Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pa dobro, sta mene briga koliko ima mesta pozadi? Ja tamo necu sedeti A retko kad i vozim nekoga pozadi. Sto se mene tice moze komotno da se izvadi ta zadnja klupa. Zato sam i kupio ovog Golfa sa troje vrata. Nazad nema sedenja. Ova A3 je do jaja, samo to sa kilometrazom ne verujem nikome, to se lako promeni, ali izgleda jebeno dobro, jako mi se svidja i lepa je boja (nikad nisam rekao da ne volim crnu, samo sam rekao da najvise volim crvenu sto ne znaci da ne volim crnu). To je jako dobra stvar ako imas svog majstora, najbolje je kad imas nekoga ko nece da te folira i da samo gleda da te odere, to puno znaci.
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pogledaj ovo, zar nije jebacki automobil? I nemoj sad da kazes da je boja ruzna http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...9._TDI-I/112896
Nazzgul Posted February 19, 2009 Author Report Posted February 19, 2009 Ocekivao sam crvenbac.. HEhehehe!! LEP JE! Bas ono, fensi skroz! Nije ni skup, s obzirom da ima 1.9 TDI motor.
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pa znas kako, nikad ne mozes reci da jedna odredjena boja lepo stoji svim automobilima. Evo meni bi ovaj Audi bio ruzan kao crveni, a lep mi je u nekoj parisko plavoj boji, takodjer Subaru Impreza mi je prelepa kao plava, a Evo X u crvenoj. naravno i Dodz vajper i ferari bi bili ruzni u drugim bojama, takodjer i Korveta u crvenoj je prelepa, dok recimo dugackim limuzinama poput Mercedesa ili vecih Audija, BMW ..... crvena boja nikako ne lezi. Ali to je samo moj ukus
Nazzgul Posted February 19, 2009 Author Report Posted February 19, 2009 (edited) Pa znas kako, nikad ne mozes reci da jedna odredjena boja lepo stoji svim automobilima. Evo meni bi ovaj Audi bio ruzan kao crveni, a lep mi je u nekoj parisko plavoj boji, takodjer Subaru Impreza mi je prelepa kao plava, a Evo X u crvenoj. naravno i Dodz vajper i ferari bi bili ruzni u drugim bojama, takodjer i Korveta u crvenoj je prelepa, dok recimo dugackim limuzinama poput Mercedesa ili vecih Audija, BMW ..... crvena boja nikako ne lezi. Ali to je samo moj ukus Ferrari-ju i Dodzu stvarno stoji crvena, ali kod Evolution VIII ja volim belu farbu. Svabama, visoke klase uopste ne stoji crvena, tu se potpuno slazem, mada po meni ne stoji ni golfu.. Korveta crna! Edited February 19, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Crni ferari Pa svim automobilima iz visih klasa ne stoji lepo crvena, manjim lepo stoji, po mom ukusu akoro svim automobilima u C segmentu lepo lezi. Evo ima jedan Focus II restilizovani ovde kod mene u Zemunu, znas kako mu do jaja stoji crvena boja.... stvarno prelepo. Meni se svidja Golf IV u crvenoj boji, ali iskreno da ti kazem sad kad budem na jesen kupovao drugi automobil boju necu ni da gledam, vazno da je masina dobra, e sad bas da ne bude zuti, drecavo zeleni ili roze-ljubicasti ... sve ostalo je ok Cak i bezlicna siva metalik
Vlaja Buraz Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pogledaj ovo, zar nije jebacki automobil? I nemoj sad da kazes da je boja ruzna http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...9._TDI-I/112896 Mislim da je i ovo neki mačak u vreći, ovaj sa oglasa. U svakom slučaju previše para za A4 star 8 godina, po meni. Usput, zanimljivosti iz komentara sa t-portala: Posjetitelj_34026 * 18.02.2009. 09:53 E sad, nije problem samo u rabljenim...prijatelj je uzeo novu novcatu Hondu Accord od ovlaštenog koncesionera u Rijeci i to full oprema i tako...i tip nakon nekog vremena nađe prijatelja u gradu koji radi u Hond Koncessionaru i razgovaraju oni a ovaj mu kaže kako su imali jednog accorda koji je imao sudar na dolasku iz Zagreba i da su ga udilali po punoj cijeni jer su ga uspijeli zakrpat. I onda ti moja kopa lijepo isti dan ode na kontolu i naravno ustanovi da je to upravo njegov auto, poslje toga slijedi uobičavano natezanje ali kratkog vijeka jer je bilo očito da je sve istina. Dobio je drugi Accord nakon mijesec dana. Eto u kakvoj državi živimo! A sad brzo po kredite i pravac ...novi auto pa da svi susjedi krepaju! Posjetitelj_42749 * 18.02.2009. 10:35 Posjetitelj_34026, To što si sada ispričao ništa novo. Meni se to dogodilo sa Mercedesom i to novim novcatim kupljenim kod Škoje.... Da je bio lupan, ustanovilo se tek poslije dvije godine kada sam ga proadavao, nisu se podudarale oznake na staklima sa godinom proizvodnje, tj... sve su bile različite, a korometrom (ili več ne znam kako se zove instrument)je meštar otkrio da su mi zadnji bočni blatobrani puni kita.... a zadnja vrata se od prvog dana nisu zatvara kak treba. Kada sam reklamirao za vrata dok je vozilo bilo novo.. rečeno mi je da pretjerujem i pripazim kako se to ophodim prema gospodi iz prodaje kod Škoje... itd.. da ne nabrajam sve *****rije koje sam imao... Komentari su na članak Izbjegnite prevaru pri kupnji rabljenog auta... P.S. Crni Ferrari... ... najljepši Ferrari.
