Nazzgul Posted March 24, 2009 Author Report Posted March 24, 2009 (edited) @ Routasydan Ahahahhahahah! Koji si ti car.. Lol! Umirem od smeha! ..i na zalost si u-pravu.. @ Vlaja Buraz Hvala na clanku. Edited March 24, 2009 by Nazzgul
EL Diablo Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 ohoho ovde ljudi vole automobile ja zvanicno ne mogu da vozim do sledece godine al vozio sam par stotina puta do sad onaj punto od stranu dve u nazad ima moja keva al nije to vrhunac ima moj ujak m6 al do sad mi nije davao ni da napravim krug na parkingu ....dogodovstina na putu za novi sad ogranicenje 80 nas uvate sa 247 u mup-u nbgd je bio rekorder po broju neplacenih kazni oko 200/300 par puta su dolazili da ga uhapse pa je bezao po krovu zgrade
vegeta Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 (edited) right... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 to se zove havarisano vozilo bmw 6ta serija malo ogrebana Edited March 24, 2009 by vegeta
MissionVao Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 (edited) Kod mene u kraju se masovno uzimaju ova britanska vozila i ima jedan servis koji se bavi prebacivanjem volana. Kupe instrument tablu u Auto Komercu i nisam siguram da li i upravljacku letvu. Ima posla i za limara (mora da zatvori prethodnu rupu i napravi novi, i za farbara (da zastiti i ofarba) i ukupna investicija za Passata B5.5 je oko 1.600 eur. E sad, treba imati poverenja u te majstore. Niko se do sad nije zalio, ali iskreno meni je frka da mi on tamo prebacuje upravljacku letvu, svu elektroniku u tabli i posle mi se sjebe i poginem zbog ustede od par soma evra....jbg bas sam sinoc gledala neke polovne Opel Vectre i bukvalno za 50% manje para dobijes bolja kola samo jer je volan desno... al 'samo'. ima nekih tipa 2.0 sa svim mogucim vazdusnim jastucima, savrseno ocuvani, sa cd plejerom i sl, 2002. i mladje za 4500 (naravno volan levo), jel to nije lose? ne znam koji je fazon sa par oglasa gde je auto citav na slici i nisu mu ispuvani jastuci a kosta 600eur Edited March 24, 2009 by Double Fire
Josif Visarionovič Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 (edited) Hahahha! E pa smesno! Pa naravno da se bolji auto u ovom slucaj BENKA, mora platiti vise! E sad razlika od 7 soma, stvarno nije mala.. Ali pogledaj paket opreme. BMW ne mozes da kupis bez 8 vazdusnih jastuka, a na naprimer u vagenu dobijes samo 2 u osnovnoj ponudi.. I tako dalje i tako dalje.. Ne mogu da se porede zabe i babe. Da ne pominjemo sto alfa ima bucan motor i sto je nestabilnija od benke u krivinama, a ima pogon na prednjoj osovini.. LOL* Kod BMW-a platis malo i reklame i ime, i sve ja to kapiram, ali zato vozis pravu djuntu.. Inacevoleo bih da procitam kako je Mercedes GLK dobio BMW X5 @ Ova benka gore jeste stranac, ali moze da se carini.. Vozio bih ja auto sa volanom na desnoj strani, samo ne znam kako bih menjao brzine levom rukom Prvo treba da napravis razliku medju klasama pa onda izvedi uporedni zakljucak jednog i drugog automobila. Stisni malo gas bilo kom bmw-u pa reci da li je tisi od nekog drugog,sem na leru. I ferari je bucan,pa jel ga mozda ne treba kupovati zbog toga? E sad sto se tice testa mercedes vs