogo je mali auto, samo izgleda kao ovo ono.. Jbt tu jedan zarkovac je imao A4 karavan i gepek mu je bio manji od burazerovog na A6, limuzini. Stalno je hteo da se menja Za koliko moze da se nadje novi A3?! To je perverzija od auta.. Reci da ne bi pre uzeo ovo: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla..._1.9_TDI/112602 Znaci bruka 1.9 TDI, presao samo 90 000!! Jbt, nisu skupi.. Edited February 19, 2009 by Nazzgul
Recommended Posts