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Da li postoji u ovoj zemlji toliko glup i naivan covek da veruje u kilometrazu polovnog automobila????? Ako postoji, e onda je ZASLUZIO da bude prevaren. A onaj lik je tek retardiran, zamisli NIJE PRIMETIO RAZLICITE SERIJSKE BROJEVE NA STAKLIMA!!!! I jos lik to prica, nije ga sramota sto je tako glup. Pa to je prvo sto gledas, cak i kada kupujes nov automobil. Jer serijski broj tacno govori kad je automobil napravljen, ne zelis sigurno da uzmes neki koji je stajao na placu dve godine. Isto kad kupujes gume za kola, pogledas serijske brojeve gume (nedelja+godina prozicodnje) pa ih kupis. I sad pogledaj sledec situaciju. Neko kupi Audi A3 dizelasa, sa klimom i pickama materinama i platika nekih 22.000-23.000 eur i posle 5-6 godina on ce ga u savrsenom stanju sa predjenih 90.000km da proda tamo nekom srbinu za 10.000? Pa to samo ako je totalni mentol. Na zapadu, ali i kod nas, niko nije lud da da toliko para za automobil a da ne tuce bar 30.000km godisnje jer mu se onda ne isplati. Ja imam prijatelja koji je radio u jednoj velikoj domacoj auto kuci koja prodaje nove automobile i verujte mi ne zelite da cujete sta se sve radi, to jest sta se sve radilo u ono vreme dok je on bio tamo. Kupis nov automobil, a ono..... a inace saznao sam od jednog lika koji radi u poznatoj auto lakirernici da su im doterali 20-ak "novih" automobila jednog koreanskog proizvidjaca na farbanje posto su bili izudarani i kad su ih sredili i ofarbali, ti automobili su prodati kao novi...... znam za jako mnogo ovakvih slucajeva..... treba biti oprezan uvek
Buried in Smoke Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 nedavno sam trazio neke wallpapere mustanga, pa sam naisao na ovo... ne znam za vas, ali meni izgleda preterano. vise na http://www.mustangevolution.com/mustang-pictures/cat25/
Nazzgul Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 Pa znas kako, nikad ne mozes reci da jedna odredjena boja lepo stoji svim automobilima. Evo meni bi ovaj Audi bio ruzan kao crveni, a lep mi je u nekoj parisko plavoj boji, takodjer Subaru Impreza mi je prelepa kao plava, a Evo X u crvenoj. naravno i Dodz vajper i ferari bi bili ruzni u drugim bojama, takodjer i Korveta u crvenoj je prelepa, dok recimo dugackim limuzinama poput Mercedesa ili vecih Audija, BMW ..... crvena boja nikako ne lezi. Ali to je samo moj ukus E ja bas trazim. Boju limarije (crna ili posebna nijansa plave, kao na onoj bembari sto sam ranije kacio) i boju koze: krem, ili mozda crna.. Znaci hocu da kupim djuntu u kojoj cu stvarno uzivati svaki dan.. posto planiram da je vozim minimum 5-6 godina..
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Apsolutno te razumem, slazem se, ali ako mi naleti dobar, ocuvan automobil po sasvim korektnoj ceni, veruj mi necu praviti pitanje da li je crveni, crni ili sivi metalik. Kad dajem mnogo para za djuntu onda mi je u prvom planu da sve radi kako treba, a ako ce jos potrefi da je boja lepa, to je extra radost. Vidim pala je cena Golf petici, mozda zbog pojave sestice, nadam se da ce pasti ispod 10.000 uskoro. Jeste petica malo roznjikava, ali je opako kvalitetan automobil
Nazzgul Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 ..pa dobro, i meni da naleti tako nesto.. ne bih se mislio.. mozda bih cak uzeo i e46 sa cetvoro vrata, a mozda i peticu e39.. Jedino taj sivi metalik, ne bih.. bas.. Odvratni su mi. Svaki drugi auto ima tu farbu, jebo te kao pre 50 godina, kada su svi automobili beli bele boje.. uzas!