bmw,samo idiot moze da poveruje da auto od 3000 kubika trosi 8 litara dizela. Realna potrosnja takvog vozila je izmedju 15 i 17 litara.Ovo znam iz prve ruke,pitao sam lika koji vozi bmw 530d dal je istina da trosi ispod 10,nasmejao mi se i rekao da te price gutaju samo debili.Njegov bord kompjuter pokazuje i po 19,a to nije auto koji se vozi 80 km/h I da,sasvim je opravdano mercedes dobio bmw-a,mercedes bar ima tradiciju pravljenja dzipova,bmw ih pravi samo zato sto je sad in.nista vise Edited March 24, 2009 by Josif Visarionovič
Nazzgul Posted March 24, 2009 Author Report Posted March 24, 2009 (edited) @ Double Fire Opela biras za 5-6 soma evra. Tako da je jako glupo dati te pare za desni volan.. @ Routasydan masjtore Postao si bog i batina za automobile.. Svi se nesto savetuju sa tobom.. Hehehehhe!! P.S. Ili ti se pak ove ribice nabacuju? P.P.S. Nego mogao bi i mene malo da posavetujes.. Da li da uzmem golf IV 2002 1.6 16v prvog maja, ili da cekam do septembra i uzmem BMW e46 320d, ili pak BMW coupe 325i istog meseca? Prvo treba da napravis razliku medju klasama pa onda izvedi uporedni zakljucak jednog i drugog automobila. Stisni malo gas bilo kom bmw-u pa reci da li je tisi od nekog drugog,sem na leru. I ferari je bucan,pa jel ga mozda ne treba kupovati zbog toga? E sad sto se tice testa mercedes vs bmw,samo idiot moze da poveruje da auto od 3000 kubika trosi 8 litara dizela. Realna potrosnja takvog vozila je izmedju 15 i 17 litara.Ovo znam iz prve ruke,pitao sam lika koji vozi bmw 530d dal je istina da trosi ispod 10,nasmejao mi se i rekao da te price gutaju samo debili.Njegov bord kompjuter pokazuje i po 19,a to nije auto koji se vozi 80 km/h I da,sasvim je opravdano mercedes dobio bmw-a,mercedes bar ima tradiciju pravljenja dzipova,bmw ih pravi samo zato sto je sad in.nista vise Taj rad! Ali ni Mercedes ni BMW ne prave dobre terence, da se razumemo.. To su samo sminke od automobila.. Njih 'kara' Niva na keca.. @ Vegeta matori Hajde da i tebi nesto iskuckam: Dobro je sto gledas ove slike sto postujes, posto sam primetio da se previse lozis na brzinu.. Taj batica iz Serije 6, se sigurno utripovao da je zajahao MASTER-a.. I zaboravio je koliko je mali u odnosu na kosmos koji nas okruzuje i koliko njegov auto nema veze ni sa cim.. Edited March 24, 2009 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Mercedes od terenaca ima dobru G klasu,ali rade po licenci Puch-a.
Routasydän Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 (edited) @Nazzgul: E sad sam bas bio svedok ispitivanja cvrstoce BMW serije 5 na batajnickom drumu Ali to me je kostalo pesacenja od 5km jer je put bio zatvoren. Na sred puta direktan ceoni sudar BMW5 VS Fiat Ritmo.... grom i pakao, ono je strasno, ali ipak mislim da je baja iz BMW ostao ziv... valjda Pa jebem li ga, otkud ja znam sta ti vise volis, da li da cekas BMW, skupljas pare, ili ces da kupis Golf IV pa da za godinu ili dve ga upgradeujes na BMW.... ti to najbolje znas. Samo nemoj onaj Pezo :) Edited March 24, 2009 by Routasydän
Ајлин Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Mercedes od terenaca ima dobru G klasu,ali rade po licenci Puch-a. da, i to troši bešnje nego ja.
