Josif Visarionovič Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Honda je super auto,kvalitetan.Inace ova Astra lici na Mercedes CLC
vegeta Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 nova honda akord je najlepsi automobil u svojoj klasi
Mustang Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 @Vudu solo Nele Tebra.... ne znam... bio sam malo klosarski obucen, iskreno bilo mi je i glupo da joj trazim iako je bila OK devojka skroz kroz neku pricu s njom... ako prodjem pored standa trazicu joj... Inace nova honda akord je prema staroj ruzna... ima lepsu liniju ali je ruzna sto se tice svetala i maske...
vegeta Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 (edited) pa 99% je ista je sto se tice svetala i maske, a ima izdefinisanije linije, sto je i falilo staroj Edited March 28, 2009 by vegeta
Ајлин Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 honda accord je kockastija. prava muška baš mi se ne dopada nova astra. ova prethodna je nekako bolje čučala. malo retardirano izgleda, nedovršeno, a kao hteli su da je podignu sa tom linijom prozora šta li?
Routasydän Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Meni se sve vise i vise svidja Mazda 2 ..... ne smem da idem na sajam automobila, bojim se da ce se primiti na pomenuti automobil i mozda cak i pazariti.... od uvek sam voleo velike automobile, ali ova Mazda mi se bas djasvi
Nazzgul Posted March 28, 2009 Author Report Posted March 28, 2009 Ne bi valjda uzeo 1300cm3?! Ja sam se jednom opekao i dosta.
Josif Visarionovič Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 A sta fali toj kubikazi?Ne razumem
vudun Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Ne bi valjda uzeo 1300cm3?! Ja sam se jednom opekao i dosta. Не хули. Шкода мог маторог има толико кубика и вуче к'о змај.
Josif Visarionovič Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Ja sam vozio suzuki swift te kubikaze,ide bolje nego neki 1.6.
Routasydän Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 A sta fali toj kubikazi?Ne razumem 1.3 75ks za taj automobil je odlicno. Sasvim dobar automobil i jako mi se svidja. Za dvoje ima mesta koliko hoces, ima cak i prikljucak za ippod pored menjaca, sto me je jako odusevilo. Bas dobar automobil
Mustang Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 @ Vegeta Meni ne izgleda tako. Slicno ali na losiji nacin sto se mene tice. Zadnja svetla OK , opet malo losija nego kod prethodne, medjutim prednja maska i svetla iako slicna nikako nisu ista. Niti slicna 99%. Zato mi se ne dopada u toj meri. Al zato mazda 6 --- Keva !
Routasydän Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 @ Vegeta Meni ne izgleda tako. Slicno ali na losiji nacin sto se mene tice. Zadnja svetla OK , opet malo losija nego kod prethodne, medjutim prednja maska i svetla iako slicna nikako nisu ista. Niti slicna 99%. Zato mi se ne dopada u toj meri. Al zato mazda 6 --- Keva ! slazem se
Nazzgul Posted March 29, 2009 Author Report Posted March 29, 2009 (edited) E ljudi krenula je potraga za mojom bembarom u Minhenu. Znaci trazi se 318i ili 320d (limuzina, kupe) do 7 soma. Ono o cemu nisam ni mislio i sto me sad najvise brine, je, kako taj auto ocuvati na beogradskim ulicama?!! Mnogo sam se uzentao.. :( Realno,.. Takodje bilo bi mi korisno, ako neko od vas zna nesto o carinjenju. Znaci koliko sam ja gledao na sajtu carine, moze da se uveze sve zadovoljava euro3 standarde. Tako da mislim da ne bih imao problema sa benkicom 2001 god.. Samo koliko ce me klepiti?! @@ 1300cm3 i 75 KS, je za mene malo. JBG.. Edited March 29, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Nemoj ti da carinis! nadji nekoga ko to radi i plati coveku. Ti ljudi ti naplate par stotina eur, ali ti ustede i preko soma eur jer imaju svoje veze i svoje metode. Retko kad carine automobil da procenjena vrednost automobila predje 3.000 eur, obicno mu se skine branik, far, izvadi tapacirung, to jest neke stvari koje lako posle mogu da se vrate, a i kilometraza se cesto podigne ukoliko nije preko 200.000km. Carina za takav automobil je jako mala, a ti castis tog lika, carinika i tebi ostaje sasvim pristojna usteda.