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) hahahaha, zato sam i napisao sivi metalik Totalno bezlicna boja, za onog ko ne zna sta voli, nema ukus pa ono kao daj mu nesto sto u sustini i nije boja :) jedino mi je mrskija ona drecavo zelena Jako je tesko naci dobro ocuvanog polovnjaka, a da ne kosta papreno, zato sam i ono rekao. Inace za nas koji smo visoki preko 190cm je zakon automobil sa troje vrata, velika su i mozes da udjes kao covek http://www.blic.rs/blic_auto.php?id=80040 Jbg, kamo srece da su se ranije odvojili od GM Edited February 20, 2009 by Routasydän
Josif Visarionovič Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) Sestica sa najosnovnijom opremom,znaci ogoljena kosta 19 000.To je sramota. Edited February 20, 2009 by Josif Visarionovič
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 U jebote al su agilne nase sluzbe, svaka cast komunalcima kako ciste, spremni su 101%, ali jbg, desava se to, ume nekad da iznenadi sneg u februaru, pogotovo kad ga najave Inace ovo za sesticu si skroz u pravu
Josif Visarionovič Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Kazu do kraja meseca ovako.A i put vrsac beograd je bio satima zavejan juce.jebena vojvodina,duva vetar kao lud ovde
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 I kod nas je poprilicno napadao, a govnari Pazovacki komunalci UOPSTE ne ciste sneg, samo magistralu BG - NS a ovo ostalo ko jebe mame im ga spalim
Josif Visarionovič Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Ma ja sam se juce zaglavio zajebao me taksista,krenuo uzbrdo i nije mogao da izvuce,ja se pomerim u smet da ne sklizne na mene,vratio se nazad a ja ni makac.jedva sam izasao,i to drugom sporohodno,prvom mnogo snage ima pa proklizava
Nazzgul Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 (edited) Ja stvarno ne vidim sta je to novo na sestici.. Jbt poceli su ko Zastava.. Malo nasminkaju branike, i masku a skoljka ista :) Sada mi se uopste ne svidja, ali ne kazem da cu istog misljenja biti za par godina.. Djilas kenja, kao u Beogradu su ekipe spremno docekale sneg, kad ono ciste ga kad ljudi idu na posao, jebo ih pas.. I tako putujem sat ipo vremena.. 2 dana sam morao da prepesacim celo Brdo, jer je saobracaj zakucao.. Ali sto jeste, jeste.. Ovde ga barem ociste, sad sto je sa zakasnjenje.. jbg Srbija E ne kapiram majke mi. Tamo se ona decurlija glupira po kalemegdanu i knezu sa nekim kamioncicima.. ciste ne potrebne "ulice", a u Kragujevcu deca ne idu u skolu.. Smesno.. Srbija je stvarno jedan pojam, a Beograd drugi, poseban. Edited February 20, 2009 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 ovde za ceo grad ima dva bagera,koji dok ociste ovde oni ljudi po selima mogu da umru bez struje...
Routasydän Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Jbg Beograd uvek ima prioritet. Beograd mora da se ocisti, Vojvodinu ko jebe, Beograd mora da ima gas i jeftino grejanje, Vojvodinu ko jebe ..... i posle se cude sto mi pizdimo i hocemo da se razilazimo
Josif Visarionovič Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 ja to kazem devojci ona oce oci da mi izvadi.sto vojvodina nezavisna,picke materine.nek se hrane pamukom iz sirogojna picka im materina
Routasydän Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 ja to kazem devojci ona oce oci da mi izvadi.sto vojvodina nezavisna,picke materine.nek se hrane pamukom iz sirogojna picka im materina Taj rad
Vlaja Buraz Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Možda je neko ovo vidio ranije, ali ja tek danas...
Ајлин Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 mnogo je lep saab što ste ga okačili na 216. nekako me loži to zaključavanje menjača a propos boje - kao što sam rekla, boja mi nije preterano važna važno je da budem vidljiva na putu, a svako ima pravo da smatra da je crvena seljačka, ili crna šabanska, ili plava lego, ili šta već bajs mi je u boji orange pearl otprilike kao onaj mustang. to besno izgleda slažem se, ali je lično meni i dalje mnogo bitno šta je "ispod pokrivača" - kao i za sve u životu na kraju krajeva dakle, saab:
Recommended Posts