Routasydän Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 I samo neka mi neko kaze da je crvena ruzna boja: EVO je bruka
Routasydän Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Vaistinu lepotance a tek u kakvu se zver pretvori kada mu darivas gas ... uh kako bih to voleo da saznam.... mnogo je lepsi od svog prethodnika EVO IX Inace moja seka se primila na C5, zapela hoce njega i to benzinca 2.0 16v sa nekih 140ks. Ako ga kupi bacam jedan test i javljam utiske
Josif Visarionovič Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Moj brat je kupio C5 karavan sad skoro
vegeta Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 (edited) malopre sa drugarima preuzeh VW passat 2004to god, iz irske, prebacen volan na desnu stranu za manje od 1000e, ubacen zeder za 200e, volan Automatic menjac... fina masina lep je taj mitsubishi evo al ja iskreno ne volim crvenu boju niti bilo koje druge drecave boje... bacite pogled http://www.frekvence1.cz/cs/o_nas/deni_na_f1/deni_199.shtml @Nazzgul to sto se lozim na brzinu ne znaci da sam debil ko onaj tip da se indijanisem tolko... Edited March 24, 2009 by vegeta
Nazzgul Posted March 24, 2009 Author Report Posted March 24, 2009 Jao brate, pa gde c5. Meni je to odvratan auto!
EL Diablo Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 right... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 to se zove havarisano vozilo bmw 6ta serija malo ogrebana aaaa zabole me srce od ovoga...
Routasydän Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Ne bi me iznenadilo da je ovo na kraju zavrsilo na Bubanj Potoku
Mita Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 aj mi recite koji bi debil dao 8 iljada za ovo?
Routasydän Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 aj mi recite koji bi debil dao 8 iljada za ovo? svaki autolimar koji ima dovoljno para. Najbitniji su papiri, oni najvise kostaju. A vidjao sam ovakve automobile kod Atka, ne mozes da verujes od cega oni sklope ponovo automobil. A zarada je astronomska.
MissionVao Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 @ Double Fire Opela biras za 5-6 soma evra. Tako da je jako glupo dati te pare za desni volan.. hvala sto si osetio potrebu da odgovoris a da ne procitas kako treba
vudun Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 EVO X je babaroga, još u crvenoj boji, uh. Samo blesa može pazariti Imprezu, pored ovakvog punokrvnog primerka. Da imam 8 soma, odma' bih pljunuo za krešovanu šesticu gore.
Mustang Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Ljudi ovih dana , konkretno danas (vec juce) i sutra (vec danas) (12:11) radim na sajmu na nekoj dekoraciji. Brate kakva kola besna !!! BMW sam slikao novi z4 koji je nikad nadrkaniji auto po mom misljenju, novu sedmicu takodje, mercedese Sl i Cl, kao i 300c chrysler srt i dodge caliber srt (bes) ... Inace ono je ludnica. Radili smo Lexusov stand (neka ludacka Aztec style fontana), i mogu vam reci da im najveci model iz game ni po izgledu ni po bombasticnosti ne pada ispod BMW sedmice (a ja obozavam sedmicu). A i hibrid je uz to ! Auto je full fullova (LS serija). Nego sta sam hteo jos da kazem ... Ne znam kako izgleda novi prius, ali novi Honda Insight Ima slicnu liniju + izgleda milion puta lepse od priusa koji smo dosad vidjali (lep je da se razumemo), a prius je po mom misljenju ODVRATAN ! Tolko za sad ... Postovacu slike kad nadjem je6eni kabl od telefona !!! EDIT : Ja stvarno pocinjem da sumnjam u strucnos tih likova iz auto bilda. Jesu Nemci ali ga preteruju i neko opasno lobira za takve uporedne testove. Prvo i prvo : BMW X5 je u klasi sa Mercedesom ML Dok je Mercedes GLK u klasi sa BMW-om X3... Tako da... neko je opako jeo govna sa takvim testom... Ajde da vidimo kolko kosta X3 sa tolikom radnom zapreminom (da se razumemo Clarkson je do jaja opisao upotrebljivost X3 tako sto je rekao da je potpuna budalastina - brz je za suv, sporiji nego auto a nije dzip - rubbish ), ne verujem da je mecka mnogo bolja od njega po tom pitanju (mada verujem da jeste...). U svakom slucaju, osim sto bih oba vozio i ne bih se bunio da ih posedujem, rekao bih ipak da su to automobili za `Ocajne domacice` kind of type :)
Recommended Posts