Josif Visarionovič Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Kao sto rekoh,da cu provozati cuveni mercedes,danas sam imao tu cast.Hm,pa utisci,sta da vam kazem za auto od 1800 kubika,180 konja a turbo benzinac,jos kupe+automatik.Ubrzanja brutalna,kocenje odlicno,u krivinama se sportsko vesanje odlicno drzi,200 ide ko iz picke,240 mu je maks al dosta je i ovo bilo s obzirom da nije moj auto,ali mogu da ga vozim kad god hocu,rece mi covek malopre Prvo sam bio do vulkanizera da mu stavim original mercedesove tockove,pa posle ludnica,evo i slika: Jebe me photobucket nesto pa nece sve da uploaduje,ostatak cu kasnije
Mustang Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Auto je VRH !!! A tek FELNA !!! Crnjo jebo si mu kevu :)
Josif Visarionovič Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Ortak kupio,danas mi dao njegov cale da se vozim,posto smo jako dobri kucni prijatelji. Svaki auto koji je dosad kupio davao mi je da se vozikam,ali ovo je sad vrhunac.Videcemo sta ce sledece da kupi,ocekujem neki SLR
Divlji Tigar Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 (edited) Počelo efikasnije uklanjanje nepropisno parkiranih vozila 30.03.2009. - 01:13 „Pauk video nadzor”, počeo je od petka sa primenom... Na ovaj način, kompletan postupak uočavanja nepropisno parkiranih vozila i izdavanja naloga za njegovo odnošenje je centralizovan i kontrolisan sistemom duple provere informacija sa terena, ali i sačuvan u elektronskom obliku. SNIMAK - Sistem JKP „Parking servisa”- „Pauk video nadzor”, počeo je od petka sa primenom. Osnovu sistema „Pauk video-nadzor” čine auto-dizalice opremljene terenskim računarima, uz pomoć kojih kontrolori na ulicama šalju snimke nepropisno parkiranih vozila u dispečerski centar. Zaposleni u centru odmah izdaju nalog najbližoj auto-dizalici da se takva vozila prioritetno uklone, a nalog za prenos vozila sa njegovom fotografijom, lokacijom i tačnim vremenom opažanja predstavlja dokaz o nepropisnom parkiranju i razlozima prioritetnog odnošenja. Na ovaj način, kompletan postupak uočavanja nepropisno parkiranih vozila i izdavanja naloga za njegovo odnošenje je centralizovan i kontrolisan sistemom duple provere informacija sa terena, ali i sačuvan u elektronskom obliku. http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=48643 Edited March 30, 2009 by Divlji Tigar
Nazzgul Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 (edited) Isao sam danas do carine. Za BEMBARU e46 320d 136KS, carina sa pdv-om iznosi 1700 EVRA. Ono sto me je najvise obradovalo, je to sto moze da se uveze sve posle 2000 godista, sto ispunjava euro3 i (ili) v4 standard. Automobili od 2000 do 2002 god, idu u neki zavod za standardizaciju, sto se placa oko 20evra, a sve od i posle 2002 se ni ne proverava. Sto znaci, da bi me automobil do 6.5 soma u Nemackoj, sa svim troskovima i registracijom izasao 9 soma. Vredi li sva ova muka, mucenje, usteda u novcu - ili bez ustede? - jbg, sami procenite.. Meni konkretno odgovara sto necu dati odma svu kintu (jer je i nemam), nego polako, kako se situacija odvija.. AJ UZDRAVLJE! Edited March 30, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Do jaja! A najbolja stvar je sto ti sam ili neko za tebe bira taj automobil u DEU a posto oni ne smeju da laziraju kilometrazu i stanje vozila, to znaci da ces da kupis sasvim dobar automobil. I vredi dati i soma vise samo da znas da je automobil dobar. A ne ovde kod nas kupis na pijaci ili preko oglasa, a on presao pola miliona
Nazzgul Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 Pa to jeste, samo videcemo sta ce ujak moci da nadje do 6.5 soma.. Kaze da su ove nedelje u oglasima izasle samo benkice 2003+ godiste.. Ali, kao sto me sve kenja, sto zelim, ukenjace me i neki dobar 320d 2002. god :) :) :)
Recommended Posts